- 5 Ocak 2013
- 1.122
- 2.275
- 208
Merhaba. 21 yaşında bir gencim. Bir çoğunuzdan da küçüğüm ama içimi dökmek istediğim bir konu var. Gerçekten kendime dert ettiğim bir konu. Uzun gelse de lütfen okuyun.Küçüklüğümden beri amcalarımın dayılarımın eşlerini aldattıklarını duyuyordum. Tek gecelik değil resmen dost hayatı. Yengelerimin hepsi ilkokul mezunu ve dönecekleri babaevleri yok. Mahkumlar yani bu hayata. Babamın öyle huyları yok olsa babaannem halalarım mutlaka yüzümüze vururlardı. Geçtiğimiz yıllarda dayım 30 senelik karısını yarı yaşındaki bi kadınla aldattı metresi hamile kalınca boşanmak zorunda kalıp metresiyle evlendi. Bana göre hala metres. Yüzünü bile göresim gelmiyor mecbur kaldığım zamanlarda suratımı asıp gerekmediği sürece konuşmuyorum. Yine amcalarımdan birisi yine metresi için ailesini terk etti sayılır. Çok uzun hikaye anlatsam roman olur. bütün aile böyle neredeyse. Okuduğum üniversitede de yaşıtlarımın gözü çoğunlukla dışarda. Aldatan aldatana. Kadınlar klübünde çok fazla başlık okuyorum kocasını aldatan ya da aldatılan. Gerçekten çok midem bulanmaya başladı ve geleceğe dair umudum kalmadı sayılır. Benim 2 yıllık çok güzel giden bir ilişkim var çok şükür. Ona çok güveniyorum gözümün içine bakar sevgilim ben de onunkine. Hiç yanlışını görmedim Allah göstermesin. Ama böyle örnekler gördükçe içimdeki endişeyi bastıramıyorum. Evlenince kesin aldatılıcakmışım gibi geliyo. Hatta şimdiye kadar baba evinde bir dediğim iki edilmedi ama erkek arkadaşımın durumu pek yok. Benim için hiç sorun değil bir kere bile dert etmedim ama ilerde evlenirsek eğer çok para kazanmasını da istemem eşimin. Yani nasıl anlatsam sanki zengin olunca illa aldatır gibi geliyo nedense belki çok saçma gelicek size ama böyle düşünüyorum. Yok mu anlatacağınız mutlu evlilikleriniz? Allah mutlu olanların mutluluğunu daim etsin ve bana da nasip etsin inşallah. Güzel mutlu evlilikleri duymaya çok ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz? Ya da bu takıntı veya endişelerimi giderecek bir yol önerir misiniz? Okuduğunuz için teşekkür ederim :)