Dayanamıyorum boşanıcam

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Elim ayagım titriyor şu an allahım benim yandıgı gibi onun canınıda yak eşimle sorunlarımız hep vardı bugün bebeğim alerjik kızamık aşısı olmaya gttij devlet yapmadı arabada eve dönerken başladı saydırmaya bi işi halledemedik bilmeme ne sonra bana kişisel hakaretler etmeye başladı bende ona milyonlarca insanın içinden senin gibi laneti nasıl buldum dedim sen rahatsızsın dedi bana senin baban istemeye geldiğimizde niye en kısa zamanda dedi bende biZde fazla nişanlı kalınmıyor sen kafanda ne kurdun dedim senden kurtulmak istiyorlardı o yüzden dedi allah senin belanı versin dedim bu söylediklerinin hepsini ses kaydı aldım babama dinletecem dedim yok kralı gelsin alayı gelsin senin o meymenetsiz kara suratını mı çekicem dedi ve sayamadıgım bir çok hakaret etti arabadan indim eve gitmedim 2 çocuğum var ben napıcam bir defa boşanmadan döndük babam bana gitme gidersen dönüşün olmaz dedi ailemi arayamam kocama eve geldiginde bizi bulamıcakssın dedim oda yapacağım şeyleri söyle dedi hep tehdit ediyosun ama bişe yapamıyorsun dedi oda biliyor mecbur olduğumu aglamaktan deliricem kendimi yicem dayanamıyorum

Ben niye boşanamadığınızı anlamadım
Babanız zamanında öyle dedi de kanun değil bu sonuçta
Anlatırsınız yine kabul eder tabi ki sizi

O kavga anında ses kaydı da aklınıza nerden geldi
Ona da şaşırdım
O ses kayıtları kullanılamıyor diye biliyorum gizli olunca
Aileniz mi size inanmıyor?
Ondan mı ses kaydı alma gereği duydunuz?

yok mu tanıdık eş dost? çocuklarla helak olursunuz dışarıda. kendinizi garantiye alıp boşanın en kısa zamanda.

ailende şiddet vs yoksa bırak söylensinler dön sen
Yok ailem 8 saat uzakta eve geldim şimdi düşünmeye kafayı yicem midem bulanıyor o adamdan

Evet kocam bana iftira Arıcak oda hakaret etti diye olmayan şeyleri söylicek

Öncelikle sakin ol. Ailene söyleyemeyeceksen, maddi gücün var mı tek başına ayakta durabilmek için? Zemin hazırlamadan şu an alsan başını gitsen nereye gideceksin? Fikir danışabileceğin, bir büyüğüne açabilirsin konuyu.

sanırım babası duysun da adamı azarlasın adam da meleğe dönsün diye... umarım yanlış düşünüyorumdur

Babanız neden gitme dönüşü olmaz dedi onu anlamadım.Ayrıca siz neden gidiyorsunuz eşinizi almayın eve ..madem gidecek yeriniz yok eşiniz gitsin..
Basit bir konuda tartışmışsınız belliki sinirler gerilmiş ..insan bazen istemedende olsa karşısındaki insanı kırabiliyor ..eşinizde kırıcı davranmış sizde gurur yapmışsınız ortada boşanmak için sebep göremiyorum
Ama daha ciddi konulara muzdaripseniz ve barışmayı düşünmüyorsanız evet baba evi şu anki tek çareniz tabi dönmemek şartıyla

Evet kocam bana iftira Arıcak oda hakaret etti diye olmayan şeyleri söylicek
E hakaret etmiş olsanız ne olacak ki?
Zaten kaç yıllık evlisinizdir
Kimseninki güllük gülistanlık geçmiyor onca yıl içinde
Ki zaten boşanacakmışsınız
Tartışma anında hakaret etmek çok da absürd değil
Sanırım siz suçlu olsanız veya hakaret etmiş olsanız aileniz sizi kabullenmeyecek ama
O yüzden ses kaydı aldınız herhalde

Neyse sonuç olarak bence ailenizi arayıp anlatın amacınız boşanmaksa
Daha önce kabul etmişler
Yine ederler

Sürekli blöf yapıp yapıp o evde oturuyorsanız çocuğunuza yazık ediyorsunuz sadece

Çünkü bir defa boşanmadan döndük bir daha olmasın dedi babam basit bir konu belki ama ettiği hakaretler kelimeler yenilir yutulur degil bende aynı şekilde ona söyledim

Evet oda biliyor şimdi beni aradı kocam açmadım

Çünkü bir defa boşanmadan döndük bir daha olmasın dedi babam basit bir konu belki ama ettiği hakaretler kelimeler yenilir yutulur degil bende aynı şekilde ona söyledim
Bak şimdi kafam karıştı
E siz de hakaret etmişsiniz
Ama ses kaydını sizin için hakaret etti diyecek der diye kendinizi korumak için almışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…