• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum, birileriyle paylaşmam gerek

skelebeks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
2.330
3.907
158
kızlar yardımınıza ihtiyacım var :( ilk kez konu açıyorum, çok düşündüm, umarım derdime derman olabilirsiniz.. 5 yıllık bi ilişkim var, seviyorum seviliyorum. nasipse yaz içerisinde sözümüz ve nişanımızda olacak. ama şu aralar sıkça canımı sıkan bişey var. ilk başlarda beni çoook beğendiğini söyleyen sevgilim gitgide daha mükemmelliyetçi bi hal aldı. önceden ne makyaj bilirdim, ne bakım. ama ona rağmen okadar iltifat ederdi ki bana. artık daha farklıyım, o böyle seviyo vs die bende daha çok dikkat etmeye başladım herşeye. ben mükemmel görünmeye başladıkça o daha çok kusur bulmaya başladı, onun dediklerini yapıyorum ama yetmiyo, o an beğeniyo ama sonra başka bişeye takılıyo. ve çevremden iltifat felan aldıkça dalga geçercesine gülüyor.. o bana takıldıkça bende ona takılıyorum karşıt tepki geliştireyim diye, ama benimkiler biraz saçma oluyo, çünkü gerçekten okadar özen gösteriyoki kendine pek de bişey bulamıyorum açıkçası ona takılcak.. bilmiyorum ifade edebildimmi, çok mu basit göründü size.. ama inanın basit deil, herkesten hergün iltifat alırken sevdiğinizden eleştiri almak çok koyuyo adama :( ben buyum diyorum, beğenmiyosan daha iyilerini bul diyorum, konu öyle yada böyle kapanıyo ama bi müddet sonra tekrar açılıyo. artık başkalarının iltifatlarına bile karışır olu, şımartmayın şunu diyo..ben halimden memnunum vs dediğimde de kendini beğenmişlikle suçlanıyorum.. kızlarrr, napmaya çalışıyo sizce?? :( Allahım aşk nası bişey ki gittim böyle bi kayaya bodosladım :( ömür boyu kendimi beğendirmekle mi uğraşcam ben buna. gitgide kendime olan güvenimi de kaybediyorum :((

ben olsam sözü,nişanı filan ertelerim bak bakalım ne olacak araya böyle mesafe koyunca belki yanlış yaptığının farkına varır kendine çeki düzen filan verir. Onun dediklerine de takılma yeryüzünde çirkin insan yok Allah o kadar mükemmel yaratmış ki herkesi insanlar biraz düşünse farkına varacak bunun. Sakın ilişkim biter onu seviyorum olmaz diye de umutsuzluğa kapılma 2 gün ağlarsın unutulur unulmayacak hiç bir şey yok kötü kaderin olacağına baştan bitsin unutma ki yeryüzünde ona kız çok sana erkek çok

eğer sevmediğini düşünsem bi dakika durmam, bağrıma taş basar zamanla unuturum. ama seviyo, hem de çok biliyorum. biz çok kez ayrıldık ama hepsinde dayanamadık geri döndük birbirimize. şuan ben ayrılsam mı diye düşünmüyorum, sadece onun bu huyunu nası törpüleyebilirim diye düşünüyorum..eski haline nasıl döndürebileceğimi düşünüyorum sürekli.. mesela benden bişi istiyo, şuna dikkat et vs dio, ben dikkat ediyorum, güzel dio geçiyo. sonrada diyoki benim için mi yaptın, olması gerekn bu zaten diyo. yani şükürsüz. bardağın boş tarafından bakıyo sürekli, beklentileri yüksek hep :(

bence karşılıklı atışma şeklinde değil, ciddi ciddi karşınıza alıp konuşun.

kendinize güven kaybı da ne demek, her insan özeldir, her insan mükemmeldir. o zaman siz yaşlanmayın hiç, hep genç ve diri kalın ki karşınızdaki kişi sizi beğensin (!)

