Aslnda fatma degil de ismi degstrdim.daha neler neler.bu kadinin iyi niyetli gozukup fesatligndn biktim.su saat oldu annem onlrda.bana bunlri yapp daha yakin davranylrNe Fatmaymış be...
Ayşe yada fatma farketmez ama nedir bu hüküm evinizin üzerinde?Aslnda fatma degil de ismi degstrdim.daha neler neler.bu kadinin iyi niyetli gozukup fesatligndn biktim.su saat oldu annem onlrda.bana bunlri yapp daha yakin davranylr
Evli.biz aile gibiyiz bu insanlrla,hep beraberz,ayni zamnda is arkdsnn esi,abim yenge der,sadece ailem basklrna cok deger veriyo.aralri bozulmsn die beni harciyo.surekli baskiAbiNe ne hayirdir avukatı miymiş fatma nin...birde bekar mi bu fatma
Abim bekar,duygusal bundn ote bisi yok aralrnda Allah korusun,ama abim boyle iste,baska kadnlr yuzunden surekli eziyet.Ayşe yada fatma farketmez ama nedir bu hüküm evinizin üzerinde?
Çok anlamsız.
Yada anlamlı... Abiniz bekar mı?
Kusura bakmayin yazim icin,6 sonra filan hayirlisiyla evlenicem,ama psikojikman kendimi cok kotu hissediyorum,surekli bu sorunlar devam ediyo ,tam kendimi topluyorum sonra gene ailemle tartsma ve bunalim,hakkimi ezdirmeden kendimi korumak istiyorum,ailemle iyi olmk icin,kendimi frenlemkten cok yoruldum,bi hatam yokken hergun bisey bulup boyle yapiyolar ve hep ayni kisi yuzundençok düzenli paragraflı özenli yazmış gibi bir de kısaltma kullanmışsın. beynim eridi okuma çabalarım sırasında.
evlen kurtul bu saçmalıklardan...
Kendisi de anneme diyor bskalarina da diyor.Benim annem hergun fatmaya soyle dedin kalbi kirilir die uyariyor.Ben 5 yildr yasiyorum bunlari,Bence hem siz hem fatma kabahatli.Ölçüyü kaçırmışsınız.Belki zamanında vermediğin cevaplar yüzünden böyle hale geldiniz.Siz evliliğinize odaklanın ve kendinizden büyük kim olursa olsun şaka ile bile olsa sanane demeyin.Kendinizi ezdirmeyin elbette.Sanane demenizi gerektirecek bişey varsa birdaha o insanla konuşmayın.Yani hoş değil gerçekten insan söyleyince anlamayabiliyor ancak o ortamda bulunan ve duyan herkes , yaşı küçük olup da sanane diyeni suçlar.Hiç hoş bi kelime değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?