Tabi ki allah daha büyük dert vermesin ama bu olanlar gerçekten etkiledi beni. İçimde nefret besliyorum aldatanları insan yerine koymuyorum desem inanır mısınız? İçimde beslediğim şeyler değişik geliyor bana da. Normalde çevremde sevilen biriyim. Çok insancıl sıcakkanlı biriyim. İçten içe böyle şeyler düşünmek rahatsız ediyorDayanamiyorum artik yazinca ben de daha buyuk sorunlar var sandim. Allah beterinden saklasin. Baskalarinin dertlerini benimsemissiniz. Aldatmayan esler tabii ki var. Aldatanlar da cok. Ama ya aldatilirsam, ya soyle olursa, ya boyle olursa diye dusunup bosu bosuna paranoya yapmaya gerek yok. Zaten dusundugun basina gelir demisler. Bu enerjini karsindakine de verirsin, guvensizligin onu rahatsiz eder vs vs.
Kendi ailemde de aldatan aldatana.. Ama Amerika da yasiyorum simdi ve benim erkek arkadasimin babasiyla annesi 5 sene evvel bosandilar. Ama ikisi de asla birbirlerini aldatmadiklarini soyluyorlar. Zaten bosanmalarinin sebebi de aldatmak degildi. Erkek arkadasimin babasinin hayatinda eski karisindan baska kimse olmamisti iki ay oncesine kadar.
Yani aldatmayan insan da var. Bizim turk erkekleri bastirilmis cinsellik arzulariyla skor pesinde oldugu icin durumlar biraz vahim sanirim..
Hayır tabi ki. Öz dayım öz amcam hiçbiriyle görüşmüyorum zorunda kalmadıkça. Asla ayrımcılık yapmam. Üslubum rahatsız ettiyse eğer kusura bakmayın lütfen. Ama yuva yıkmaya teşebbüs eden insanlara güzel hitap kelimesi kullanamam.Sevgili bermuda, gençsiniz. Bu tür vesveselere kapılmayın. Forum son günlerde evli olup başkalarından hoşlandığını söyleyen kadınlarla dolu. Kendinizden de mi şüphe duyacaksınız bu durumda? Metres çok çirkin bir kelime, dayılarınıza bir isim vermemişsiniz sanırım, erkek oldukları için mi yırttılar?
Okuyorum. Bitirince de kesinlikle çalışmayı düşünüyorum. Yengelerimin ekonomik bağımsızlıkları olsaydı eminim ki bir dakika durmazlardı. Bu kadar gurur kırıcı bir konumda olmak çok üzücüdür mutlaka. Allah mutluluğunuzu bozmasın :)Yakın akraba çevremde yok ailedede olmadı yazacaktım ama oldu kız kardeşimde ünide tanışıp aşk evliliği yaptı ama hastalanınca terk edildi , kız kardeşimide eşi bebeği olduktan sonra terk etti ,
yani diyeceğim mesleğin varsa sırtın yere gelmez şu aşk meşk işlerin neye varacağa belli olmuyor kumar gibi bir şey işte , çok şükür ben eşimden memnunum
Amin atartım çok sağol yazdığın için :) insan ister istemez endişe duyuyor çevremde düzgün örnek yok sayılırCanım benim konunu yeni gördüm.. Öncelikle sen daha iyi bilirsin 5 parmağın 5 i bir olmaz, bak amcaların yaparken yanlış anlamadıysam baban adam gibi çıkmış, sen bunları düşünerek güzel kalbini darlama.. Ek olarak evli değilim biliyorsun ama şöyle düşünürdüm ; insanoğlu çiğ süt emmiş amenna ama bazıları dozunu fazla kaçırıyor işte , maşallah ilişkine aldatmanın mevki, maddiyatla ilgisi yok.. okulun bitsin, mis gibi çalışmaya başlayınca ki ekonomik özgürlük önemli bence de insanın hamurunda bitiyor , Allah hiçbirimizi şaşırtmasın, bunlarla imtihan etmesin
Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah :)Kadin ya da erkek farketmez herkes bir degildir. Boyle seyler dusunmeyin. Iliskinize de zarar verir bu düşünceler. Kuskucu yaklasirsiniz bir muddet sonra. Ben evliyim, ben de çalıştığım is ortaminda vs duyuyorum aldatilan kadinlar ve erkekler var. Bunu kabulleneni de gordum. Maddi bagimsizligi oldugu halde. Yani etrafa bakacak olursak hicbirimiz evlenmeyelim.
Evlilik dogru insani buldugunuzda guzel sey. Benim etrafimdaki insanlara sorsaniz cogunlugu evlilik icin kotu der. Bana sorsaniz çok guzel. Sevmek, sevilmek, guvendigin bir adam olmasi, onun sefkati ve bir cok ornek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?