• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum, birileriyle paylaşmam gerek

seni deli gibi kıskanıyor canım itifat degil itiraf edemiyor :=)
ben olsam sözü,nişanı filan ertelerim bak bakalım ne olacak araya böyle mesafe koyunca belki yanlış yaptığının farkına varır kendine çeki düzen filan verir. Onun dediklerine de takılma yeryüzünde çirkin insan yok Allah o kadar mükemmel yaratmış ki herkesi insanlar biraz düşünse farkına varacak bunun. Sakın ilişkim biter onu seviyorum olmaz diye de umutsuzluğa kapılma 2 gün ağlarsın unutulur unulmayacak hiç bir şey yok kötü kaderin olacağına baştan bitsin unutma ki yeryüzünde ona kız çok sana erkek çok

ben olsam sözü,nişanı filan ertelerim bak bakalım ne olacak araya böyle mesafe koyunca belki yanlış yaptığının farkına varır kendine çeki düzen filan verir. Onun dediklerine de takılma yeryüzünde çirkin insan yok Allah o kadar mükemmel yaratmış ki herkesi insanlar biraz düşünse farkına varacak bunun. Sakın ilişkim biter onu seviyorum olmaz diye de umutsuzluğa kapılma 2 gün ağlarsın unutulur unulmayacak hiç bir şey yok kötü kaderin olacağına baştan bitsin unutma ki yeryüzünde ona kız çok sana erkek çok

canım burdan sana akıl vermekte olmuyor sonuçta ne seni ne sevgilini tanımıyoruz ama yardımcı olmaya çalışıyoruz. şuan 5yıllık ilişkim ayrılamam diyorsun ilerde evlendim ayrılamam diceksin sonra çocuğum oldu ayrılamam diceksin..bunları yaşamanı istemiyorum.birçok kadın yaşıyor bunu ilerisini düşün ve hata yapma 5yıllık ilşkim die sadece bunu diyorum.arkadaşın dediğini yapcakmşsn fazla sevindiğini falan belli etmicekmişsin ayrıca oturup konuşta istersen umarım iyi olur

seni deli gibi kıskanıyor canım itifat degil itiraf edemiyor :=)[/
çevremdekilerde kıskandığını, erkeklerin böyle belli ettiğini felan söylüyorlar. başta bende buna inandım inanmak istedim ama bilmiyorum ki acaba züğürt tesellimmi o benim? :1: e madem kıskanıyo, niye daha güzel olmam için bukadar çaba sarfediyo :)

canım sevgilinin ailesi seni tanıyormu ?
bunu şunun için sordum benim eşmde aynı senin sevgilin gibiydi..
çıkarken sorunsuz mükemmel b ir ilişkimiz vardı.nezaman nşanlandık adamda herşeye karşı bir eleştiri başladı ki sorma.
yani bunu kırmak için yapmıyor ama bildiğin eleştiriyor.
beni eleştiriyodu kıyafetlerimi dalga geçer gibi eleştiriyodu ailemi eleştiriyodu siz çok garipsiniz falan dye..
inan insanın özgüveni ni okadar etkiliyo ki bu durum nasıl üzülürdüm ben ozamanlar..
ben anneme anlatmıştım annem yılların verdiği tecrübe ile bana yardımcı oldu :)
dediki nişanlandıktan sonra böyle olduysa etraftan özellikle ailesnden çok etklenen biri demekk dedi
büyük ihtimalle ailesi çevresini sürekli eleştiriyor oda bunda bir huy olmuş normal görüyor sen bunun zamanla üstesinden gelebilirsn demişti.
ben nişanlıyken buna haddini bildirdim birgüzel :)
kusura bakma ama çok kibirlisin dedim.her haltı eleştirerek kendini birşey sanıyosun.olumlu eleştiri olurda biryere kadar, azcık o poponu indir aşağı dedim.eğer beni beğenmiyosan çok ilerlemeden btsin madem.ömür boyu kendimi sana beğendirmeyemi çalışcam ben dedim..
bide beğensen bari oda yok dedim.
bu huyundan dolayı aileminde sana bakış açısı değişti emin ol resmen kibirli bir insan imajı veriyosun dedim..
tabi bu üçbuçuk atmaya başladı :)
anında değişti yanlış anladınız falanlar filanlar..
haddini bildirmeseydim benikırdığını bile anlamayacaktı ve zamanla iyice ezip beni sindirecekti belkide..
evlenince tabi neden bunu yaptığını çok iyi anladım.ailesinin herşeyi eleştiren bir yapısı var.gözünün üstünde kaşın olsa dahi eleştiren insanlar.eşmde bundan etkilenmişti sanırım o dönem.şimdi 9 aylık evliyim ilk dönemler eşim beni eleştirmesede etrafını çok eleştiriyordu şükür o huyunuda yenmesini sağladım.şimdi o ailesini uyarıyor eleştirmeyin herkesi diye :)
belki sende de bu durum vardır birde bu açıdan değerelendir bu olayı bakalım ;)

