• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamiyorum artik

Hassaskiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
500
92
53
Merhaba arkadslr.Bu sekilde yaziya dokmk brnim icin zor beynim artik susmuyo, hazmedemiyorum hakliyken susturulmktn biktim.aile gibi oldgmuz cok yakin oldgmuz komsumuz var.istanbulda yasyrz.burda iyi gunde kotu gunde birbrmiz yanndyz.karsilikli olarak haklrmz var birbrmzde.Ama ailem disaridaki insnlri cok cok onemsiyolar aman kalbi kirilmsn ama şoyle ama bu artik normo bi hassasiyeti gecti asiri derecede benim kimle ne konuscgma mudahale ediyolar, uyaryrlar.zaten saygsz yada basklrnn isine karismyrm ama ailem boyle yptikca,( karsi taraf ailemin bu huyunun farknda)karsmdki bayan istedg gbi konusuyo, yuzume guluyoda,bende sevecen guler yuzlu bi insanim,ama su dikkatumi cekti sende,iste yok.soyle yok boyle surekli olumsz bisuler buluyo ve bunlri basklrnn yanndayapiyo,kusur olark gordugu biseyi beni hep rencide ediyo ben aile baskisindn alttn aldikca tepeme cikti ailemde alttn aldim halde yuzumun dustgnu gorse bile beni uyaryo.iki gun once aramzda gecen konusma "gulerek.ben senin ablanim nisanda su elbiseyi gyceksin " dedi.bende gulerek sanane dedim.normlde bunu pek kullnmm (kendsi benden 6 yas buyuk ,annem ondan 18 yas buyuk ama saka olarkta ciddi sekildede okdr yakin olmamiza ragmen sanane der ismiyle hitapta eder o yuzden yptigmi norml buluyom kaldiki sakalsyrz bu arada ben 29yasndyim).sirf orda onu soyledim die abim sonraki aksm bna fatmyla ilimli olucksin die bagrdi .bu arada yillrdr bunu yapiyo surekli uyaryo annemse hergun gece4 te suya kalktimda bile uyardi soyle konuscksn kimsenn kalbinu kirmicksn dedi.agbim bna hakli olsnda fatmyla tartsmicksn die bagrmya basld.i ben agladim zaten nerde nasl konuscmi biliyrm. biz orda sakalstik dedim .onu bunu bilmem hakli olsn bile tartsmicksn die bagryo ben savundukca daha da sinirlniyo artik yeter die sesimi yukselttim sonus beni itip kakti ellerimi tutup yuzume bagrdimasami dagitti ve sen ruh hastasisin dedi.yakinda nisanim olucak.gorunurde modern abi ama surekli boyle uyaryo ama benim boynuma dalick kdr o kisi icin ilkdefa

Aslnda fatma degil de ismi degstrdim.daha neler neler.bu kadinin iyi niyetli gozukup fesatligndn biktim.su saat oldu annem onlrda.bana bunlri yapp daha yakin davranylr
Ayşe yada fatma farketmez ama nedir bu hüküm evinizin üzerinde?
Çok anlamsız.
Yada anlamlı... Abiniz bekar mı?:KK62:

çok düzenli paragraflı özenli yazmış gibi bir de kısaltma kullanmışsın. beynim eridi okuma çabalarım sırasında.

evlen kurtul bu saçmalıklardan...

çok düzenli paragraflı özenli yazmış gibi bir de kısaltma kullanmışsın. beynim eridi okuma çabalarım sırasında.

evlen kurtul bu saçmalıklardan...
Kusura bakmayin yazim icin,6 sonra filan hayirlisiyla evlenicem,ama psikojikman kendimi cok kotu hissediyorum,surekli bu sorunlar devam ediyo ,tam kendimi topluyorum sonra gene ailemle tartsma ve bunalim,hakkimi ezdirmeden kendimi korumak istiyorum,ailemle iyi olmk icin,kendimi frenlemkten cok yoruldum,bi hatam yokken hergun bisey bulup boyle yapiyolar ve hep ayni kisi yuzunden

Bence hem siz hem fatma kabahatli.Ölçüyü kaçırmışsınız.Belki zamanında vermediğin cevaplar yüzünden böyle hale geldiniz.Siz evliliğinize odaklanın ve kendinizden büyük kim olursa olsun şaka ile bile olsa sanane demeyin.Kendinizi ezdirmeyin elbette.Sanane demenizi gerektirecek bişey varsa birdaha o insanla konuşmayın.Yani hoş değil gerçekten insan söyleyince anlamayabiliyor ancak o ortamda bulunan ve duyan herkes , yaşı küçük olup da sanane diyeni suçlar.Hiç hoş bi kelime değil.

Bence hem siz hem fatma kabahatli.Ölçüyü kaçırmışsınız.Belki zamanında vermediğin cevaplar yüzünden böyle hale geldiniz.Siz evliliğinize odaklanın ve kendinizden büyük kim olursa olsun şaka ile bile olsa sanane demeyin.Kendinizi ezdirmeyin elbette.Sanane demenizi gerektirecek bişey varsa birdaha o insanla konuşmayın.Yani hoş değil gerçekten insan söyleyince anlamayabiliyor ancak o ortamda bulunan ve duyan herkes , yaşı küçük olup da sanane diyeni suçlar.Hiç hoş bi kelime değil.
Kendisi de anneme diyor bskalarina da diyor.Benim annem hergun fatmaya soyle dedin kalbi kirilir die uyariyor.Ben 5 yildr yasiyorum bunlari,

Kendimi bastirmaktn biktim artik.herkes cok rahat istedigini soyluyor surekli ailesnden baski goren benim.annemle hergun bu insan yuzunden kavga ediyorum.kadin annemide abimide arkasina aliyo ben mesafe koydukca daha da sinsilesti.

Back
X