• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum, birileriyle paylaşmam gerek

Cok gec kalmissiniz.
Ilk elestiri ve begenmemezlik yaptiginda koyacaktiniz tepkinizi.
Gec kalmissiniz ama hala yapilabilecek seyler var.
Ortada ne elestiri, ne begenmeme olmadigi birgün, bulustugunuzda
"bir karar aldim, ben sana hitap etmiyorum, sende benim duygularima, isteklerime hitap etmiyorsun, bence yürümeyecek bir birliktelige hic adim atmayalaim, sen tam istedigin gibi, hic eksigi, kusuru olmayan bir sevgili bul, ben hep beni takdir etmesini, bana olan sevgisini dile getirmesini bilen bir insanla birliktelik istedim"
gibi bir konusma yapin ve öylece cekip gidin.
Öyle " seninde suranda kusur var, buranda kusur var" gibi cocukca karsiliklar vermekle olmaz bu isler.
Biraz ciddi verin tepkinizi yoksa herzaman alay edilen olursunuz.

canım ne istediğini anlamış diğilim sende kararsızsın,,,sevgilin seni sonradan beğenmemeye başladı,,ilk zamanlar görmezler kusurunu ama ilişki ilerdeikçe görmeye başlarlar,,çok şükür böle bişe yaşamadım ben,,ama seni gerçekten sevio olsa böle yapmaz,,kıskanır hatta,,ama kopleks yapmış olabilir,,tabiki ayrılma hallolmicak şey değil,,fazla uzak kalıp tip yapaıosun öle demiştin heralde neden peki?? nie onun senden vazgeçmiceğini bilsin hissetsinki demekkii ona öle bi güven vermişin onu bırakamıcağına eminki sana istediğini söylüo kusue buluo,,bence bida bu konuyu açar sana kusur bulursa lafını yapıştır kendine güven tribini yap,,ciiddi ciiddii yap ama....biraz korksun böle yaptığı sürece kendisinden uzaklaştığını beni beğenenlerr beğenio de sen..ama hemen yelkenler inmesin...

galiba sadece konuyu bilmek yetmiyo yorum yapmak için. ilk kez konu açtım ve farkettim bunu. mesela uyuşmuyoruz deyip kalksam masadan benimki sadece bakar, sen iltifat beklediğin için ben de etmediğim için bitecekse bitsin zaten der. ya da mesela o bana sırf süsüm püsüm yüzünden ilişkiyi bitirmeyi teklif etse direk bitiririm, peşinden koşcak deilim ya, sadece bunu n için bitcekse derhal bitsin isterim. yani kolay olan o. bi konuya bakarak hemen bitirmek. peki diğer yönler? sadakay, dürüstlük, sevgi, saygı, aileme saygısı ve ilgisi, zor anlarımda yıllardır hep yanımda oluşu, beni hiç yüz üstü bırakmaması?? bunları hiçe sayıp da benden çok şey bekliyo die bitirmek ne kadar doğru? ben konuyu açarken bitreyimmi sizce diye sormadım ki? bu huyunu nası törpüleyebilirim diye yardım istedim sadece. mesela böyle bişey başına gelen olabilir vs. die.. neyse, bu konu konuşulurken her msjdan aldığım bir cümleyi birleştirerek çözümü buldum galiba. olumluları cebime koycam, olumsuzları arkamda bırakcam, kafama takıp da üzülmicem, elimden geleni yapıcam, gelmeyen için de trip atıcam, biraz uzatcam ki böylelikle anlar beni üzdüğünü.. yardımlarınız için teşekkürler...

Aslinda siz olaya bugünü gözönüne alarak bakiyorsunuz, evli bayanlar ise yarininizi düsünerek yaklasiyor.
Bugün o kadar süse püse ragmen sizi elestirip begenmeyen insan, evlendiginde sizi iyice özgüvensiz, ezik, degersiz biri yapacak emin olun.
Cünkü evlenince ilgi, ask gibi duygularda önemli bir azalma olur.
Aslolansa saygidir.
Eger size saygi duysa sizi degistirmeye, begenmemeye kalkismazdi.
Bana göre size yeteri kadar saygi duymuyor.
Bugün sizin özgüveninizi yitirmenize sebep olan adam emin olan evlenince hele birde cocuk olunca depresyonunuza sebep olur.
Biz tecrübelerimizle size yardimci oluyoruz.