Senin özgüvenini kırmaya çalışıp, başka erkeklerle arana duvar örmeye çalışıyor olabilir.
Yani özgüveni olmayan bir insan, "beni bundan başkası beğenmez, o olmasa naparım" vs. tarzında düşünür.
Belki de erkek arkadaşın sırf sen böyle düşünesin diye böyle yapıyordur.
Tabi böyle durumlar bazen ters tepki yapar ve özgüveni kırılan kişi, başkalarının iltifatlarına tav olabilir..
Erkekleri anlamak zor.

bazı erkekler nedense çok dikkat eder sevgilisinin makyajına giyimine vs. benim erkek arkadaşımda dikkat eder..Şimdilik kusur bulamıyor tabii de fikirlerini söylüyor bazenn.:1:

bence onun size yaptığını siz ona yapın ne kadar dağınık bakımsız olduğunu
söyleyın herhangi bir tepkı verırse sende bana bunları yapıyorsun simdi anladın mı sen bana böyle yapınca
ne hissettiğimi falan deyin bence anlar

kızlar yardımınıza ihtiyacım var :( ilk kez konu açıyorum, çok düşündüm, umarım derdime derman olabilirsiniz.. 5 yıllık bi ilişkim var, seviyorum seviliyorum. nasipse yaz içerisinde sözümüz ve nişanımızda olacak. ama şu aralar sıkça canımı sıkan bişey var. ilk başlarda beni çoook beğendiğini söyleyen sevgilim gitgide daha mükemmelliyetçi bi hal aldı. önceden ne makyaj bilirdim, ne bakım. ama ona rağmen okadar iltifat ederdi ki bana. artık daha farklıyım, o böyle seviyo vs die bende daha çok dikkat etmeye başladım herşeye. ben mükemmel görünmeye başladıkça o daha çok kusur bulmaya başladı, onun dediklerini yapıyorum ama yetmiyo, o an beğeniyo ama sonra başka bişeye takılıyo. ve çevremden iltifat felan aldıkça dalga geçercesine gülüyor.. o bana takıldıkça bende ona takılıyorum karşıt tepki geliştireyim diye, ama benimkiler biraz saçma oluyo, çünkü gerçekten okadar özen gösteriyoki kendine pek de bişey bulamıyorum açıkçası ona takılcak.. bilmiyorum ifade edebildimmi, çok mu basit göründü size.. ama inanın basit deil, herkesten hergün iltifat alırken sevdiğinizden eleştiri almak çok koyuyo adama :( ben buyum diyorum, beğenmiyosan daha iyilerini bul diyorum, konu öyle yada böyle kapanıyo ama bi müddet sonra tekrar açılıyo. artık başkalarının iltifatlarına bile karışır olu, şımartmayın şunu diyo..ben halimden memnunum vs dediğimde de kendini beğenmişlikle suçlanıyorum.. kızlarrr, napmaya çalışıyo sizce?? :( Allahım aşk nası bişey ki gittim böyle bi kayaya bodosladım :( ömür boyu kendimi beğendirmekle mi uğraşcam ben buna. gitgide kendime olan güvenimi de kaybediyorum :((
bence seni kaybetmekten aşırı derecede korkuyo...