iyi günümüz de var, zor günümüz de olacak. önemli olan bu ikisinde de elimizden tutacak bize destek olacak kişileri hayatımızda tutmak. Aşk ve sevgi kavramının farklılığı da burada.

o huyundan vazgeçmesi lazım. şimdi ev hayatını bilmiyordur. dışarıda full makyaj olabilirsin. evlendiğinizde her halini beğenecek mi?.

sabah yataktan kaltın ağzın yüzün şiş.. ozman ne diyecek. mükemmel olamıyacaksın.

düşünsene grip oldun ağzın burdun akıyor. ne diyecek sana....

seni her halinle sevmesi lazım. seven erkekte her halinle sever. bunları aşması lazım... anlat... sonra geleceği düşünün...

sevgiliniz sınırlarını aşmaya başlamış..bence durumları düzeltmeden resmiyete dökmeyin..size yaptığı terbiyesizliğe lütfen bir daha gülüp,onu cesaretlendirmeyin aksine tepkinizi belli edin...vazgeçilmez o olduğunu düşünmeye başlamış,yapmayın bunu..yere yatarsanız sizi ezmesine izinn vermiş olursunuz..karşısında dimdik durun..vazgeçilmezo değil,siz olun..

Arkama bakmadan topuklarim popoma vura vura uzaklasirdim o adamdan.

Simdi begenmeyen ilerde evli olunca her seye bi kusur bulur,
ustelik simdiden boyle asagilayan adam ilerde hakarete bile dokebilir durumu.

Bu adama guven olmaz aldatmaya meyilli tipler bunlar, ilerde seni begenmeyince disariye kayacak gözü:47:

Ben senin yerinde olsam biraz beklerdim canım..Çünkü şuan tam olarak aynı durum olmasa da benzer bir durum arkadaşımın başında..Partneri sürekli bişeyler talep ediyor..Kendi kalıbına sokmaya çalışıyor arkadışımı..en basitinden önce kilosuna taktı..Kız zayıfladı..Makyaj yaptırmaya başladı..Şuan yüzündeki benleri aldırmasını istiyormuş.Artı bide ağzın kokuyo filan demiş Diş doktoruna göndermiş..Kız çok seviyo ayrılmak istemiyo ama ben olsam bian durmam..İnsan sevdiğini olduğu gibi kabul etmeli..Kendi kalıbına sokmaya çalışmamalı..O zaman hayat senin için ve bu durumda olan herkes için çekilmez olur..Beş yıllık bi süreçten bahsediyorsun..Erkek arkadşın farklılık istiyor sanki..AMa bunun sonu gelmez..ben bu kanaatteyim..

Arkama bakmadan topuklarim popoma vura vura uzaklasirdim o adamdan.

Simdi begenmeyen ilerde evli olunca her seye bi kusur bulur,
ustelik simdiden boyle asagilayan adam ilerde hakarete bile dokebilir durumu.

Bu adama guven olmaz aldatmaya meyilli tipler bunlar, ilerde seni begenmeyince disariye kayacak gözü:47:

aynen öyle aldatmaya meyilli demek ki başkalarında görüp beğeniyo senden istiyo yoksa herkesin kendine has bi havası var

kendisinin çok bakımlı olduğunu söylemişsiniz.

biraz özgüven eksikliği var gibi, kendisinden bakımlı olmanızı,iltifat almanızı kıskanıyor bence.

oturup konuşun,ilerde sizi daha çok kıracak davranışlar yapabilir.

bu nişan ertelenmeli veya iptal edilmeli. sen şimdiden ona kendini beğendirmek için çabalıyıp duruyorsun peki ya doğum yaptığında oluşacak fiziksel değişiminden alabileceğin kilolardan ki herkes zamanla değişir bu bir gerçek ne olacak dün bir arkadaş foruma çok mutsuz olduğunu eşinin sürekli 10kg fazlası yüzünden onu aşağıladığını nekadar mutsuz ve üzgün olduğunu paylaşmıştı bulup okumanı tavsiye ederim.bu durumları yaşama ihtmalin oldukça yüksek görünüyor. aşk dediğin evlilikte biter yerini saygıya burakır bırakırsada devam eder fakat çok fazla fiziksel görünüşe takan insan illaki zaman içindeki değişimlerden etkilenip kırıcı olabilir. yol yakınken dönmelisin.

