Dayanamıyorum bir akıl verin nolursunuz:((((((

ya ne gelirse başımızdan şu telefondan geliyo:(telefonla ilgilensen bi türlü ilgilenmesen bi türlü.telefondan uzak durunca da kimse ulaşamıyo herkes kızıyo gibi resmen nerdesin sesin çıkmıyo diye:):(telefonla ilgilensen bu defa işte 5dakkanın hesabı yapılıyo.bence karşıdakine güvendikten sonra bu tür şeyler sorun olmamalı.5dakka geç açtın nerdeydin gibi hesap sormalar.insan banyoda olur uyuyodur hastadır.anlamıyorum ya hiç saygı kalmadı yani bi kişi için demiyorum.telefon çıktı çıkalı.hm ama telefonu görüp de günlerce geri dönmeyenler var o da ayıp.yani herşeyin dengede olması lazım.abartınca çabuk yoruluyoruz herşeyden:(:27:

bugun görüşmeye gittim birbirimizi gördüğümüz anda bitti herşey..iyikide gitmişim..tabi yol beni mahvetti 8 saat surdu2-3 saat gorusebildik ama olsun..değdi..sadece şunu diyeceğim kızlar ben şunu anladımki hiçbir zaman erkeklerle ters konuşmamak gerek kızsak bile kelimeleri düşünüp seçmek gerek ve biraz sessiz sakin olmak gerek..umarım bunu başarabilirim artık yoksa bu gidişle bir gun inceldiği yerden kopar allah korusun..ikimizde artık kendmize çeki düzen vermeye karar verdik söz verdik birbirimize..tabi yine olcak kıskançlık eminim ama ben en azından o kendmi tutmak zorundayımki birşeyler değişsin artık..

canım 1 sene sonra bende 25 yaşında olacağım ve benmde 5 senelik ilşkim olmuş olacak Allah izin verirse.

ben sana ne dedim bak hiç kulağını vermemişsin bana.
iş stresi çok etkiler tanıyamazsın bile.
biz nasıl atışıyorduk ya canavardı resmen karşımda ki.
ama ne zaman o işi bıraktı o zaman rahatladık. çok iyiyz:nazar:

böyle stresli durumlarda demek ki biz kadınlara alttan almak düşüyor.
ben fevri bir insanım o yüzden çok tartıştık çok ayrılık kararı verdim çekemem dedm. ama 1 saat sonra pişman oldum kendim barıştım. sende benm gibi oluyorsan alttan alıcaksın mecbur. ben alttan almıyorum hala yine kavga ondan sonra zaten snrlerimz yatışınca barışıyorduk. çok şükür o evreleri atlattık.

madem uzun süre göremeyeceksn kesin git.
arkadaşn biri ters bir durumla karşılaşmaman için msj at demiş. sen de msj atmayı istemiyordun sanrm.
eğer msj atacak olursan yarın gelmiyo musun şimdi gibi bir msj at. ağzını yokla kibarca. hayır derse git. gelmeye meğilliyse ikna et gelsin alttan al yani ama ben seni çok özledm falan de bir şey olmamış gibi. uzatmayın.madem ciddisiniz.
sonrada al karşına kendi hatalarını ve onun hatalarını konuş. ama üzerine gitme bak madem stresli bir dönemden geçiyor. biraz sık dişini.

bir de anlamadım gece gece ne alışverişine çıkmışsın öyle demiş ya erkek arkadaşın:1:

çok haklısın cnm alttan alıp sakin olmak en mantıklısı..diğer türlü sanki iki erkek gibi oluyor ya..canavar gibi birbirne saldıran.brz ağır olmak gerek.ne güzel siz atlatmışsınız bizde umarım başarırız..gece değil ya o alışveriş illaki abartıcak ya beyfendi:1:

2 yıllık bi ilişkim vardı zaman (hala devamediyor). sevgilimi canııımdan çokk seviyorum. Ciddi ciddi aynı durumu yaşadık sorunumuz herşeye karşı intikam alıyorduk daha doğrusu ben başlatmıştım bu döngüyü o nasıl davransa bende davranıyordum o da tabi bana yapıyordu. hep sen böylesn falan diyp ters cevaplar veriyordum tahrik edici sözler söyluyordum o da bana yapıyordu. o kadar saçma şeyler için kendimizi yorduk kırdık yıprattık ki ben artık asla eskisi gibi olamayız derken arkadaşlarımzda dahil beraber denize gittik beraber kalmadık ama 3 gün yanyanaydık denize girdk gezdik eglendik sonra konuştuk kendimize neler yaptığımızı emin olun o tatil o kadar yaradı ki bize giderken soğuktuk dönerken o kadar huzurluyduk ki mutluluk yuzumuze vurmuştu:) hala daha hiç bir sorun yaşamadık tabi tartıştık ama uzatmadık süüründürmedik birbirimizi.esskisindenn daha daha iyiyiz :)

