• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum artık!

bermuda

Shekh ma shieraki anni✨
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
1.122
2.275
208
Merhaba. 21 yaşında bir gencim. Bir çoğunuzdan da küçüğüm ama içimi dökmek istediğim bir konu var. Gerçekten kendime dert ettiğim bir konu. Uzun gelse de lütfen okuyun.Küçüklüğümden beri amcalarımın dayılarımın eşlerini aldattıklarını duyuyordum. Tek gecelik değil resmen dost hayatı. Yengelerimin hepsi ilkokul mezunu ve dönecekleri babaevleri yok. Mahkumlar yani bu hayata. Babamın öyle huyları yok olsa babaannem halalarım mutlaka yüzümüze vururlardı. Geçtiğimiz yıllarda dayım 30 senelik karısını yarı yaşındaki bi kadınla aldattı metresi hamile kalınca boşanmak zorunda kalıp metresiyle evlendi. Bana göre hala metres. Yüzünü bile göresim gelmiyor mecbur kaldığım zamanlarda suratımı asıp gerekmediği sürece konuşmuyorum. Yine amcalarımdan birisi yine metresi için ailesini terk etti sayılır. Çok uzun hikaye anlatsam roman olur. bütün aile böyle neredeyse. Okuduğum üniversitede de yaşıtlarımın gözü çoğunlukla dışarda. Aldatan aldatana. Kadınlar klübünde çok fazla başlık okuyorum kocasını aldatan ya da aldatılan. Gerçekten çok midem bulanmaya başladı ve geleceğe dair umudum kalmadı sayılır. Benim 2 yıllık çok güzel giden bir ilişkim var çok şükür. Ona çok güveniyorum gözümün içine bakar sevgilim ben de onunkine. Hiç yanlışını görmedim Allah göstermesin. Ama böyle örnekler gördükçe içimdeki endişeyi bastıramıyorum. Evlenince kesin aldatılıcakmışım gibi geliyo. Hatta şimdiye kadar baba evinde bir dediğim iki edilmedi ama erkek arkadaşımın durumu pek yok. Benim için hiç sorun değil bir kere bile dert etmedim ama ilerde evlenirsek eğer çok para kazanmasını da istemem eşimin. Yani nasıl anlatsam sanki zengin olunca illa aldatır gibi geliyo nedense belki çok saçma gelicek size ama böyle düşünüyorum. Yok mu anlatacağınız mutlu evlilikleriniz? Allah mutlu olanların mutluluğunu daim etsin ve bana da nasip etsin inşallah. Güzel mutlu evlilikleri duymaya çok ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz? Ya da bu takıntı veya endişelerimi giderecek bir yol önerir misiniz? Okuduğunuz için teşekkür ederim :)

Canım çok gençsin ve gördüklerinden okuduklarından etkilenmişsin çok normal..

Ama herkesi bir tutmamak gerekir. Burda ya da dışarda karşılaştığın durumlar seni karşı cinsine güvensiz değil temkinli yapsın yeter.

Eğer ipin ucunu kaçırırsan sürekli şüpheyle yaşarsın hep acabaların olur.. Hayatta herşey mevcut. Ama çok etkisinde kalma...

İlişkin güzel gidiyormuş, inancını sevgini saygını yitirme.. Beş parmağın beşi de bir değil, sen sevdiceğine güven :)

Dayanamiyorum artik yazinca ben de daha buyuk sorunlar var sandim. Allah beterinden saklasin. Baskalarinin dertlerini benimsemissiniz. Aldatmayan esler tabii ki var. Aldatanlar da cok. Ama ya aldatilirsam, ya soyle olursa, ya boyle olursa diye dusunup bosu bosuna paranoya yapmaya gerek yok. Zaten dusundugun basina gelir demisler. Bu enerjini karsindakine de verirsin, guvensizligin onu rahatsiz eder vs vs.

Kendi ailemde de aldatan aldatana.. Ama Amerika da yasiyorum simdi ve benim erkek arkadasimin babasiyla annesi 5 sene evvel bosandilar. Ama ikisi de asla birbirlerini aldatmadiklarini soyluyorlar. Zaten bosanmalarinin sebebi de aldatmak degildi. Erkek arkadasimin babasinin hayatinda eski karisindan baska kimse olmamisti iki ay oncesine kadar.