hiçbirininizin kötü niyetle konuya cevap verdiğini sanmıyorum zaten, eminim durumumu anlayabildiğiniz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyosunuz. umarım ilerde dediğiniz gibi olmaz.. çünkü gün geçtikçe eşini daha çok beğenen, pijamalı haline bayılanları da gördüm..belki de benim en büyük hatam kendim için deil de onun için bişeyler yapmak oldu. bundan sonra kendim için yapıcam, böylelikle bunlar bana angarya deil, aksine zevk verecek..

galiba sadece konuyu bilmek yetmiyo yorum yapmak için. ilk kez konu açtım ve farkettim bunu. mesela uyuşmuyoruz deyip kalksam masadan benimki sadece bakar, sen iltifat beklediğin için ben de etmediğim için bitecekse bitsin zaten der. ya da mesela o bana sırf süsüm püsüm yüzünden ilişkiyi bitirmeyi teklif etse direk bitiririm, peşinden koşcak deilim ya, sadece bunu n için bitcekse derhal bitsin isterim. yani kolay olan o. bi konuya bakarak hemen bitirmek. peki diğer yönler? sadakay, dürüstlük, sevgi, saygı, aileme saygısı ve ilgisi, zor anlarımda yıllardır hep yanımda oluşu, beni hiç yüz üstü bırakmaması?? bunları hiçe sayıp da benden çok şey bekliyo die bitirmek ne kadar doğru? ben konuyu açarken bitreyimmi sizce diye sormadım ki? bu huyunu nası törpüleyebilirim diye yardım istedim sadece. mesela böyle bişey başına gelen olabilir vs. die.. neyse, bu konu konuşulurken her msjdan aldığım bir cümleyi birleştirerek çözümü buldum galiba. olumluları cebime koycam, olumsuzları arkamda bırakcam, kafama takıp da üzülmicem, elimden geleni yapıcam, gelmeyen için de trip atıcam, biraz uzatcam ki böylelikle anlar beni üzdüğünü.. yardımlarınız için teşekkürler...

Taviz tavizi dogurur diye boşuna dememişler.

Siz taviz verdikçe hep daha fazlasını istemiş.
Halbuki en baştan tepkinizi koyup, kendinize olan saygınızı zedelemesine izin vermeseydiniz, emin olun size müdahale edemeyecekti.

Şimdi bunları istiyor, siz de memnun olsun diye yapıyorsunuz.
Peki siz onun için mi, kendniz için mi yaşıyorsunuz?

Bu sorunun cevabını verirseniz, elbet nasıl davranacagınıza da karar verirsiniz..

Sana benden bir abla tavsiyesi.

Erkeklere hiç bir zaman ''eyvallahın'' olmasın. :)

Emin ol o zaman kıymetli olan, deger gören her zaman sen olursun

haklısınız, galiba ben biraz abarttım. onun için değil, kendim için yapıcam bundan sonra herşeyi.. bilmiyorum nası toparlarız, taviz tavizi doğurdu çoktan, ama umarım bundan sonrakilerle yetinir. peki aranızda şöyle diyebilen var mı?'' onun beni beğenmesi,iltifat etmesi hiç önemli deil, ben kendimi beğeneyim yeter.'' var mı böyle düşünebileniniz?

haklısınız, galiba ben biraz abarttım. onun için değil, kendim için yapıcam bundan sonra herşeyi.. bilmiyorum nası toparlarız, taviz tavizi doğurdu çoktan, ama umarım bundan sonrakilerle yetinir. peki aranızda şöyle diyebilen var mı?'' onun beni beğenmesi,iltifat etmesi hiç önemli deil, ben kendimi beğeneyim yeter.'' var mı böyle düşünebileniniz?

Ben ben bennnnnnnnnn :1::1::1::1:

Ama o kadar da degil yani :)

Etraftakileri umursamam.
İsteyen begenir isteyen begenmez.
Eşimin begenmesi önemlidir tabiki, ama mesela giydiğim bir şeyi begenmedi diye de giymemezlik yapmam.
Kendim begendiysem sorun yok :)

ayrıl demek kolay geliyo belki bize ama çevremde o kadar fazla örneğini gördüm ki bunun,şimdi bunları yapan ilerde neler yapmaz,evlilikte aynı evde böyle bir adamla nasıl yaşanır bilemedim,insan evde de tv dizilerindeki zengin kokoşlar gibi full makyajla duramaz ki canım,ne saçmalık!! Sürekli abiyelerle,kuaförden çıkma saçlarla evde durmanızı isterse bile şaşırmam! Şaka gibi yaa!!