Son düzenleme:
2 yıllık bi ilişkim vardı zaman (hala devamediyor). sevgilimi canııımdan çokk seviyorum. Ciddi ciddi aynı durumu yaşadık sorunumuz herşeye karşı intikam alıyorduk daha doğrusu ben başlatmıştım bu döngüyü o nasıl davransa bende davranıyordum o da tabi bana yapıyordu. hep sen böylesn falan diyp ters cevaplar veriyordum tahrik edici sözler söyluyordum o da bana yapıyordu. o kadar saçma şeyler için kendimizi yorduk kırdık yıprattık ki ben artık asla eskisi gibi olamayız derken arkadaşlarımzda dahil beraber denize gittik beraber kalmadık ama 3 gün yanyanaydık denize girdk gezdik eglendik sonra konuştuk kendimize neler yaptığımızı emin olun o tatil o kadar yaradı ki bize giderken soğuktuk dönerken o kadar huzurluyduk ki mutluluk yuzumuze vurmuştu:) hala daha hiç bir sorun yaşamadık tabi tartıştık ama uzatmadık süüründürmedik birbirimizi.esskisindenn daha daha iyiyiz :)

işte biz kızlara iş düşüyor burda..öyle cilveli bit tip değilim ama öğrencem şu tatlı dil yılanı nasıl deliğinden çıkartıyormuş.çıldırsamda sinirden artık yansıtmıyorum ona yani kızıyorum ama öyle kötü sözleri kolayca sarfetmiyorum artık kendimi baya bir frenledim.o zaman zaman devam ediyor bu sinirlilik hallerine beni sıkmalarına ama geçeceğini umuyorum.aynı şehirde aynı evde olunca bu kadar saçmalamayacağını düşünüyorum.telefondan tartışacak gücüm kalmadı zate:43:

kusura bakma canım da. şarjınız bitmek üzere sizin. sinyal verip duruyorsunuz. ya fişe takın bitmeden ya da kapansın bir daha hiç açmayın. bekara koca boşamak kolay da benim de bir ilişkim var. Ama benim inandığım bir felsefem var kimse benden daha değerli değil bu dünyada. Kendini sev, kendine saygı duy. Seni sevip saygı duymayanı da hayatından uzaklaştır. İnsanların bireysel sorunları olabilir ama bunları henüz sevgiliyken sen çekmek zorunda değilsin.

Çok sabırlı bir insandım eskiden. Eski ilişkilerim beni çok yıprattı. O günden beri satmışım anasını diyorum. Senin yaşadıklarının benzerlerini ben de yaşadım.

Bir de bu telefon internet ilişkileri mahvediyor azizim.

kusura bakma canım da. şarjınız bitmek üzere sizin. sinyal verip duruyorsunuz. ya fişe takın bitmeden ya da kapansın bir daha hiç açmayın. bekara koca boşamak kolay da benim de bir ilişkim var. Ama benim inandığım bir felsefem var kimse benden daha değerli değil bu dünyada. Kendini sev, kendine saygı duy. Seni sevip saygı duymayanı da hayatından uzaklaştır. İnsanların bireysel sorunları olabilir ama bunları henüz sevgiliyken sen çekmek zorunda değilsin.

Çok sabırlı bir insandım eskiden. Eski ilişkilerim beni çok yıprattı. O günden beri satmışım anasını diyorum. Senin yaşadıklarının benzerlerini ben de yaşadım.

Bir de bu telefon internet ilişkileri mahvediyor azizim.