yorumlarınız için sağolun kızlar.. tabi bir erkek sadece güzellik için yanında olmaz sevdiğinin. o da diyoki ben güzelliğin için sevmiyorum seni, iç güzelliğin için yanındayım diyo. ama bu benim zoruma gidiyo, sanki çok çirkinim de iç güzelliğim için seviyomuşmuş beni.. hani demişsiniz ya hastalık var vs die, ozamanlar okadar yanımdaki anlatamam, yüzüm gözüm şişer, elleriyle besler beni, okadar iyi bakar ki bana.bi başım ağrısa 10 kere arar şimdi nasıl oldun diye, mesela ben bi kaza geçirsem yüzüm parçalansa ozaman bile vazgeçmez benden, eminim. ama ben beni beğensin istiyorum aynı zamanda. giyinip kuşanıp süslenip yanına gittiğimde onun haricindekilerden iltifat alıp ondan hiçbişey duymamak zoruma gidiyo, başkası tek laf etmesin beğenmesin umrumda deil, ama o beğensin istiyorum. onun bu maximum düzeye ulaşan beklentilerinin nasıl indirileceğini bilemiyorum. diyorumki ben herşeyi yaptıkça senin beklentilerin artıyo. o da diyoki benim beklentilerim hep aynıydı, sadece söylemek için zamanını bekliyorum diyo :((

O sinir bozucu durumu çok iyi bilirim canım
Arkadaşların dediği gibi söz nişan işini bu sebepten dolayı erteleyeceğinizi ona bildirin .
Çünkü bugün makyajınız , yarın eviniz, yemeğiniz, yatağınız olacak. Özen bezen yaptığınız herşeye bir kulp bulacak.

Ben kendi yaptığımı söylüyeyim
her kulp bulduğunda surat yaptım küstüm konuyu uzattım ve her seferinde ona bozulduğumu ve böyle yaparak kendisinden soğuttuğunu söyledim(en etkilisi bu oldu)

Baktı ki ben ciddiyim bir zaman sonra o huyunu terketti

aynen öyle aldatmaya meyilli demek ki başkalarında görüp beğeniyo senden istiyo yoksa herkesin kendine has bi havası var

beni aldatabileceğini hiç düşünmedim, düşünmem. kendimden şüphe etsem de ondan etmem Allahın izniyle, sonuna kadar güvenirim. tek derdimiz herşeyi çok biliyo olması. mesela rımel sürdüm diyelim onun top top oluşunu bile farkedebilecek kadar ayrıntıya takılıyo işte :( ben umursadıkça daha çok üstüme gelmeye başladı, acaba umursamıyo gibi yapsam herşey düzelirmi? ben mi kaldırdım acaba bi taraflarını her dediğini yaparak :( işin kötü tarafı onun için yaptığım hiçbişeyden rahatsızlık duymadım, dedikleri hep çıktı, hep bi adım daha ileriye götürdü beni. ama yoruldum artık :(

O sinir bozucu durumu çok iyi bilirim canım
Arkadaşların dediği gibi söz nişan işini bu sebepten dolayı erteleyeceğinizi ona bildirin .
Çünkü bugün makyajınız , yarın eviniz, yemeğiniz, yatağınız olacak. Özen bezen yaptığınız herşeye bir kulp bulacak.

