Dayanamiyorum artik!!!!!!!!

lilyy26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
117
45
3
35
Ben yasayamiyorum bu hayati artik zaten ne zaman yasayabildim ki. Bi insan hem cirkin hem fakir hem berbat bi aileye sahip hem beceriksiz hem gerizekali olabilir mi benim iste bu. Aldigim her nefes benim degilmis gibi sanki yanlislikla dogmus gibi hissediyorum. Her aynaya bakisimda kendimi bogazlamak istiyorum. Bu hayatta simdiye kadar hicbir seyi beceremedim hic kimseye kendimi sevdiremedim hep alay konusuydum. Karsima hep yanlis insanlar cikti. Istedigim bolumu hayvan gibi calismama ragmen kazanamadim. Eve kapadim kendimi. Evde de huzur yok her aksam sarhos bi baba her aksam kavga ve aglayan bir anne. Kucuklukten beri cirkinligimle bilindim 23 nisan gosterilerine sismanim diye beni cikartmayan bi ogretmene sahiptim. Liseye gectim rehberlik hocam istedigim bolumde guzel insanlarin is bulabildigini bu cirkinligimle is sorunu olmayan bi bolume gitmemi soyledi. Hos ikisini bile kazanmayi beceremedim. Sevdigim dedigim adam yuzumdeki kollarimdaki tuylerle surekli ayni pantolonu giyisimle dalga gecti. Nefes alamiyorum bazen bunu da alsin da kurtuliyim diyorum. Cok mu gordun bana mutluluğu ne yaptim ben sana diye agliyorum her aksam. Insanlarla konusamiyorum artik ya beni yine ezerlerse diye. Her gördüğüm insanda onda niye var bende yok deyip kiskanclik yapmaya basladim boyle biri olmak istemiyorum. Artik dayanamiyorum nolur bi cikis yolu gosterin. Alip basimi gitmek istiyorum yeni bir ben yeni bir cevreye sahip olmak istiyorum ama yapamiyorum.

diğerleri için bir şey diyemem de insan kendine çirkin dedikçe kendini çirkin buldukça etrafında ki herkes onu öyle görmeye başlıyor
hiç dikkat etmedikleri kusurların daha çok dikkatlerini çekiyor sen kendini beğenmeye başlarsan karşındakiler de seni beğenmeye başlıyor

Hiçbiri değiştireilemiyecek şeyler değil. Herkes fit bir vucuda, lazerle temizlenmiş bir yüze sahip değil. Aynı pantolonu giyip giymemekte senin elinde.. hayatımda çirkinlikle kaçırılır diye vasıflandırılcak bir üniv bölümü duymadım. Kilonu zayoflar verirsin hepimiz gibi.

Tek değiştiremeyeceğin ailen, onuda iş bulyr kendine hayat kurarsın.

İsyan etme hepsi senin kendine güvensizliğin yüzünden olan şeyler..

Ben yasayamiyorum bu hayati artik zaten ne zaman yasayabildim ki. Bi insan hem cirkin hem fakir hem berbat bi aileye sahip hem beceriksiz hem gerizekali olabilir mi benim iste bu. Aldigim her nefes benim degilmis gibi sanki yanlislikla dogmus gibi hissediyorum. Her aynaya bakisimda kendimi bogazlamak istiyorum. Bu hayatta simdiye kadar hicbir seyi beceremedim hic kimseye kendimi sevdiremedim hep alay konusuydum. Karsima hep yanlis insanlar cikti. Istedigim bolumu hayvan gibi calismama ragmen kazanamadim. Eve kapadim kendimi. Evde de huzur yok her aksam sarhos bi baba her aksam kavga ve aglayan bir anne. Kucuklukten beri cirkinligimle bilindim 23 nisan gosterilerine sismanim diye beni cikartmayan bi ogretmene sahiptim. Liseye gectim rehberlik hocam istedigim bolumde guzel insanlarin is bulabildigini bu cirkinligimle is sorunu olmayan bi bolume gitmemi soyledi. Hos ikisini bile kazanmayi beceremedim. Sevdigim dedigim adam yuzumdeki kollarimdaki tuylerle surekli ayni pantolonu giyisimle dalga gecti. Nefes alamiyorum bazen bunu da alsin da kurtuliyim diyorum. Cok mu gordun bana mutluluğu ne yaptim ben sana diye agliyorum her aksam. Insanlarla konusamiyorum artik ya beni yine ezerlerse diye. Her gördüğüm insanda onda niye var bende yok deyip kiskanclik yapmaya basladim boyle biri olmak istemiyorum. Artik dayanamiyorum nolur bi cikis yolu gosterin. Alip basimi gitmek istiyorum yeni bir ben yeni bir cevreye sahip olmak istiyorum ama yapamiyorum.
lutfen uzulme ya biliyorum cogu insan boyle ama iyi insanlarda var unutma. insallah dogru insanla karsılasırsın..

