- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Mecbur görmek zorunda valla.birde doğumda ve doğum sonrasında hesap edilemeyen pek çok şey oluyor. ilk 1 ay hatta belki 2 ay gözünüzün okul göreceğini sanmıyorum. zaten raporlu olacaksınız. sınavlarına falan sonra girersiniz olmadı uzatırsınız.
bebeğin hastalığı var osu busu sürekli kontrolleri vs oluyor. en iyi hastane en iyi doktor olsun istiyor insan.
kendi ailenize gidemiyorsunuz sanırım. eşinizin ailesine gidin o zaman bence. yardımcı olan birileri olunca rahat edersiniz. benim doğru düzgün yardımcı olanım yoktu ve sezeryandım. 2 ay falan dünyayı siyaha yakın bi grilikte gördü. 2 ay gökyüzüne bakamadım. hem depresyon geçirdim sanırım hemde fiziksel olarak çok zorlandım.
aranız kötü değilse kesinlikle kayınvalidenize gidin derim. eşiniz de çok yanınızda olamayacak sanırım.
Çok pissize yakın olan devlet hastanesinde sizin gibi insanlar doğuruyor değil mi?
en çok doğum yapan kadınların olduğu yerdesiniz
Yani kimseye birsey olmuyor koskoca hastane size neden olsun ki?
Ayrıca doktora özel durumunuzu oralı olmadığını anlatırsanız eminim dahada cok ilgilencektir aylık kontrolede aynı doktora giderseniz aranızda bağ bile olusur
Kayinvalide-görümce dırdırı çekmekten iyidir enazından
16 haftalik hamileyim. Doğunun ücra bi ilçesinde görev yapıyoruz ikimizde eşimle. Öz annem var ama yok gibi bişey. . Neyse Eşim güvenlik görevlisi olduğu için hiç yok.. Hakkari de Şırnak ta çoğu zaman. . Burası da Doğu ama oraya geçici görevli gidiyor bende burada hamileliğimi tek başıma yaşayıp ise gidip geliyorum. KimseM yok Burada.
Burada devlet hastanesi çok kötü. Çok pis. Doğum yapmam mümkün değil. Özel hastane 1 tane. Onda da yeni doğan ünitesi yok. Küvez vs şansı yok. Bi sorun olursa 2 saat uzaktaki ile sevk ediyorlar. Bugün eşime burada doğum yapamayacagimi, 2 saat uzakta ki ilde doğum yapmak istediğimi söyledim. Normal doğum olacaksa ne zaman olacağı bilinmediginden belli bi haftada 2 saat uzaktaki ile gidip 15 gun orada kalip artik dogum ne zaman olursa o zaman hastaneye gidicez dedim.. İlla memleketimë gidelim orada yap dedi. Bizi misafirhanelerde rezil edeceksin dedi. Bende memleketin 12 saat uzakta gitmek istemiyorum. Ayrıca burada bi sınav durumum var. En fazla 3 hafta doğum sebebiyle buradan uzak kalabilir daha fazlası sıkıntı dedim. Annesi ve kız kardeşi de herseyi çok çok çok iyi bilen tipler.. doğuma günler kala eminim burnumdan getirilecek. .
O zaman git Nerede dogurursan doğur dedi..
YıkıldıM. . Ben ne yapıcam.
Normal istiyordum ama en iyisi bi güne tarih alıp Sezeryan olmak galiba bu durumda. . Eşime çok çok kırıldım. . İş yerinde aglayamiyorum bile şu an..
Bence eşinin söylediği daha mantıklı.biraz dişini sıkcaksın bebeğin için.Normal doğum yapmak istersem en az 10 gün önceden oraya gitmemiz gerek ve misafirhane de kalıcaz . Bunu sorun ediyor. Memlekete gidelim orada evimizde kalalım diyor ama ben annesi ve kız kardeşi ile çok anlaşanam kalabalık olur gelen giden.
Bende aynı düşüncedeyim kesinlikle kV evine gitmem yani.Sancın başlar başlamaz yola çıksanız bile varırsınız o iki saatlik il merkezine. Sancı başlar başlamaz hop diye doğum olmuyor zaten. Normal doğumda kararlıysanız drunuzdan gün isteyin o gün gelince hala doğum yapmamışsanız suni sancı verirler doğurursunuz.
Daha doğuma çok var şimdiden moralinizi bozmayın.
Not: kv evinde falan doğum yapmayın kesinlikle depresyonun dibini görürsünüz, en rahatı kendi eviniz olur, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Tabiki kendi kararınız ama yüzlerce kadın binlerce yıldır normal doğuruyor neden yapamayasınız? Kendi kendinizi korkutmayın, eğer niyetiniz varsa drunuzla görüşürsünüz o da size seçenekler sunarBende aynı düşüncedeyim kesinlikle kV evine gitmem yani.
Sezeryan da olabilir. Normal doğum video şu izledim kesinlikle yapamam ben ya
Ben sezeryan doğum yaptım.ne normal ne sezeryan hiç bir videoyu asla izleme.kendine en büyük kötülük bu 1. 2.side çok bilenin yanında doğum yapmak. Bebeği elinden alıp herşeyi ne karisirlar. Bi anda hiç bi konuda söz hakkin kalmaz. Evinden git. 2 saat rahat yeter. Normale de sezeryana daBende aynı düşüncedeyim kesinlikle kV evine gitmem yani.
Sezeryan da olabilir. Normal doğum video şu izledim kesinlikle yapamam ben ya
Çocuk ne anlarmıs yoldan.Tabı kendı dogurmayacagı ıcın umursamaz !!! ne sacma salak knusmalar bunlar bı doktora sorsun bakalım 12 saat yla ızın verecekmı hayret bısı ya dengesız!!!
Çocuk ne anlarmıs yoldan.
Öyle diyor dengesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?