Ben kendi yaptığımı söylüyeyim
her kulp bulduğunda surat yaptım küstüm konuyu uzattım ve her seferinde ona bozulduğumu ve böyle yaparak kendisinden soğuttuğunu söyledim(en etkilisi bu oldu)

Baktı ki ben ciddiyim bir zaman sonra o huyunu terketti

hah işte, bende böyle bi öneri bekliyorum :( ben sırf bü yüzden ayrılmam sevdiğimden, amacım onun bu huyunu düzeltmesini sağlamak. 100 tane iyi huyu, sırf bu yüzden silinip de ayrılınırmı? bende bazen surat yapıyorum ama çok uzatmıyorum. demekki uzatmam lazımmış. ondan soğuduğum izlenimi de etkili olabilir, haklısınız. çünkü ben ne zaman ondan uzaklaşacak olsam o benim peşimden koşmaya başladı. ama işin kötü tarafı artık ondan uzaklaşamıyorum, o da bunun farkında :(

sakın nişanlanayım filan deme önce kendini bi düzeltsin sonra bakarız de. Nişan atmakta kolay değil sonuçta herkes nişan attı diyecek

kızlar yardımınıza ihtiyacım var :( ilk kez konu açıyorum, çok düşündüm, umarım derdime derman olabilirsiniz.. 5 yıllık bi ilişkim var, seviyorum seviliyorum. nasipse yaz içerisinde sözümüz ve nişanımızda olacak. ama şu aralar sıkça canımı sıkan bişey var. ilk başlarda beni çoook beğendiğini söyleyen sevgilim gitgide daha mükemmelliyetçi bi hal aldı. önceden ne makyaj bilirdim, ne bakım. ama ona rağmen okadar iltifat ederdi ki bana. artık daha farklıyım, o böyle seviyo vs die bende daha çok dikkat etmeye başladım herşeye. ben mükemmel görünmeye başladıkça o daha çok kusur bulmaya başladı, onun dediklerini yapıyorum ama yetmiyo, o an beğeniyo ama sonra başka bişeye takılıyo. ve çevremden iltifat felan aldıkça dalga geçercesine gülüyor.. o bana takıldıkça bende ona takılıyorum karşıt tepki geliştireyim diye, ama benimkiler biraz saçma oluyo, çünkü gerçekten okadar özen gösteriyoki kendine pek de bişey bulamıyorum açıkçası ona takılcak.. bilmiyorum ifade edebildimmi, çok mu basit göründü size.. ama inanın basit deil, herkesten hergün iltifat alırken sevdiğinizden eleştiri almak çok koyuyo adama :( ben buyum diyorum, beğenmiyosan daha iyilerini bul diyorum, konu öyle yada böyle kapanıyo ama bi müddet sonra tekrar açılıyo. artık başkalarının iltifatlarına bile karışır olu, şımartmayın şunu diyo..ben halimden memnunum vs dediğimde de kendini beğenmişlikle suçlanıyorum.. kızlarrr, napmaya çalışıyo sizce?? :( Allahım aşk nası bişey ki gittim böyle bi kayaya bodosladım :( ömür boyu kendimi beğendirmekle mi uğraşcam ben buna. gitgide kendime olan güvenimi de kaybediyorum :((

Şimdiden Böyleyse Eğer Evlenip Biraz Kendini Bıraktığında'ki Bu İster İstemez Oluyor Kendini Kapının Önünde Bulabilirsin :52:
Bence Sen Sözü Nişanı Biraz Ertele Seni Olduğu Gibi Kabüllendiğinden Emin Olduktan Sonra Ciddi Adımlar At :34:

Hemen ciddi adım atmayın derim.Sizi seviyorsa,beğeniyorsa doğal halinizle beğenmeli.Niye kendinizi beğendirme çabasına giriyosunuz ki,ben buyum beğeniyorsan,işine geliyorsa mesajını vermelisiniz.Böyle devam ederse,ilerde ona nasıl güveneceksiniz?Gözü dışarda olmaz mı?

galiba tam ifade edemiyorum. kendimi kapının önünde bulmam ya:) yani şöyle, mesela kendine bakmazsan senden ayrılırım gibi bişey söz konusu deil, ben seni her halinle seviyorum ama şöyle şöyle yaparsan daha çok beğenirim, daha çok hoşuma gider diyo anlatabiliyomuyum? Allah korusun ama ilerde bizim ilişkimiz biterse bakımsız olduğumda beni bıraktığı için deil de, ben onun bu laflarına dayanamadığım için biter..

Back
X