Yani aldatmayan insan da var. Bizim turk erkekleri bastirilmis cinsellik arzulariyla skor pesinde oldugu icin durumlar biraz vahim sanirim..

Yakın akraba çevremde yok ailedede olmadı yazacaktım ama oldu kız kardeşimde ünide tanışıp aşk evliliği yaptı ama hastalanınca terk edildi , kız kardeşimide eşi bebeği olduktan sonra terk etti ,
yani diyeceğim mesleğin varsa sırtın yere gelmez şu aşk meşk işlerin neye varacağa belli olmuyor kumar gibi bir şey işte , çok şükür ben eşimden memnunum

Kusura bakma canım ama ilginç bi aileymis seninkilerde.Tüm ailede birbirini aldatan aldatana..Bunları görüp telaslanman normal ama emin ol hayatta herkes sizdeki erkekler gibi degil..

Eşine sevdiğine gayet sadık erkeklerin sayısıda azımsanmayacak kadar çok.Önemli olan onu bulabilmek..Karşındaki insana güven bence hemen önyargıyla yaklaşma.Bu korkuları hayatının merkezi haline getirirsen mutlu olman çok zorlaşır..Çürük elmalar bulmasın seni insallah:)

Sevgili bermuda, gençsiniz. Bu tür vesveselere kapılmayın. Forum son günlerde evli olup başkalarından hoşlandığını söyleyen kadınlarla dolu. Kendinizden de mi şüphe duyacaksınız bu durumda? Metres çok çirkin bir kelime, dayılarınıza bir isim vermemişsiniz sanırım, erkek oldukları için mi yırttılar?

Dayanamiyorum artik yazinca ben de daha buyuk sorunlar var sandim. Allah beterinden saklasin. Baskalarinin dertlerini benimsemissiniz. Aldatmayan esler tabii ki var. Aldatanlar da cok. Ama ya aldatilirsam, ya soyle olursa, ya boyle olursa diye dusunup bosu bosuna paranoya yapmaya gerek yok. Zaten dusundugun basina gelir demisler. Bu enerjini karsindakine de verirsin, guvensizligin onu rahatsiz eder vs vs.

Kendi ailemde de aldatan aldatana.. Ama Amerika da yasiyorum simdi ve benim erkek arkadasimin babasiyla annesi 5 sene evvel bosandilar. Ama ikisi de asla birbirlerini aldatmadiklarini soyluyorlar. Zaten bosanmalarinin sebebi de aldatmak degildi. Erkek arkadasimin babasinin hayatinda eski karisindan baska kimse olmamisti iki ay oncesine kadar.

Yani aldatmayan insan da var. Bizim turk erkekleri bastirilmis cinsellik arzulariyla skor pesinde oldugu icin durumlar biraz vahim sanirim..
Tabi ki allah daha büyük dert vermesin ama bu olanlar gerçekten etkiledi beni. İçimde nefret besliyorum aldatanları insan yerine koymuyorum desem inanır mısınız? İçimde beslediğim şeyler değişik geliyor bana da. Normalde çevremde sevilen biriyim. Çok insancıl sıcakkanlı biriyim. İçten içe böyle şeyler düşünmek rahatsız ediyor

Sevgili bermuda, gençsiniz. Bu tür vesveselere kapılmayın. Forum son günlerde evli olup başkalarından hoşlandığını söyleyen kadınlarla dolu. Kendinizden de mi şüphe duyacaksınız bu durumda? Metres çok çirkin bir kelime, dayılarınıza bir isim vermemişsiniz sanırım, erkek oldukları için mi yırttılar?
Hayır tabi ki. Öz dayım öz amcam hiçbiriyle görüşmüyorum zorunda kalmadıkça. Asla ayrımcılık yapmam. Üslubum rahatsız ettiyse eğer kusura bakmayın lütfen. Ama yuva yıkmaya teşebbüs eden insanlara güzel hitap kelimesi kullanamam.