bizim şarjımız bitmiş gerçekten..bikaç saat önce ayrıldık..ya artık tahammül namına birşey kalmamış ikimizdede..öyle saçmaki yaşananlar anlatmaya utanıyorum o derece:14:bugun ofisteyken beni aaradı açtım o sırada ofiste iki kişiydik ben ve çay veren getir götür işlerimizi yapan genç çocuk.efendim canım dedim napıyosun dedi bende bilgisayardan çıktı alıyorum sen napıyorsun askım dedim cvp olarak yalnız mısın ofiste dedi bende o an o çocuğğun ismini söylemek istemedim kötü bi amacım yoktu sadece çok saçma bir durum gibi geldi bana ...hanım diyen çocuğu sevgilime anlamışım gibi birde şu var demek istemedim o an evet yalnızımda diyemedim sayılır dedim sen napıysun canım dedim.ya aslında bende şunu yapıyorum dese iyi bakalım deyip bende tekim bi tek .. var diğerleri dışarda bugun deyip bağlıcaktım hani bir sohbet donecekti.bu bir bağırmaya başladı telefonda bir bağırmaya başladı sesi kısıyorum ama deli gibi bağırıyor ses dışarı çıkıyor yanımda çocuk var rezilliğimi düşünün kıpkırmızı oldum kapattım suratına.tekrar aradı niye kapatysun falan diye bagırıyor cnm bagırma bak .. var yanımda yanlış anlıcak cocuk ayıp oluyor dedim ama umrunda mı?.. nin adını soylemek bu kadar mı zormuş ben niye bu kadar kem küm ediyormuşum ofiste milletle tek kalıyormuşum adını bile soyleyemiyormuşum neyden çekiniyormusum.benim emrimde çalışan insandan mı çekiniyormuşum kapattık yine.ardından msj bana bu gunlerin acısını işe girdiğinde yaşatıcakmış o zmnda bu kadar rahat olabilecekmiymişim..arkadaş pilot ya bana gözdağı veriyor.ve bana dediki akşam bende bilmem kimle olcam ara bakalım bende kem küm edim ne hissedecekmişim.o an ölmek istedim.düşündümde ne kadar mutsuzum ben.artık ölücem mutsuzluktan.bu nasıl bir zihniyet tanıyamıyorum artık onu.bana şunla buluşcam deyince ağzıma geleni söyledim hiç iyi sözler değil.ama o kadar dolduk o kadar delirdim ve o kadar rezil oldumki haksız yere bir hiç uğruna birde böyle söyleyince resmen şuurumu kaybettim.umrumda değilsin dedim o da bittiğini benim bu kadar erkeğin arasında çalışmamı artık çekemeyeceğini beni kendine bağlı hissetmedgini ve güvenmediğini söyledi.kibarca yazdım buraya siz anlayın.işten erken çıktım kendimi eve attım deli gibi ağladım.:14:5 senedir beraberiz 1 ay oldu ailemizi tanıştırdık biz 1-2 sene içinde evleneceğiz güya bu nasıl bir ilişki?artık bittiğimi tükendiğimi hissediyorum sanki kolumu kaldıracak mecalim kalmadı:14:ayrıldık dedik facede herşey aynı şu an hala.aileler işin içine girince lafta söylesende yapması daha zor sanki.bilmiyorum artık bitti mi bitmedi mi bitsin mi yoksa çoktan bitmişte haberim mi yok.omuzlarımdaki baskı nasıl ağır anlatamam.bu kadar kıskançlık bu kadar müdahale olur mu bi insana.anlamıyor değilim zmn zmn ama bu kadar olur mu artık:14:yaşama sevincim kalmadı.hayatımdaki herşey berbat bu rezillikleri yaşayacak kız değildim ben.o da bunları yapacak biri değildi aslında ama herşey oluyor ben seyirciyim.keşke ölsemde kurtulsam:14:

git onunla ne yapmak istiyosan yap dedim.ya şu konusma seklime bakıyorum allahım ddelirmişim resmen inanamıyorum kendime bu duruma geldiğime bunları yaşadığıma psikolog bakıyorum artık kendime durumum içler acısı:14:

yaşadığımız rezilliklerden sonra sanırım bizi tatil bile kurtarmaz:14:haftaya doğumgunu birde..belki bu çirkinlikler bugun yaşanmasaydı izin alıp atlat giderdim belki bir surpriz yapardım buda bir ilk olurdu benim için asla aklına gelmez oraya gideceğim üstelik haftaiçi:14:ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum..ya belkide bir süre ayrı kalmaya ihtiyacımız vardır gerçekten:14:

boşuna yazmışım onca şeyi buraya herkes okuyup bişe yazmıyor burda yazacağıma mektup yazıp O'na göndermiş olsam belki bir işe yarardı:14:

bence de ayrılın siz...iyi gelmiyorsunuz birbirinize...
seni çok iyi anlıyorum bende böyleyim...
biriniz alttan almalı yoksa çok yıpranır ilişki....

Canım ben sevglni çok iyi anlıyorum yani anlamaya çalışıyorum benim de erkek arkadaşımın etrafında çok kız var ben de bazen yeter artık diyorum.bence önce ona gerçekten güvenip güvenmediğinden emin ol sonrasında da ne yapacağını belirlemelsin. Sinirlendi söylenir bazen öyle çok takılma abartılmadkça sözlere. İnsan yeri geliyor annesine bile bağırıyor.