Ben ben bennnnnnnnnn :1::1::1::1:

Ama o kadar da degil yani :)

Etraftakileri umursamam.
İsteyen begenir isteyen begenmez.
Eşimin begenmesi önemlidir tabiki, ama mesela giydiğim bir şeyi begenmedi diye de giymemezlik yapmam.
Kendim begendiysem sorun yok :)

tebrikler:13: bende milleti umursamam, çocukluğumda beri böyleyimdir, bu olmamış deseler de ben beğendim der giyerim. ama insanın sevdiği söz konu olunca beğenilmek istiyo işte :(

canım herşeyine özeniyor demişsin ama bi erkeğin özenmesi ne ki bi kadının uğraşları yanında! erkeklere konuşmak eleştirmek kolay.bu kadar seviyor diosun ama seven insan seni değiştirmeye çalışmaz ben sana söyliyim. yol yakınken dön sen burdan çünkü bunun evliliği var daha. sonra forumda bi arkadaş var kocası beğenmiomuş napıcam diye düşünüyor onun gibi olursun. ayrıca kızlar kendinize güveniniz olsun ya karıştırtmayın kimseyi kendinize siz zaten herşeyin en iyisini bilirsinz

ayrıl demek kolay geliyo belki bize ama çevremde o kadar fazla örneğini gördüm ki bunun,şimdi bunları yapan ilerde neler yapmaz,evlilikte aynı evde böyle bir adamla nasıl yaşanır bilemedim,insan evde de tv dizilerindeki zengin kokoşlar gibi full makyajla duramaz ki canım,ne saçmalık!! Sürekli abiyelerle,kuaförden çıkma saçlarla evde durmanızı isterse bile şaşırmam! Şaka gibi yaa!!

onu da sormuştum, e evde nası olcam diye, tabiki doğallığın da ayrı bi yeri var, yerine göre yapcan herşeyi dedi, saçını toplarsın, eşofmanlarını giyersin, makyajını temizlersin, o halini de beğenirim tabi dedi, ki gördü o halimi de bayılmıştı ozamanlar..ne bileyim, ya bi ilişki çok uzayınca yaşanıyo galiba bu sorunlar, çünkü uzaktan zor oluyo ilişkiyi yürütmek, evlenince geçer inş ya, öyle ümit ediyorum kızlar :(

canım herşeyine özeniyor demişsin ama bi erkeğin özenmesi ne ki bi kadının uğraşları yanında! erkeklere konuşmak eleştirmek kolay.bu kadar seviyor diosun ama seven insan seni değiştirmeye çalışmaz ben sana söyliyim. yol yakınken dön sen burdan çünkü bunun evliliği var daha. sonra forumda bi arkadaş var kocası beğenmiomuş napıcam diye düşünüyor onun gibi olursun. ayrıca kızlar kendinize güveniniz olsun ya karıştırtmayın kimseyi kendinize siz zaten herşeyin en iyisini bilirsinz

yol yakınken dön diyosun ama yolun yakınlığı mı kaldı :( o benim ilk aşkım, 5 yılı bitirdik, aileler tanıştı, alışveriş yapıldı, söz nişan tarihimizi bekliyoruz..bu noktadan sonra sırf çok bakaım istiyo diye nasıl ayrılayım sevdiğim adamdan? :(

Yanındaki kadını taşıyamayıp, bari psikolojik olarak ezeyim de gözü açılmasın diyen erkek psikolojisi bu

Dert etme diyeceğim ama sınırlarını aşmaya başlamış, senden emin, o yüzden bu kadar rahat

Abla tavsiyesi, erkeği bu kadar rahat ettirmeyeceksin, kuş tüyünden yatakta bile bir tek diken olacak ona batacak, mesafeyi aç biraz aklı başına gelsin

Bir de mutsuz böcük ol, yaptığı şeyler karşısında mutluluktan havaya uçsan da bunu onun bilmesine gerek yok. Hep bir tereddüt bırak, daha çok uğraşsın seni memnun etmek için.

eğer sevmediğini düşünsem bi dakika durmam, bağrıma taş basar zamanla unuturum. ama seviyo, hem de çok biliyorum. biz çok kez ayrıldık ama hepsinde dayanamadık geri döndük birbirimize. şuan ben ayrılsam mı diye düşünmüyorum, sadece onun bu huyunu nası törpüleyebilirim diye düşünüyorum..eski haline nasıl döndürebileceğimi düşünüyorum sürekli.. mesela benden bişi istiyo, şuna dikkat et vs dio, ben dikkat ediyorum, güzel dio geçiyo. sonrada diyoki benim için mi yaptın, olması gerekn bu zaten diyo. yani şükürsüz. bardağın boş tarafından bakıyo sürekli, beklentileri yüksek hep :(

canım bak ben esım mutlu olsun dıye kapandım oysakı benı acık tanıdı derım kı bazen ya senın ıcın guzellıgımden vazgectım bır anlamda ( sonucta makyaj yapmıyorum saclarım acık degıl gorsel olarak daha az dıkkat cekıcı oldum halıyle ) dıyorum kı su yakısmıs bu yakımıs desen barı benı motıve etsen. sankı ben sana kotu bırsey tavsıye ettım dıyorum zaten dınımızın geregıydı dıyor olması gereken durumu mantıgı yanı. oyuzden bak cok sevsen de ya al karsına adam akıllı konus ya bıtır bılmıyorum ılerde cok da yıpranacaksın evlenınce daha ılgı beklıyorsun daha takdır ve bulamayınca yıkılırsın.

