Dayanamıyorum bir akıl verin nolursunuz:((((((

:58: :58:
ya böyle ilişkimi olur birbirinizi öldürmediğiniz kalmış nolmuş sen 5 dak. geç yazdıysan ?
ne olmuş onun 3 saat telefonu kapalı olduysa ..
böyle ilişki olmaz olmaz imkansız yanı hayatı birbirinize zehir etmişşinizi
k. bkma ama ikinizde birbirinizden betersiniz ikinizde aynı derecede suçlusunuz.

gerçekten bu nasıl bir ilişki 5 senedir birlikteyiz diyorsun ama hiç olgunlaşmamş bir ilişki ama bence siz aşıksnız erkeği bilmem ama fakat sağlıklı bir durum değil

çiftlerin genel sorunu bu. yanında olmadığı iççin seni ailenden bile kıskanabilir. bu doğasında var insanın. bana bi kere seni yastıgından bile kısknıyorum demişti. karakter meselesi tabiki bazı insanlar onun gibi abartıya kaçabiliolar. bence telefonu bilerek kapattı hıı senmsin gec yazan mesajı benimde şarjım bitti işte gibisinden... ilişkinin evreleri var sonucta bu da o evrelerden biri. sabredersen kazanırsın. böyle devam edemez zaten. umarım tatlıya baglanır

Annem hep der Allahtan bizim zamanimizda teknoloji yoktu telefon msn gibi halinize sukur edin derdi artik sen dusun
3 saat acmamis diye niye buyuttun anlamadim ??
sevgilin takinti yapmis seni skarak senin ona karsi daha sakin ve yapici olman gerek ki o da ögrensin ama siz ikiniz atisiyorsunuz malesef zor duzelir arkadasim
yapacagin tek sey biraz ara verin, birbirinizi seviyorsaniz zaten duzelir ve birlesirsiniz bu sefer hatalarinizin bilincinde olarak ve daha olgun bi sekilde insallah !

şunu belirtmek istiyorum ben işim gereği gün boyu erkeklerin içindeyim arabada ordan oraya gidiyorum 1 tane bile kız yok ne ofiste ne dışarda muhattap olduğum kişiler arasında.bu onu geriyor doğal olarak..ortamımı görmuyor kimseyi tanımıyor surekli erkek isimleri havada uçuşuyor.ayrıca şu an çokk zor bir eğitimde pilotluk eğitiminde hergün hemen hemen uygulamalı olarak test ediliyor ve ufacık bir hatası bile butun sinirini alt ust ediyor.o şehirde ailesinden uzak benden uzak zamanını doldurmayı bekliyor..

ben haklıyız demiyorum kesinlikle saçmalıyoruz abarttık farkındayım normal değil yaptıklarımız ama sadece birde bu açıdan bakın..2-3 ayı buluyor adam gibi göruşemiyoruz..of zor işte ya..ama yinede çok saçmaladık farkındayım..tmm bi çeki düzen vermenin zmnı geldi kendimize bu olay bana ciddi bir ders oldu artık dilime sahip olcam yututcam ne olursa olsun sakin konusmaya saygısızca sözler söylememeye çalışcamki karşılığını göreyim..eğer aramız duzelirse alıp karşıma konuşucamda güzelce..

bence sen aşıksın onu bilmiyorum diyen arkadaşada şunu söylicem evet ben herzmn duygularımla hareket ederim o mantığıyla.onunda beni sevdiğine eminim.ben sadece şunu soruyorum şimdi size..sizce yarın sabah gidim mi yanına?

şunu belirtmek istiyorum ben işim gereği gün boyu erkeklerin içindeyim arabada ordan oraya gidiyorum 1 tane bile kız yok ne ofiste ne dışarda muhattap olduğum kişiler arasında.bu onu geriyor doğal olarak..ortamımı görmuyor kimseyi tanımıyor surekli erkek isimleri havada uçuşuyor.ayrıca şu an çokk zor bir eğitimde pilotluk eğitiminde hergün hemen hemen uygulamalı olarak test ediliyor ve ufacık bir hatası bile butun sinirini alt ust ediyor.o şehirde ailesinden uzak benden uzak zamanını doldurmayı bekliyor..