Canım ben sevglni çok iyi anlıyorum yani anlamaya çalışıyorum benim de erkek arkadaşımın etrafında çok kız var ben de bazen yeter artık diyorum.bence önce ona gerçekten güvenip güvenmediğinden emin ol sonrasında da ne yapacağını belirlemelsin. Sinirlendi söylenir bazen öyle çok takılma abartılmadkça sözlere. İnsan yeri geliyor annesine bile bağırıyor.

cvbın için çok teşekkür ederim ya sonunda birileri yazdı..ya bende haksız demiyorum tamam çok gıcık bir durum farkındayım akşama kadar erkeklerin içindeyim ama bu kadar bağırılır mı bu kadar güvensizlik olur mu:14:napim ben işten mi çıkayım yani:14:sürekli beni ileride sende yaşayacaksın deyip tehdit ediyor niye beni çıldırtıyor ya:14:of off:14:

bence de ayrılın siz...iyi gelmiyorsunuz birbirinize...
seni çok iyi anlıyorum bende böyleyim...
biriniz alttan almalı yoksa çok yıpranır ilişki....

yıprandı zaten:14:evet bu aralar birbirimize iyi gelmiyoruz çok doğru:14:ama ayrılmak istemiyorum ya benim gençliğim herşeym onunla geçti hayalimde hep o var 5 sene dile kolay..ailemiz tanıştı of çok zor herşey:14:ya bu kadar saat uzaklıkta 2 seneyi geçti ayrıyız tlfnla bir yere kadar napim ister istemez yıpranıyor işte:14:okurken yine bölümümden dolayı bölümün %90 ı erkekti şimdi iş yerim desen aynı of off napıcam ben ya:14:ortamımıda görmüyor:14:ilerde de o uzaklara gidicek iş dolayısıyla hatunların arasında allahım napıcam ben:14:

iki gündür aramıyor beni..facedende silmiyor.ne olacak böyle ya:14:keşke bir sihirli değnek olsa yeniden tanışsak:14:

yan yana gelip adam akıllı konuşup meseleyi halletmeniz lazım. Birbirinize karşı yanlışlarınızı ve neden bu yanlışları yaptığınızı, ilişkinin sırf inatlaşmalar yüzünden bu hale geldiğini kabullenmeniz lazım. Özlem çok girmiş araya. İnsan uzaktayken karşısındakinin bakışını göremeden elini tutamadan bazen böle hatalara düşüyor. Senin yerinde olsam bi adım atardım en azından yanına gelicekmiş onun için. Yanına gelsinki sorunları net halledin canım benim.

yan yana gelip adam akıllı konuşup meseleyi halletmeniz lazım. Birbirinize karşı yanlışlarınızı ve neden bu yanlışları yaptığınızı, ilişkinin sırf inatlaşmalar yüzünden bu hale geldiğini kabullenmeniz lazım. Özlem çok girmiş araya. İnsan uzaktayken karşısındakinin bakışını göremeden elini tutamadan bazen böle hatalara düşüyor. Senin yerinde olsam bi adım atardım en azından yanına gelicekmiş onun için. Yanına gelsinki sorunları net halledin canım benim.

cnm ilk sayfayı okudun sanırım sadece..ilerleyen sayfalarda olayların ne derece abartılıp ne kadar kötü yerlere geldiğini yazdım..şu an yine küsüs.beni sevdiğine eminim ama öyle bir inadı varki of çok fena.ya erkekler daha çok ihtiyaç duyuyor görmeye dokunmaya falan..haftaya doğmgünü böylr giderse ne olur bilmiyorum:14:az önce faceden bir şiir yazıp onu etiketledim bir sen yakınsın uzaktayken sözüyle bitiyor.ne tepki vercek bilmiyorum.deli gibi üzülüyorum ama çokta seviyorum.bu kadar yıl ayrı kalmanın cefasını çektik artık ailelerde tanışmışken evlenip sefa sürmek istiyorum.nedense içimden bir ses birlikte olunca böyle kurt kesilmicek kuzu olcak diyor:26:

faceden yolladığım şiire karşılık olarak telfndan msj atıp dün bana git istemiyorum dediğin kişiye(kibarcasını yazıyorum dün çok fazla ağır konuştum ben) neden şiir gönderiyorsun çok garip dedi.bende seni paylaşamam beni tehdit ettin dün dedim.o da dun tehdit etmedim olacakları yazdım ben sana yazdı.dün bana bende ..la buluşimde sen ne hissedeceksin bakalım demişti.ben buluştum dedi iki kız ismi söyledi:14:ben 2 bucukta msj atmıştım onunla mısın diye cvp yazmamıştı dün gece.bana gece 2 bucuga kadar işin vardı aramadın arasaydın senin konuştuğun gibi konuşup ne hissettiğimi gösterecektim ama aklına bile gelmedi aramak 2 buçuğa kadar msj bile atmadın dedi:14:ben napıcam napıcaaaam:14:resmen krizlerdeyim:14:bi akıl verin dışardan bir göz olarak bişey söyleyin başka hickimseye derdimi anlatamıyorum:14:nasıl guvenim ben şimdi ona?ne deyim:14:

Back
X