Bunlarin hepsini degistirmek senin elinde unutma.
Istedigin bi isi bulasiya tezgahtarlik vs yapabilirsin ve boylelikle kendine yeni giysiler alabilirsin. Kollarin icin lazere gidebilirsin calisinca.
Kiloluysan zayifla. Nebilim biraz makyaj yap sacini duzlestir, cok fark edicektir bunlarin hepsini uygularsan. Sen kendini salmissin bildigin, topla kendini acilen kendine hedefler koy.

Hiçbiri değiştireilemiyecek şeyler değil. Herkes fit bir vucuda, lazerle temizlenmiş bir yüze sahip değil. Aynı pantolonu giyip giymemekte senin elinde.. hayatımda çirkinlikle kaçırılır diye vasıflandırılcak bir üniv bölümü duymadım. Kilonu zayoflar verirsin hepimiz gibi.

Tek değiştiremeyeceğin ailen, onuda iş bulyr kendine hayat kurarsın.

İsyan etme hepsi senin kendine güvensizliğin yüzünden olan şeyler..
Bu guveni hep yasadiklarim kirdi malesef:KK43: umarım kazanip hayatimi degistirebilirim dediginiz gibi

Önce kendini silkelen ve güven ..
Herkes çok şanslı değil bu hayatta ..
Halimize şükretmeliyiz..
Daha iyisi için çalışmalıyız..

Bu guveni hep yasadiklarim kirdi malesef:KK43: umarım kazanip hayatimi degistirebilirim dediginiz gibi
Hayal kırıklıkları olucakki daha iyisi için savaşalım. Korkup kenara çekilirsen ilerde sana rakip olacak kişilere karşı 1-0 yenik başlarsın.
Düşünüyorum o yaşlarımı genelde hep eziklikle dolu, ama onlar olmasaydı şimdi kendimi bukadar güçlü göremezdim..

Bunlarin hepsini degistirmek senin elinde unutma.
Istedigin bi isi bulasiya tezgahtarlik vs yapabilirsin ve boylelikle kendine yeni giysiler alabilirsin. Kollarin icin lazere gidebilirsin calisinca.
Kiloluysan zayifla. Nebilim biraz makyaj yap sacini duzlestir, cok fark edicektir bunlarin hepsini uygularsan. Sen kendini salmissin bildigin, topla kendini acilen kendine hedefler koy.
Sanirim hep kötü dusundukce kotuyu cekmeye basladim. Ama biseylere baslamaya korkuyorum hep sanki olmicakmis yine basaramicakmis gibi. Beynimi degistirmem lazim once sanirim

Sanirim hep kötü dusundukce kotuyu cekmeye basladim. Ama biseylere baslamaya korkuyorum hep sanki olmicakmis yine basaramicakmis gibi. Beynimi degistirmem lazim once sanirim
Aynen oyle sende basliyo hersey.
Bu gece iyice dusun kendine hedefler koy lutfen. Ve biran once uygulamaya basla.
Biz kadinlarin isteyipde yapamicagimiz hic bisey yok :KK19:

Bi ise bir ve piskola git bak herşey nasıl değisir.Başkası için değil kendin için bak.kötü yanlarını değil iyi yanlarını gor. Lazer epilasyon için birikim yap.O zamana kadar kufor ağda falan idare et. Hiç kimseye begen mefigin yanlarını söyleme. Çünkü yarin senin önüne koyar. Kendin için yasa.İsyan ediyorsun etme.Sukret Allah daha ağır imtihan vermesin.

Kilondan sikayetciysen kilo ver, bogazini tutmak cevreden duyduklarindan daha fazla zoruna gitmeyecektir.

Killiysan al agdayla, yap bakimini. Herkes cillop gibi mi saniyorsun. Kendine bakipta cirkin olan hic kimse gormedim. Bu durumdan rahatsiz olana kadar birseyler yap kim tutuyor?

