Dayanamıyorum boşanıcam

Ozaman oturup etraflıca eşiniz ile konuşup bu evliliği yoluna koymaya çalışacaksiniz .Gerekirse terapist desteği.Yani herşey sizin elinizde esasen .
Ne yapacağınızı siz bilirsiniz .
Adam bir iyi oluyo bir kötü bak özünde iyi bir insan zamanında birbirimize çok hakaretler ettik bu yıprattı dolmuştuk var

Aynen kizacaksa babam kızsın bende böyle düşünüyorum.

yapamayacağınız şeyi neden söylüyorsunuz

Eşinizin Söylediği sözler çok kırıcı olmuş ama eminim ki sizde cevap vermişsinizdir, bunlar çocukça tartışmalar, tolare edilebilir belki..
Sizin sorununuzun özeti “yapacağım şeyleri söyle dedi hep tehdit ediyosun ama bişe yapamıyorsun” sözünde maalesef.
Kadın olsun erkek olsun terkederim giderim deyipte bunu yapmıyorsa, sadece kendi sözünün kıymetini azaltıyor.. Eğer o evden çıkıp geri dönecekseniz hiç çıkmayın, daha iyi yalama olur ilişkiniz .. Siz çok öfkelisiniz şuan, evinize dönün tavrınızı farklı bir şekilde gösterin, çocuk sokaklarda sefil olmasın ..

O konuda hem fikirim. Ben de olsam dönerdim baba evine. Ama dönmeyecekse sokaklarda kalmak ya da adamı haklı çıkarmaktansa adamı almamak en iyisi. Dedim ya, ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek.

Uzaktan herşey öyle kolayki çok zor aslında
Sizi anlıyorum. O çaresizlik hissini de ama elin adamının asagilamalarini, eziklemelerini, hakaretini çekeceğime gider babamın ayağını öperim daha iyi. Yine de siz bilirsiniz. Keşke başta babanızı dinleseydiniz. Allah yardımcınız olsun.

Sizin niyetiniz kesin boşanmak mı buna karar verin? Kararınız kesin değilse yoktan yere baba evine gidip çocukları perişan etmeyin. Sokaklarda gezecek haliniz yok çoluk çocuk dönün evinize. Kesin kararınız ne ama buna karar vermeniz lazım.

Babanız size öyle bir cümle kurmuş olabilir ama kararınız kesinse durur arkanızda. Benim bir kuzenim var 2 ayda bir kavga kıyamet gece ailesini arar beni alın der evini terk eder, maksimum 2 hafta sonra kocasıyla barışır geri dönerdi. 4 kere evin eşyaları taşındı. Her seferinde barıştır döndü. Sonunda annesi kızım bir daha gelme kapıma ayrılıyorum diye dedi. Annesine kızamadım kadın helak oldu kızının boşanıyorum-boşanmam hallerinden. Demem o ki babanız da sizin için öyle düşünüyor olabilir. Nasılsa barışıyor imajı verdiyseniz öyle konuşmuştur

Kocani alma eve biz gidene kadar nerde kalırsan kal de burnu surtsun. O arada ya barisirsiniz ya gidersiniz.

Öncelikle boşanmayacaksanız niye büyük konuşmalar içine giriyorsunuz belli ki kocanız asla değişmez özünde iyi biri derken biraz mantıklı oturup düşünün iyi birisi olsa iki çocuğunun annesine böyle hakaretler edip ezer mi? Şu cümleyi kurmayın işte kocanız iyi biri değil. Ayrıca ayaklarının üzerinde duramayacak kimse evlenmesin bir zahmet çocuk da yapmasın. Devir eski devir değil insanoğlu çiğ süt emmiş.Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin el oğluna hiç.

Maddi durumunuz nasil? Bosanma asamasinda kendinize yetebilecek durumda misiniz? Eger hayirsa ailenizden destek almaniz sart. Konusun ailenizle bence.

Bence iki tarafinda uslubu cok cok yanlis. Esinizde sizin donecek bir eviniz olmadigini dusundugu icin bu sekilde davranmasi cok kotu ya. Daha sarip sarmalamasi lazim bu kadin benim ailem bu kadini ailesinden kopardim ben diye. Ne bileyim sanirsam boyle dusunen adamlarda yok sanirim

sizin buradaki en büyük hatanız düşünmeden, ölçüp tartmadan giderim demeniz. Sanırım bunu çok sık tekrar ettiniz ki eşiniz üzerinde hiç bir tesir bırakmıyor.

Dejavu mu oluyoruum yoksa eşimi mi klonlanmışlar

Ne kadar seviyesiz, ne kadar itici bir tartışma...

Ayrıca belli ki babanız, kocanızın ne mal olduğunu anlamış olmalı ki daha ona dönmeyin diye "gidersen dönüşün olmaz" demiş...

Dediğim gibi dönmeyin diye size o lafı dediğini düşünüyorum.. Bence zaten babanız da o adamla olmanızı istemiyor.. Şimdi babanızı arayın ve sakince babanızın evine dönün.. Biraz toparlanıp durumu anlatın ve boşanın..Ben olsam öyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…