ben haklıyız demiyorum kesinlikle saçmalıyoruz abarttık farkındayım normal değil yaptıklarımız ama sadece birde bu açıdan bakın..2-3 ayı buluyor adam gibi göruşemiyoruz..of zor işte ya..ama yinede çok saçmaladık farkındayım..tmm bi çeki düzen vermenin zmnı geldi kendimize bu olay bana ciddi bir ders oldu artık dilime sahip olcam yututcam ne olursa olsun sakin konusmaya saygısızca sözler söylememeye çalışcamki karşılığını göreyim..eğer aramız duzelirse alıp karşıma konuşucamda güzelce..

bence sen aşıksın onu bilmiyorum diyen arkadaşada şunu söylicem evet ben herzmn duygularımla hareket ederim o mantığıyla.onunda beni sevdiğine eminim.ben sadece şunu soruyorum şimdi size..sizce yarın sabah gidim mi yanına?

Alttan almanın bi zararı olmaz. hele anlattıgın gibi durumlarda bu kavgalarınız ne abartı ne anormal... evlilik planınız var mı?

evet cnm 20 gun once ailesini getirdi tanışmaya..yani sabah gidim mi sence yarın haber vermeden?[/QUOTE]

haber verirsen nazlanır gelme istemiorm falan der.. bence git. insan kolay bulamıyo seveni..

evet cnm 20 gun once ailesini getirdi tanışmaya..yani sabah gidim mi sence yarın haber vermeden?

haber verirsen nazlanır gelme istemiorm falan der.. bence git. insan kolay bulamıyo seveni..[/QUOTE]

evet aynen aklıma bu geliyor zaten:ssz:ya gitsem bi yandan diyorum hadi musait değil gelemedi aptalca bir duruma düşerimyaylaya gitmiş olabilirler ne bilim bişe olabilir bilmiyorumki işte şu an:44:

haber verirsen nazlanır gelme istemiorm falan der.. bence git. insan kolay bulamıyo seveni..

evet aynen aklıma bu geliyor zaten:ssz:ya gitsem bi yandan diyorum hadi musait değil gelemedi aptalca bir duruma düşerimyaylaya gitmiş olabilirler ne bilim bişe olabilir bilmiyorumki işte şu an:44:[/QUOTE]

Gitmeden önce ara agzını o zman napıyosun falan gibi

Bütün yorumlari okumadim ama nereye varacak ki böyle de. Birbirinize hayati zehir ediyorsunuz. Büyük ihtimalle barisirsiniz, senin onu birakmayacagindan cok emin.
Iliskinizin temellerinde büyük güven sorunlari var gibi. Bunlari asmadan bu iliski hem seni hem onu sadece üzer.

Bütün yorumlari okumadim ama nereye varacak ki böyle de. Birbirinize hayati zehir ediyorsunuz. Büyük ihtimalle barisirsiniz, senin onu birakmayacagindan cok emin.
Iliskinizin temellerinde büyük güven sorunlari var gibi. Bunlari asmadan bu iliski hem seni hem onu sadece üzer.

peki ne yapim şu durumda şu uzaklıkta sen söyle..yarın görüşmezsek ne zaman görüşeceğiz belli değil öyle sözler söyledimki o da aramaz sormaz arayamaz şu lafların üzerine..ben gideyim mi alıp karşıma guzelce konusayım mı ne yapim tmm anladım haksızım hatalıyım bunu herkes söyledide ne yapim bunu neden kimse söylemiyor:25:

peki ne yapim şu durumda şu uzaklıkta sen söyle..yarın görüşmezsek ne zaman görüşeceğiz belli değil öyle sözler söyledimki o da aramaz sormaz arayamaz şu lafların üzerine..ben gideyim mi alıp karşıma guzelce konusayım mı ne yapim tmm anladım haksızım hatalıyım bunu herkes söyledide ne yapim bunu neden kimse söylemiyor:25:

Biliyorum böyle zamanlarda en zoru beklemek, zaman gecmek bilmez ama en dogrusu da beklemek. Sen yarin gidersen ve konusursaniz o konusmanin sonuclari ne olur bilmiyorum. Ben sana bi kac gün beklemeni tavsiye ederim. Bi kac gün icinde onun seni arayacagini düsünüyorum. ARamazsa yine gidebilirsin ama konusma daha saglikli olur, ikinizin de düsünme, birbirinizi özlemeye zamani olur.

Ne kadar uzaktasiniz birbirinize, ne araliklarla görüsüyorsunuz? Bu güvensizligin sebebi ne, aldatildin mi ya da aldattin mi?

