Adam bir iyi oluyo bir kötü bak özünde iyi bir insan zamanında birbirimize çok hakaretler ettik bu yıprattı dolmuştuk varOzaman oturup etraflıca eşiniz ile konuşup bu evliliği yoluna koymaya çalışacaksiniz .Gerekirse terapist desteği.Yani herşey sizin elinizde esasen .
Ne yapacağınızı siz bilirsiniz .
Kirilmayin ama o da sizin için aynı şeyi düşünüyor büyük ihtimalle şu an. Babanızı arayın derim.Beni aradı yüzsüz gibi meşgule attım
Bence 2 seçeneği var ya adamı blöf yapmadan çekecek ya da adamı çekmektense 2 gün babasının tavırlarını çekmeyi göze alıp dönecek. Orda da iş bulup kendine yeni bir hayat kurmaya çalışacak. Ne demişler çıktığın kapıyı çok sert kapatma bir gün geri dönmek zorunda kalabilirsin... Hem yine evde olacaksın boş konuşuyorsun diyen esin eline koz vermek onu haklı cikartmaktansa babamın yanına giderim daha iyi diye düşünüyorum. Bunu da daha önce arkasında durduğu hatta birleşmesinin iyi olmayacağını bilecek kadar öngörülü bir babası olduğu için diyorum.
Ama özünde iyi biriymiş tüm sözler tükendi şu anAynen kizacaksa babam kızsın bende böyle düşünüyorum.
Adam bir iyi oluyo bir kötü bak özünde iyi bir insan zamanında birbirimize çok hakaretler ettik bu yıprattı dolmuştuk var
Kadın bana öneri verdi bende böyle böyle birisi dedim ne oldu affetmişim oldum onu şimdiÖzünde iyi biri olan baba / eş bunları yaşatır mi ? Bilemiyorum şu an .Ne desem olmadı
Eşinizin Söylediği sözler çok kırıcı olmuş ama eminim ki sizde cevap vermişsinizdir, bunlar çocukça tartışmalar, tolare edilebilir belki..Elim ayagım titriyor şu an allahım benim yandıgı gibi onun canınıda yak eşimle sorunlarımız hep vardı bugün bebeğim alerjik kızamık aşısı olmaya gttij devlet yapmadı arabada eve dönerken başladı saydırmaya bi işi halledemedik bilmeme ne sonra bana kişisel hakaretler etmeye başladı bende ona milyonlarca insanın içinden senin gibi laneti nasıl buldum dedim sen rahatsızsın dedi bana senin baban istemeye geldiğimizde niye en kısa zamanda dedi bende biZde fazla nişanlı kalınmıyor sen kafanda ne kurdun dedim senden kurtulmak istiyorlardı o yüzden dedi allah senin belanı versin dedim bu söylediklerinin hepsini ses kaydı aldım babama dinletecem dedim yok kralı gelsin alayı gelsin senin o meymenetsiz kara suratını mı çekicem dedi ve sayamadıgım bir çok hakaret etti arabadan indim eve gitmedim 2 çocuğum var ben napıcam bir defa boşanmadan döndük babam bana gitme gidersen dönüşün olmaz dedi ailemi arayamam kocama eve geldiginde bizi bulamıcakssın dedim oda yapacağım şeyleri söyle dedi hep tehdit ediyosun ama bişe yapamıyorsun dedi oda biliyor mecbur olduğumu aglamaktan deliricem kendimi yicem dayanamıyorum
Kadın bana öneri verdi bende böyle böyle birisi dedim ne oldu affetmişim oldum onu şimdi
O konuda hem fikirim. Ben de olsam dönerdim baba evine. Ama dönmeyecekse sokaklarda kalmak ya da adamı haklı çıkarmaktansa adamı almamak en iyisi. Dedim ya, ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek.Bence 2 seçeneği var ya adamı blöf yapmadan çekecek ya da adamı çekmektense 2 gün babasının tavırlarını çekmeyi göze alıp dönecek. Orda da iş bulup kendine yeni bir hayat kurmaya çalışacak. Ne demişler çıktığın kapıyı çok sert kapatma bir gün geri dönmek zorunda kalabilirsin... Hem yine evde olacaksın boş konuşuyorsun diyen esin eline koz vermek onu haklı cikartmaktansa babamın yanına giderim daha iyi diye düşünüyorum. Bunu da daha önce arkasında durduğu hatta birleşmesinin iyi olmayacağını bilecek kadar öngörülü bir babası olduğu için diyorum.
