Yok ailem 8 saat uzakta eve geldim şimdi düşünmeye kafayı yicem midem bulanıyor o adamdanyok mu tanıdık eş dost? çocuklarla helak olursunuz dışarıda. kendinizi garantiye alıp boşanın en kısa zamanda.
ailende şiddet vs yoksa bırak söylensinler dön sen
Evet kocam bana iftira Arıcak oda hakaret etti diye olmayan şeyleri söylicekBen niye boşanamadığınızı anlamadım
Babanız zamanında öyle dedi de kanun değil bu sonuçta
Anlatırsınız yine kabul eder tabi ki sizi
O kavga anında ses kaydı da aklınıza nerden geldi
Ona da şaşırdım
O ses kayıtları kullanılamıyor diye biliyorum gizli olunca
Aileniz mi size inanmıyor?
Ondan mı ses kaydı alma gereği duydunuz?
sanırım babası duysun da adamı azarlasın adam da meleğe dönsün diye... umarım yanlış düşünüyorumdurBen niye boşanamadığınızı anlamadım
Babanız zamanında öyle dedi de kanun değil bu sonuçta
Anlatırsınız yine kabul eder tabi ki sizi
O kavga anında ses kaydı da aklınıza nerden geldi
Ona da şaşırdım
O ses kayıtları kullanılamıyor diye biliyorum gizli olunca
Aileniz mi size inanmıyor?
Ondan mı ses kaydı alma gereği duydunuz?
adam sonradan mı böyle oldu hep mi böyleydiYok ailem 8 saat uzakta eve geldim şimdi düşünmeye kafayı yicem midem bulanıyor o adamdan
Değişiyor devamlı çok iyiydik bi sorun yoktu birde bişey çıkartıp ezikliyor beni ben karşılık verincede yenilip yutulmucak şeyler diyoradam sonradan mı böyle oldu hep mi böyleydi
E hakaret etmiş olsanız ne olacak ki?Evet kocam bana iftira Arıcak oda hakaret etti diye olmayan şeyleri söylicek
Çünkü bir defa boşanmadan döndük bir daha olmasın dedi babam basit bir konu belki ama ettiği hakaretler kelimeler yenilir yutulur degil bende aynı şekilde ona söyledimBabanız neden gitme dönüşü olmaz dedi onu anlamadım.Ayrıca siz neden gidiyorsunuz eşinizi almayın eve ..madem gidecek yeriniz yok eşiniz gitsin..
Basit bir konuda tartışmışsınız belliki sinirler gerilmiş ..insan bazen istemedende olsa karşısındaki insanı kırabiliyor ..eşinizde kırıcı davranmış sizde gurur yapmışsınız ortada boşanmak için sebep göremiyorum
Ama daha ciddi konulara muzdaripseniz ve barışmayı düşünmüyorsanız evet baba evi şu anki tek çareniz tabi dönmemek şartıyla
Evet oda biliyor şimdi beni aradı kocam açmadımE hakaret etmiş olsanız ne olacak ki?
Zaten kaç yıllık evlisinizdir
Kimseninki güllük gülistanlık geçmiyor onca yıl içinde
Ki zaten boşanacakmışsınız
Tartışma anında hakaret etmek çok da absürd değil
Sanırım siz suçlu olsanız veya hakaret etmiş olsanız aileniz sizi kabullenmeyecek ama
O yüzden ses kaydı aldınız herhalde
Neyse sonuç olarak bence ailenizi arayıp anlatın amacınız boşanmaksa
Daha önce kabul etmişler
Yine ederler
Sürekli blöf yapıp yapıp o evde oturuyorsanız çocuğunuza yazık ediyorsunuz sadece
Yani yine gitmeyecek misiniz evinizden?Evet oda biliyor şimdi beni aradı kocam açmadım
Ben bişey demedim yemin ederim demedim kendi sataştı hakaret etmeye başladıGitmeyecekseniz sakın blöf yapmayın.
Adam daha da ezer sizi.
Madem iyiyken sorun yoksa , neden kışkırtacak şeyler söylüyorsunuz?
Bak şimdi kafam karıştıÇünkü bir defa boşanmadan döndük bir daha olmasın dedi babam basit bir konu belki ama ettiği hakaretler kelimeler yenilir yutulur degil bende aynı şekilde ona söyledim
Şu an düşünüyorum dışarda sıcağın anlından düşünimYani yine gitmeyecek misiniz evinizden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?