Ayni pantolonu giyecegine gir bir yere calis, asgari ucrette olsa cebine temiz her ay bin kusur lira para girecek. Markali bile takilirsin. Is bulamiyorsan da bak millet evde birseyler yapip satiyor, akmasa da damlar.

Sizinki biraz "oturdugum yerde hersey duzelsin" durumu.

herkes kendi bakis acisiyla yazar .

ben de oyle yapacagim .

hayat inanin herkes icin zor
bazen gercekten dayanilmaz oluyor.
hem de tekrarliyor. bi bakiyorsunuz yasama sevinci ile dobdolu iken ertesi gun yasamak bile istemeyebiliyorsunuz.

ben de istedigim bolumu aynen cok calismama hatta denemelerde yuksek net yapmama ragmen kazamadim . cok uzuldum . .
Ama kader diye bir sey var .
Allah bizim icin en hayirli ne ise onu veriyor.
rehberlik öğretmeniniz vs de gerçekten sozune deger verilebilecek insanlar mi ki?
onlar yanlis seyler demis ama siz onlarin dediklerine hakikat elbisesi giydirmekle yanlış yapmissiniz.
olumsuz kisilerden uzak durun .olumsuz konusmayin . gulumsemeye çalışın o bile iyi gelecek. abdest alin .
babaniza Allah iyilik versin . bu dunya her birimiz icin imtihan baba ya da anne olmak onu hatasiz kilmıyor ne yazikki onlar da insan ve onlar da aciz biz de öyleyiz. dua edin . her zaman bizim mutsuzlugumuzu isteyen bir seytan var sonucta ondan Allaha siginin.

Kilondan sikayetciysen kilo ver, bogazini tutmak cevreden duyduklarindan daha fazla zoruna gitmeyecektir.

Killiysan al agdayla, yap bakimini. Herkes cillop gibi mi saniyorsun. Kendine bakipta cirkin olan hic kimse gormedim. Bu durumdan rahatsiz olana kadar birseyler yap kim tutuyor?

Ayni pantolonu giyecegine gir bir yere calis, asgari ucrette olsa cebine temiz her ay bin kusur lira para girecek. Markali bile takilirsin. Is bulamiyorsan da bak millet evde birseyler yapip satiyor, akmasa da damlar.

Sizinki biraz "oturdugum yerde hersey duzelsin" durumu.
Liseyi zaten bu sene bitirdim ve su anda tekrar hazirlaniyorum o yuzden calisma imkanim olmadi malesef.
Ya kilo konusunda da aslinda 1.65 boyum var zaten kilo verip 65 e dustum tam eskisi kadar sisman degilim yasasin diye sevinirken yine dalga gecmislerdi. Su an 55 im ama hala sisman goruyorum kendimi. Ogrenilmis caresizlik biraz benimkisi

Rehber Öğretmen öyle dedi demek. Hiç inanamadım doğrusu. Hangi bölümmüş o? Bir söyler misiniz?
Isletmeydi. Orda hep guzel kizlar varmis. Iyi yerlerde de hep manken gibi guzel kizlar calisiyomus devir oyleymis. Aynen boyle demisti

Isletmeydi. Orda hep guzel kizlar varmis. Iyi yerlerde de hep manken gibi guzel kizlar calisiyomus devir oyleymis. Aynen boyle demisti
Birak Allah askina, oyle bir insana ogretmen denmez! Rezillik resmen, ogretmen dedigin güven vermeli, yol gostermeli!
Su hayatda degistiremeyecegin tek birsey var, o da ailen. Digerleri kendi elinde, koca bira hayat var onunde ve sen bu hayatda istedigin herseyi basarabilirsin. Oncellikle kendine guven, aynaya baktiginda ben güzelim de! Sen kendini sevmedigin surece kimse seni sevmez. Dogan Cüceloglunun cok guzel kitaplari var, mesela Savasci. Boyle seyler oku,eminkm sana iyi gelecek. Sana iyi gelen insanlarla görüs, kimseninde seni ezmesine izin verme

şu çirkin olunca okunamayan bölüm neymiş ya çok merak ettim. Tiyatro falan mı istiyordun? Korkma bu kadn bu tiple oyuncu olduysa ben hayli hayli olurum dediğim çoooooook oyuncu var

Back
X