dayanamıyorum bu adama artık

Sorun yogun olmadigi gunlerdede boyle beni hic dusunmuyor... cocuga kiyafet vs vs. Hicbirseyini almadk daha bu pazar gidelim diyorum kiviriyor her seferinde bagrip cagrip konuyu kapatiyor

Sorun değil,ama bu böyle devam etmez sen de biliyorsun eşinle artık ciddi bir konuşma yapman lazım yada eşinle beraber psikoloğa gitmeyi teklif etsen kabul etmez mi evliliğiniz için.
Yok be canim nerdee.... cok dengesiz bir ruh hali var degismez gidelim desem bagirip cagaracak saymdgni birakmaz

Sorun yogun olmadigi gunlerdede boyle beni hic dusunmuyor... cocuga kiyafet vs vs. Hicbirseyini almadk daha bu pazar gidelim diyorum kiviriyor her seferinde bagrip cagrip konuyu kapatiyor
Katlanmak zorunda değilsin diyeceğim, sen bi bahane bulacaksın eminim.
İnan üzülüyorum sana, böyle konularını gördükçe de başına kötü bişey gelmemesini diliyorum. Allah yardımcın olsun.

Ya bence bu kadar abartmayın ya, kadın hamile aşırı duygusallık geçiriyor, önceleri normal gelen şeyler şimdi anormal geliyor. Bebek gibi dikkat sevgi istiyor.

Katlanmak zorunda değilsin diyeceğim, sen bi bahane bulacaksın eminim.
İnan üzülüyorum sana, böyle konularını gördükçe de başına kötü bişey gelmemesini diliyorum. Allah yardımcın olsun.
Amin inan benimde dengemi bozdu ilk4 ay bole degildi sonra gosterdi kendini.... nefret ediorum ondan buda benim sinavim

KIZ NE WAR BUNDA OLABILIR BÖLE ŞEYLER

Ya bence bu kadar abartmayın ya, kadın hamile aşırı duygusallık geçiriyor, önceleri normal gelen şeyler şimdi anormal geliyor. Bebek gibi dikkat sevgi istiyor.
İşte sorun da bu, konu sahibinin kocası daha bi kadına şefkat gösterebilecek erkek mertebesine erişememiş.

Elin avrupalı kadınları karnında bir tane ,paçasında iki tane çocukla dünyayı geziyor bizim hatunlar iki mahalle öteye gidemiyor Çok üzülüyorum hakikaten üzülüyorum böyle kadınlara ve böyle kadınların çocuklarına ..Halbuki Allah ne güzel yaratmış kadını...

Anlatsmda ne olucak kendin istedin severek gittin katlancaksin diceklr
Eşin seni desteksiz gördüğü sürece daha çok üstüne gelecek emin ol. Eğer arkana birilerini almayı başarabilirsen seni böyle ezemez. Aklının bi köşesinde bulunsun.
Ailen eminim arkanda olacaktır.

eşinizle ayrı telden çalıyorsunuz.iletişiminiz yok.ve çok daha yolun başındasınız.hala herşey için geç değil.bu sorununuzun bir çözümü mutlaka olmalı.bebeğinizi araya sokarak onun hatırına sorununuzu çözmek ve sağlıklı bir aileye sahip olabilmesi adına psikolog veya ilişki uzmanına gitmeyi önerin.

Öyle demeyin ya kadın hamile, çok duygusallık yaşıyor ve derdini burda anlatıyor içini rahatlatıyor.
Hamile iken eşinden şiddet görmesine, her konuda kocasina hakaret etmesine sevmediğini nefret ettiğini söylemesine rağmen boşanmayip burada içini mi ferahlatiyor.

Eşin seni desteksiz gördüğü sürece daha çok üstüne gelecek emin ol. Eğer arkana birilerini almayı başarabilirsen seni böyle ezemez. Aklının bi köşesinde bulunsun.
Ailen eminim arkanda olacaktır.
Ailemi biliyorm sanmiorm onu hakli blurlar tabi buda beni suclmya baslyinca sen dusun gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…