Uzaktan herşey öyle kolayki çok zor aslındaO konuda hem fikirim. Ben de olsam dönerdim baba evine. Ama dönmeyecekse sokaklarda kalmak ya da adamı haklı çıkarmaktansa adamı almamak en iyisi. Dedim ya, ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek.
Sizi anlıyorum. O çaresizlik hissini de ama elin adamının asagilamalarini, eziklemelerini, hakaretini çekeceğime gider babamın ayağını öperim daha iyi. Yine de siz bilirsiniz. Keşke başta babanızı dinleseydiniz. Allah yardımcınız olsun.Uzaktan herşey öyle kolayki çok zor aslında
Dejavu mu oluyoruum yoksa eşimi mi klonlanmışlarElim ayagım titriyor şu an allahım benim yandıgı gibi onun canınıda yak eşimle sorunlarımız hep vardı bugün bebeğim alerjik kızamık aşısı olmaya gttij devlet yapmadı arabada eve dönerken başladı saydırmaya bi işi halledemedik bilmeme ne sonra bana kişisel hakaretler etmeye başladı bende ona milyonlarca insanın içinden senin gibi laneti nasıl buldum dedim sen rahatsızsın dedi bana senin baban istemeye geldiğimizde niye en kısa zamanda dedi bende biZde fazla nişanlı kalınmıyor sen kafanda ne kurdun dedim senden kurtulmak istiyorlardı o yüzden dedi allah senin belanı versin dedim bu söylediklerinin hepsini ses kaydı aldım babama dinletecem dedim yok kralı gelsin alayı gelsin senin o meymenetsiz kara suratını mı çekicem dedi ve sayamadıgım bir çok hakaret etti arabadan indim eve gitmedim 2 çocuğum var ben napıcam bir defa boşanmadan döndük babam bana gitme gidersen dönüşün olmaz dedi ailemi arayamam kocama eve geldiginde bizi bulamıcakssın dedim oda yapacağım şeyleri söyle dedi hep tehdit ediyosun ama bişe yapamıyorsun dedi oda biliyor mecbur olduğumu aglamaktan deliricem kendimi yicem dayanamıyorum
Ne kadar seviyesiz, ne kadar itici bir tartışma...Elim ayagım titriyor şu an allahım benim yandıgı gibi onun canınıda yak eşimle sorunlarımız hep vardı bugün bebeğim alerjik kızamık aşısı olmaya gttij devlet yapmadı arabada eve dönerken başladı saydırmaya bi işi halledemedik bilmeme ne sonra bana kişisel hakaretler etmeye başladı bende ona milyonlarca insanın içinden senin gibi laneti nasıl buldum dedim sen rahatsızsın dedi bana senin baban istemeye geldiğimizde niye en kısa zamanda dedi bende biZde fazla nişanlı kalınmıyor sen kafanda ne kurdun dedim senden kurtulmak istiyorlardı o yüzden dedi allah senin belanı versin dedim bu söylediklerinin hepsini ses kaydı aldım babama dinletecem dedim yok kralı gelsin alayı gelsin senin o meymenetsiz kara suratını mı çekicem dedi ve sayamadıgım bir çok hakaret etti arabadan indim eve gitmedim 2 çocuğum var ben napıcam bir defa boşanmadan döndük babam bana gitme gidersen dönüşün olmaz dedi ailemi arayamam kocama eve geldiginde bizi bulamıcakssın dedim oda yapacağım şeyleri söyle dedi hep tehdit ediyosun ama bişe yapamıyorsun dedi oda biliyor mecbur olduğumu aglamaktan deliricem kendimi yicem dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?