kızlar yardımınıza ihtiyacım var
ilk kez konu açıyorum, çok düşündüm, umarım derdime derman olabilirsiniz.. 5 yıllık bi ilişkim var, seviyorum seviliyorum. nasipse yaz içerisinde sözümüz ve nişanımızda olacak. ama şu aralar sıkça canımı sıkan bişey var. ilk başlarda beni çoook beğendiğini söyleyen sevgilim gitgide daha mükemmelliyetçi bi hal aldı. önceden ne makyaj bilirdim, ne bakım. ama ona rağmen okadar iltifat ederdi ki bana. artık daha farklıyım, o böyle seviyo vs die bende daha çok dikkat etmeye başladım herşeye. ben mükemmel görünmeye başladıkça o daha çok kusur bulmaya başladı, onun dediklerini yapıyorum ama yetmiyo, o an beğeniyo ama sonra başka bişeye takılıyo. ve çevremden iltifat felan aldıkça dalga geçercesine gülüyor.. o bana takıldıkça bende ona takılıyorum karşıt tepki geliştireyim diye, ama benimkiler biraz saçma oluyo, çünkü gerçekten okadar özen gösteriyoki kendine pek de bişey bulamıyorum açıkçası ona takılcak.. bilmiyorum ifade edebildimmi, çok mu basit göründü size.. ama inanın basit deil, herkesten hergün iltifat alırken sevdiğinizden eleştiri almak çok koyuyo adama
ben buyum diyorum, beğenmiyosan daha iyilerini bul diyorum, konu öyle yada böyle kapanıyo ama bi müddet sonra tekrar açılıyo. artık başkalarının iltifatlarına bile karışır olu, şımartmayın şunu diyo..ben halimden memnunum vs dediğimde de kendini beğenmişlikle suçlanıyorum.. kızlarrr, napmaya çalışıyo sizce??
Allahım aşk nası bişey ki gittim böyle bi kayaya bodosladım
ömür boyu kendimi beğendirmekle mi uğraşcam ben buna. gitgide kendime olan güvenimi de kaybediyorum
(