çocugun özguvensiz olmasını sağlayan şeyin baba oldugunu dusunuyorum ben yanı cevremde oyle gördugum için söyluyorum.sanırım sizin durum burdan yazılıp da çözulcek gibi gelmiyor bana .çunku bu durumu uzun bir dönemden beri yaşıyorsunuz.bunun için uzmandan yardım almalısınız diye düşünyrum eğer olmazsa gidemezseniz.youtube dan zafer akıncı özguvenınızı yukseltme yolları dıye aratın o video yu seyredın belkı faydasını görursunuz kendısı psıkolog ve iyi tespitleri vr
Doğru olabilir söylediğiniz. Babam beni karşısına alıp hiç kızım şöyle yap şöyle davran vs. demedi çocukluğumda yani. Lise 4'te ben sormuştum baba sence ben nasıl biriyim diye. İletişimin zayıf demişti. Neden bunu ben sorana kadar beni çocukluğumda hiç uyarmadi geliştirmedi bilmiyorum. Genelde öğüt veren, uyaran bi anne babam olmadı yani. Ben çabuk ağlarım diye bana dokunmazlardi. Kendileri söylüyor bunu. Ama iyi değil bu. Ben çocukken anne babam tarafından düzeltilmek isterdim. Babamin gözünün içine bakardim benimle konuşsun diye. ama yanında utanirdim. hala da utanirim. rahat değilimdir. neden bilmiyorum. baskıcı da değildi ama böyle. 1. sınıfa kaydolduğumda 7 yaşindayken 5 e kadar sayabiliyordum. O kadar yani. Evde kendi başıma uğraşirdim ama 6 sayısı bana çok karışık gelirdi. Şimdiki çocuklar öyle mi ? 5 yaşındaki çocuklar 100 e kadar sayabiliyor. Bu sadece basit bi örnek.