dayanamıyorum bu adama artık

Hamile iken eşinden şiddet görmesine, her konuda kocasina hakaret etmesine sevmediğini nefret ettiğini söylemesine rağmen boşanmayip burada içini mi ferahlatiyor.
Yaaaa ne yapablirim.hee nee elim kolum bagli su an ben cokmu hosuma gidiyor eziyet cekmek bu pisligin kahrini cekmek allah buyuktr ama oda bir yere kadar surer elbet

Yaaaa ne yapablirim.hee nee elim kolum bagli su an ben cokmu hosuma gidiyor eziyet cekmek bu pisligin kahrini cekmek allah buyuktr ama oda bir yere kadar surer elbet
Neden kendini bu kadar güçsüz görüyorsun bu hayat senin kaderin olamaz olmamali.
Severek evlendin diye bu adamin her türlü eziyetini çekmek zorunda değilsin.
Üstelik ailenin nasil bir tepki vercegini bilmiyorsun sadece tahmin ediyorsun. Belki sahip çikarlar sana.

Ben de adam dövüyor, küfrediyor, işsiz, karı parası yiyor sandım. Ne yapmış ki adam?

Sahip ciksa ne olackki nekadar raht olablrim elimde cocuk bosanmis dul bi kadin olarak... babam kabul etmz

Ben de adam dövüyor, küfrediyor, işsiz, karı parası yiyor sandım. Ne yapmış ki adam?
Hamileyim ve siddet gordm esimde cok sayida bunlarin hepsinden daha kotu degilse sizce bisey demiorum

Desem daha beter tepki verckdi biliyorum nefret ediyorm ondan ya
Ama simdi daha mi iyi oldu su an icin gec artik ama artik bi dahaki sefere isteklerinizi acikca dile getirin yoksa surekli syni sorunlari yasar durursunuz

bir şey sormak istiyorum ne yapmayı planlıyorsun ? Ailen kabul etmez,bu adam yola gelmez peki sen ne düşünüyorsun ?

Degilim tabikide tek yapmam gereken sey evzaneden ona sakinlestrici ilac almam belki yumusar sinirlenmez herseye

psikiyatri ile alakalı haplar öyle kafaya göre kullanılmaz biliyorsun değil mi ? Adam anlamayacak mı kendinde değişiklik olduğunu ? Naıl içirmeyi düşünüyorsun Nuri Alço gibi gazozuna mı karıştıracaksın ? Of Allah ım bari bir psikolğa gitmesine ikna et ..

Gitmez bacım mesele orda bn simdi desem bole bole die neler sayar bsna

Gitmez bacım mesele orda bn simdi desem bole bole die neler sayar bsna

ya o kadar küçüksün ki ne diyeyim sana bilmiyorum,ama sen eğer kendi kıymetini bilmezsen,kendi hakkını savunmazsan kimse seni hatırlamaz bilmiyorsun bunu ..Ne derdin vardı da bu yaşta evlendin hadi evlendin ne diye hamile kaldın bilmiyorum ama sadece dua etmek olmamalı yapacağın şey .Ailene sesini duyur ,hiçbir şey yapmasalar bile o kocanın gözünü korkuturlar ..Belliki eğitimin işin yok bu hayat nasıl sürecek ? Sabrederek mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…