yol yakınken dön diyosun ama yolun yakınlığı mı kaldı :( o benim ilk aşkım, 5 yılı bitirdik, aileler tanıştı, alışveriş yapıldı, söz nişan tarihimizi bekliyoruz..bu noktadan sonra sırf çok bakaım istiyo diye nasıl ayrılayım sevdiğim adamdan? :(

Sakin yanlis anlama arkadasim, kimse sana ayril baskisi yapmiyor sadece ilerde üzülmeni istemiyoruz.
Kadinlar hep böyle kendinden ödün veriyor.
Sevdigim adamdan nasil ayrilayim?
Ayni yastiga baskoyduk nasil ayrilayim?
Cocuklarimin babasi nasil ayrilayim?
Simdi elalem ne der nasil ayrilayim?
Asla su soruyu sormuyorlar kendilerine.
Ben böyle yasamak zorundamiyim? Mecburmuyum? Neden hep benden özveri bekeleniyor? Neden hep ben karsidakinin istedigi kaliba girmek zorundayim?
En önemlisi ve en acisi neden yuvayi disi kus yapar, neden bu sözle o yuvanin bütün sorun ve sorumlulugu kadinin üzerine yüklenir?

Yanındaki kadını taşıyamayıp, bari psikolojik olarak ezeyim de gözü açılmasın diyen erkek psikolojisi bu

Dert etme diyeceğim ama sınırlarını aşmaya başlamış, senden emin, o yüzden bu kadar rahat

Abla tavsiyesi, erkeği bu kadar rahat ettirmeyeceksin, kuş tüyünden yatakta bile bir tek diken olacak ona batacak, mesafeyi aç biraz aklı başına gelsin

Bir de mutsuz böcük ol, yaptığı şeyler karşısında mutluluktan havaya uçsan da bunu onun bilmesine gerek yok. Hep bir tereddüt bırak, daha çok uğraşsın seni memnun etmek için.

Allah razı olsun, kesinlikle denicem bunu. o bi sürpriz yaptığında ağzım ayrılır benim, o da farkında bunun, alışmayım diye az yapar, öz yapar. yaptığı ilk jestte teşekkür edicem ama abartmıcam, nerde eksik yaptım diye düşündürücem onu. çok haklısın, işte bu :) ben herşeyi kolaylaştırdığım için bu uğraşcak yer arıyo, en iyisi işleri biraz zorlaştırmak :)

Sakin yanlis anlama arkadasim, kimse sana ayril baskisi yapmiyor sadece ilerde üzülmeni istemiyoruz.
Kadinlar hep böyle kendinden ödün veriyor.
Sevdigim adamdan nasil ayrilayim?
Ayni yastiga baskoyduk nasil ayrilayim?
Cocuklarimin babasi nasil ayrilayim?
Simdi elalem ne der nasil ayrilayim?
Asla su soruyu sormuyorlar kendilerine.
Ben böyle yasamak zorundamiyim? Mecburmuyum? Neden hep benden özveri bekeleniyor? Neden hep ben karsidakinin istedigi kaliba girmek zorundayim?
En önemlisi ve en acisi neden yuvayi disi kus yapar, neden bu sözle o yuvanin bütün sorun ve sorumlulugu kadinin üzerine yüklenir?

her kadın için deil bu, ben ve benim gibi saf kadınlar için durum böyle malesef :( ya ne çiftler görüyorum karşımda, resmen eşine pislikmiş gibi davranıyo ama adam hala peşinde :( bi de öylesini deneyim diyorum, bizde iyice ters tepiyo :)) amann iki ucu b.klu değnek :1:

bence bunları düşünme sen düşündükçe o senin üstünde baskı yapıyor.bu yüzden biraz mesafeni aç sevgilinle biraz soğuk davran.azıcık aklı başına gelsin.ne demek ya öyle şey mi olur ayıp yani yaptığı..bu erkekler çok fazla oluyor artık!

Back
X