Biliyorum böyle zamanlarda en zoru beklemek, zaman gecmek bilmez ama en dogrusu da beklemek. Sen yarin gidersen ve konusursaniz o konusmanin sonuclari ne olur bilmiyorum. Ben sana bi kac gün beklemeni tavsiye ederim. Bi kac gün icinde onun seni arayacagini düsünüyorum. ARamazsa yine gidebilirsin ama konusma daha saglikli olur, ikinizin de düsünme, birbirinizi özlemeye zamani olur.

Ne kadar uzaktasiniz birbirinize, ne araliklarla görüsüyorsunuz? Bu güvensizligin sebebi ne, aldatildin mi ya da aldattin mi?

cnm bak yarın görüşmezsek ne zmn goruseceğimiz belli değil..ayrıca o benm için gitti memleketine 1 gun orda kalıp yarın burya beni görmeye gelcekti ne zmndır plan yapıyoruz.özlem hat safhada zaten 3 ay oldu adam gibi gorusemedik diyorum:14: güvensizliğin sebebi ne bilmiyorum işte uzaklık benim sürekli erkeklerin içinde olmam onun 10 saat uzaklıkta benm hiç görmediğim bi hayatının olması falan filan

cnm bak yarın görüşmezsek ne zmn goruseceğimiz belli değil..ayrıca o benm için gitti memleketine 1 gun orda kalıp yarın burya beni görmeye gelcekti ne zmndır plan yapıyoruz.özlem hat safhada zaten 3 ay oldu adam gibi gorusemedik diyorum:14: güvensizliğin sebebi ne bilmiyorum işte uzaklık benim sürekli erkeklerin içinde olmam onun 10 saat uzaklıkta benm hiç görmediğim bi hayatının olması falan filan

Imkanlarini bilemem tabii. Yani neden yarin olmazsa bi daha olmazi anlayamiyorum ben. Sen gitmeyi aklina koymussun gibi. Gidince tartismamaya calis o zaman. Güven konusunu bi an önce halletmelisiniz gitsen de gitmesen de.

cok degilmis eger otobusle felan gidebilirsen bence git süpriz yap.

Ben hep öyle yapiyordum :) hele ki benim mesafede 3 bucuk saat mesafe vardi ama ucakla. Ben yine hafta sonu arada sirada süpriz yapip gidiyordum.
Yada tartistigimizda.

Emin ol sorun cözülür.

canım 1 sene sonra bende 25 yaşında olacağım ve benmde 5 senelik ilşkim olmuş olacak Allah izin verirse.

ben sana ne dedim bak hiç kulağını vermemişsin bana.
iş stresi çok etkiler tanıyamazsın bile.
biz nasıl atışıyorduk ya canavardı resmen karşımda ki.
ama ne zaman o işi bıraktı o zaman rahatladık. çok iyiyz:nazar:

böyle stresli durumlarda demek ki biz kadınlara alttan almak düşüyor.
ben fevri bir insanım o yüzden çok tartıştık çok ayrılık kararı verdim çekemem dedm. ama 1 saat sonra pişman oldum kendim barıştım. sende benm gibi oluyorsan alttan alıcaksın mecbur. ben alttan almıyorum hala yine kavga ondan sonra zaten snrlerimz yatışınca barışıyorduk. çok şükür o evreleri atlattık.

madem uzun süre göremeyeceksn kesin git.
arkadaşn biri ters bir durumla karşılaşmaman için msj at demiş. sen de msj atmayı istemiyordun sanrm.
eğer msj atacak olursan yarın gelmiyo musun şimdi gibi bir msj at. ağzını yokla kibarca. hayır derse git. gelmeye meğilliyse ikna et gelsin alttan al yani ama ben seni çok özledm falan de bir şey olmamış gibi. uzatmayın.madem ciddisiniz.
sonrada al karşına kendi hatalarını ve onun hatalarını konuş. ama üzerine gitme bak madem stresli bir dönemden geçiyor. biraz sık dişini.

bir de anlamadım gece gece ne alışverişine çıkmışsın öyle demiş ya erkek arkadaşın:1:

canım huylu huyundan vazgeçmez bence yol yakınken ayrılmışken sakın geri dönme derim bu şekilde ömür tükenmez sen tükenirsin :(

Back
X