Bence siz çok belli etmişsiniz kendinizi beğendirme çabanızı. O da bu yüzden şımarmış. Takmıyormuş gibi yapın karşılık vermeyin o da bir müddet sonra bıkar sanırım. Bıkmazsa da sert bir üslüpla söyleyin rahatsız oldugunuzu

sana nasıl davranıyosa sende ona öyle davran , kendini yetersiz ve eksik hissetsin :40: yaşattıklarının nasıl bir his olduğunu anlatmaya çalışma yani üzerinde dene:66:

Birisi daha yazmış aynısını ben de katılıyorum.Seni kaybetmekten korkuyor,bu yüzden güvenini biraz kırmaya çalışıyor.Erkek psikolojisidir.En çirkin halimizi çok beğenirler en güzel olduğumuz zamanlar burun kıvırırlar.Saçma bir mantıkları var ama bizi çok şımartırlarsa gözümüzün açılcağını ellerinden kaçcağımızı düşünüyorlar heralde.Tabi abartı derecesinde yapıyorsa açık açık konuşup uyarman gerekiyor artık.Seni üzen sana zarar veren bir durum.Ama bir çok kişi burada ayrıl gitsin ben olsam durmam katlanmam yazmış.Çok yanlış bence 5 senelik bir ilişki var dışarıdan bakıp bu derece olumsuzluğa sürüklemek çok kötü bir şey.Burada ne başlıklar var aldatıldığı halde devam etmek istediğini söyleyen üyeler var onlara ayrıl diye yorumlar yapmalı.Bu bence şuan ki haliyle ayrılık gerektircek bir durum değil.Sadece konuşmanız lazım sevgilinizle açık açık

canım sevgilinin ailesi seni tanıyormu ?
bunu şunun için sordum benim eşmde aynı senin sevgilin gibiydi..
çıkarken sorunsuz mükemmel b ir ilişkimiz vardı.nezaman nşanlandık adamda herşeye karşı bir eleştiri başladı ki sorma.
yani bunu kırmak için yapmıyor ama bildiğin eleştiriyor.
beni eleştiriyodu kıyafetlerimi dalga geçer gibi eleştiriyodu ailemi eleştiriyodu siz çok garipsiniz falan dye..
inan insanın özgüveni ni okadar etkiliyo ki bu durum nasıl üzülürdüm ben ozamanlar..
ben anneme anlatmıştım annem yılların verdiği tecrübe ile bana yardımcı oldu :)
dediki nişanlandıktan sonra böyle olduysa etraftan özellikle ailesnden çok etklenen biri demekk dedi
büyük ihtimalle ailesi çevresini sürekli eleştiriyor oda bunda bir huy olmuş normal görüyor sen bunun zamanla üstesinden gelebilirsn demişti.
ben nişanlıyken buna haddini bildirdim birgüzel :)
kusura bakma ama çok kibirlisin dedim.her haltı eleştirerek kendini birşey sanıyosun.olumlu eleştiri olurda biryere kadar, azcık o poponu indir aşağı dedim.eğer beni beğenmiyosan çok ilerlemeden btsin madem.ömür boyu kendimi sana beğendirmeyemi çalışcam ben dedim..
bide beğensen bari oda yok dedim.
bu huyundan dolayı aileminde sana bakış açısı değişti emin ol resmen kibirli bir insan imajı veriyosun dedim..
tabi bu üçbuçuk atmaya başladı :)
anında değişti yanlış anladınız falanlar filanlar..
haddini bildirmeseydim benikırdığını bile anlamayacaktı ve zamanla iyice ezip beni sindirecekti belkide..
evlenince tabi neden bunu yaptığını çok iyi anladım.ailesinin herşeyi eleştiren bir yapısı var.gözünün üstünde kaşın olsa dahi eleştiren insanlar.eşmde bundan etkilenmişti sanırım o dönem.şimdi 9 aylık evliyim ilk dönemler eşim beni eleştirmesede etrafını çok eleştiriyordu şükür o huyunuda yenmesini sağladım.şimdi o ailesini uyarıyor eleştirmeyin herkesi diye :)
belki sende de bu durum vardır birde bu açıdan değerelendir bu olayı bakalım ;)

