Yaaaa ne yapablirim.hee nee elim kolum bagli su an ben cokmu hosuma gidiyor eziyet cekmek bu pisligin kahrini cekmek allah buyuktr ama oda bir yere kadar surer elbetHamile iken eşinden şiddet görmesine, her konuda kocasina hakaret etmesine sevmediğini nefret ettiğini söylemesine rağmen boşanmayip burada içini mi ferahlatiyor.
Neden kendini bu kadar güçsüz görüyorsun bu hayat senin kaderin olamaz olmamali.Yaaaa ne yapablirim.hee nee elim kolum bagli su an ben cokmu hosuma gidiyor eziyet cekmek bu pisligin kahrini cekmek allah buyuktr ama oda bir yere kadar surer elbet
Sahip ciksa ne olackki nekadar raht olablrim elimde cocuk bosanmis dul bi kadin olarak... babam kabul etmzNeden kendini bu kadar güçsüz görüyorsun bu hayat senin kaderin olamaz olmamali.
Severek evlendin diye bu adamin her türlü eziyetini çekmek zorunda değilsin.
Üstelik ailenin nasil bir tepki vercegini bilmiyorsun sadece tahmin ediyorsun. Belki sahip çikarlar sana.
Hamileyim ve siddet gordm esimde cok sayida bunlarin hepsinden daha kotu degilse sizce bisey demiorumBen de adam dövüyor, küfrediyor, işsiz, karı parası yiyor sandım. Ne yapmış ki adam?
Ama simdi daha mi iyi olduDesem daha beter tepki verckdi biliyorum nefret ediyorm ondan ya
Allah rizasi için şimdi çok mu rahatsin?Sahip ciksa ne olackki nekadar raht olablrim elimde cocuk bosanmis dul bi kadin olarak... babam kabul etmz
Degilim tabikide tek yapmam gereken sey evzaneden ona sakinlestrici ilac almam belki yumusar sinirlenmez herseyeAllah rizasi için şimdi çok mu rahatsin?
Sabrediorum sadecebir şey sormak istiyorum ne yapmayı planlıyorsun ? Ailen kabul etmez,bu adam yola gelmez peki sen ne düşünüyorsun ?
Degilim tabikide tek yapmam gereken sey evzaneden ona sakinlestrici ilac almam belki yumusar sinirlenmez herseye
Eski konularınıza bakmadım. Hamileyken şiddet görüyorsanız o evde durmanız zaten hata.Hamileyim ve siddet gordm esimde cok sayida bunlarin hepsinden daha kotu degilse sizce bisey demiorum
Gitmez bacım mesele orda bn simdi desem bole bole die neler sayar bsnapsikiyatri ile alakalı haplar öyle kafaya göre kullanılmaz biliyorsun değil mi ? Adam anlamayacak mı kendinde değişiklik olduğunu ? Naıl içirmeyi düşünüyorsun Nuri Alço gibi gazozuna mı karıştıracaksın ? Of Allah ım bari bir psikolğa gitmesine ikna et ..
Benim ailemde bosanma diye birsey yok kabul etmezlerNeden boşanmıyorsun?
Çözüm bu mu yani?Degilim tabikide tek yapmam gereken sey evzaneden ona sakinlestrici ilac almam belki yumusar sinirlenmez herseye
hayatın boyunca böyle mi yaşayacaksın pekiBenim ailemde bosanma diye birsey yok kabul etmezler
Ne yapim gamsız bir adam seviyr saniyodm beni ama oyle degilmis isde ama baskasina karsi melektirÇözüm bu mu yani?
Gitmez bacım mesele orda bn simdi desem bole bole die neler sayar bsna
Türkçemizi geliştiriyoruz canım bulmaca gibi maaşallahKonuyu okuyabilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?