Yakın akraba çevremde yok ailedede olmadı yazacaktım ama oldu kız kardeşimde ünide tanışıp aşk evliliği yaptı ama hastalanınca terk edildi , kız kardeşimide eşi bebeği olduktan sonra terk etti ,
yani diyeceğim mesleğin varsa sırtın yere gelmez şu aşk meşk işlerin neye varacağa belli olmuyor kumar gibi bir şey işte , çok şükür ben eşimden memnunum
Okuyorum. Bitirince de kesinlikle çalışmayı düşünüyorum. Yengelerimin ekonomik bağımsızlıkları olsaydı eminim ki bir dakika durmazlardı. Bu kadar gurur kırıcı bir konumda olmak çok üzücüdür mutlaka. Allah mutluluğunuzu bozmasın :)

Canım benim konunu yeni gördüm.. Öncelikle sen daha iyi bilirsin 5 parmağın 5 i bir olmaz, bak amcaların yaparken yanlış anlamadıysam baban adam gibi çıkmış, sen bunları düşünerek güzel kalbini darlama.. Ek olarak evli değilim biliyorsun ama şöyle düşünürdüm ; insanoğlu çiğ süt emmiş amenna ama bazıları dozunu fazla kaçırıyor işte , maşallah ilişkine aldatmanın mevki, maddiyatla ilgisi yok.. okulun bitsin, mis gibi çalışmaya başlayınca ki ekonomik özgürlük önemli bence de insanın hamurunda bitiyor , Allah hiçbirimizi şaşırtmasın, bunlarla imtihan etmesin:KK200:

Kadin ya da erkek farketmez herkes bir degildir. Boyle seyler dusunmeyin. Iliskinize de zarar verir bu düşünceler. Kuskucu yaklasirsiniz bir muddet sonra. Ben evliyim, ben de çalıştığım is ortaminda vs duyuyorum aldatilan kadinlar ve erkekler var. Bunu kabulleneni de gordum. Maddi bagimsizligi oldugu halde. Yani etrafa bakacak olursak hicbirimiz evlenmeyelim.

Evlilik dogru insani buldugunuzda guzel sey. Benim etrafimdaki insanlara sorsaniz cogunlugu evlilik icin kotu der. Bana sorsaniz çok guzel. Sevmek, sevilmek, guvendigin bir adam olmasi, onun sefkati ve bir cok ornek...

etrafındaki erkekler kötü örnek oldukları için böyle düşünmen çok doğal ama emin ol her erkek böyle değil

Canım benim konunu yeni gördüm.. Öncelikle sen daha iyi bilirsin 5 parmağın 5 i bir olmaz, bak amcaların yaparken yanlış anlamadıysam baban adam gibi çıkmış, sen bunları düşünerek güzel kalbini darlama.. Ek olarak evli değilim biliyorsun ama şöyle düşünürdüm ; insanoğlu çiğ süt emmiş amenna ama bazıları dozunu fazla kaçırıyor işte , maşallah ilişkine aldatmanın mevki, maddiyatla ilgisi yok.. okulun bitsin, mis gibi çalışmaya başlayınca ki ekonomik özgürlük önemli bence de insanın hamurunda bitiyor , Allah hiçbirimizi şaşırtmasın, bunlarla imtihan etmesin:KK200:
Amin atartım çok sağol yazdığın için :) insan ister istemez endişe duyuyor çevremde düzgün örnek yok sayılır

Kadin ya da erkek farketmez herkes bir degildir. Boyle seyler dusunmeyin. Iliskinize de zarar verir bu düşünceler. Kuskucu yaklasirsiniz bir muddet sonra. Ben evliyim, ben de çalıştığım is ortaminda vs duyuyorum aldatilan kadinlar ve erkekler var. Bunu kabulleneni de gordum. Maddi bagimsizligi oldugu halde. Yani etrafa bakacak olursak hicbirimiz evlenmeyelim.

Evlilik dogru insani buldugunuzda guzel sey. Benim etrafimdaki insanlara sorsaniz cogunlugu evlilik icin kotu der. Bana sorsaniz çok guzel. Sevmek, sevilmek, guvendigin bir adam olmasi, onun sefkati ve bir cok ornek...
Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah :)

Back
X