çokk teşekkürler canım, benim için çok ümit var edici bir örnek oldu :) annesiyle tanıştım, ama sadece bir gün geçirdik, sözden sonra daha sık görüşcez inş. milleti eleştiriyomu bilmiyorum ama beni çok beğendi, öyle dedi en azından içini bilemem :)) bu eleştirileriyle ilgili bende bikere ciddi ciddi konuştum onunla, farkındayım ama napayım, gözüm hemen olumsuza kayıyo, pürüzlere takılıyorum bardağın dolu tarafını göremiyorum dedi, deniyorum olmuyo dedi. bilmiyorum, inş evlenince bende sürekli uyara uyara düzetirim belki bişeyleri.. :))

mesela neyi beğenmiyor ???:44:

mesela, çok bakımlı olmamı ister, bakımlı olduğumda da dikkat çekmemelisin bukadar der, bi parfümümü çok sever, ama dışarda sıkmamı istemez, yada mesela şu şekilde makyaj yap sana şu çok yakışıyo der, ytapınca normal gelir bi iki kere güzel der, sonra ağzını açmaz, kaşlarıma çok takmıştı, çok doğal olmasına rağmen, çevremdeki herkes sakın aldırma demesine rağmen sırf o istiyo die aldırdım, beğendi, sonra takcak başka bişiler buldu.yani istekleri bitmiyo. ha memnun değilmiyim? hayır, aksine yap dediği şeyler cidden bana bi güzellik kattı, ama sonradan o şeyleri görmezden gelmesi canımı sıkıyo, bilmem anlatabildimmi :))

bence onun size yaptığını siz ona yapın ne kadar dağınık bakımsız olduğunu
söyleyın herhangi bir tepkı verırse sende bana bunları yapıyorsun simdi anladın mı sen bana böyle yapınca
ne hissettiğimi falan deyin bence anlar
dağınık, bakımsız deilki, aksine bi erkeğe göre fazla bakımlı :)) bikere sırf bende laf edeyim die giyim tarzı hakkında bişiler söyledim,sırf gıcıklık olsun die, o an umursamıyo gibi yaptı, bidaha ki buluşmamıza tam da dediğim gibi giyinip geldi, bikere sakalının üstünde, elmacık kemiğinin orda tüy mü var dedim, ağda yaptırdı geldi, düşün yanii :)) işte o yüzden benden çok şey bekliyo ya.. soruyo da eğer senin söyleyebileceğin şeyler varsa söyle, bende ona dikkat edeyim dio ama pek bulamıyorum malesef...

Bence siz çok belli etmişsiniz kendinizi beğendirme çabanızı. O da bu yüzden şımarmış. Takmıyormuş gibi yapın karşılık vermeyin o da bir müddet sonra bıkar sanırım. Bıkmazsa da sert bir üslüpla söyleyin rahatsız oldugunuzu

evet onun taktiği aslında bu, benim ona dediklerimi umursamıo gibi yapar, ama aslında ciddiye alır.. bende umursamıyo gibi yapsam, yaptıklarımı da onun için deil kendim için yaptığım imajını verebilsem düzelir belki de herşey..

Back
X