• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum bu adama artık

ya o kadar küçüksün ki ne diyeyim sana bilmiyorum,ama sen eğer kendi kıymetini bilmezsen,kendi hakkını savunmazsan kimse seni hatırlamaz bilmiyorsun bunu ..Ne derdin vardı da bu yaşta evlendin hadi evlendin ne diye hamile kaldın bilmiyorum ama sadece dua etmek olmamalı yapacağın şey .Ailene sesini duyur ,hiçbir şey yapmasalar bile o kocanın gözünü korkuturlar ..Belliki eğitimin işin yok bu hayat nasıl sürecek ? Sabrederek mi ?
Haklisin bende sürmeyeceginin farkındayım zaten ama ne yapimki bende şaşırdım.. inanaın ailem onun gozunu korkutamaya kalksa birsey deslee ona beni kapinin onune firlatr.. oylede çingar biridir iflah olmaz

psikiyatri ile alakalı haplar öyle kafaya göre kullanılmaz biliyorsun değil mi ? Adam anlamayacak mı kendinde değişiklik olduğunu ? Naıl içirmeyi düşünüyorsun Nuri Alço gibi gazozuna mı karıştıracaksın ? Of Allah ım bari bir psikolğa gitmesine ikna et ..
Alemsin yaaa güldürdün beni:KK70:

Canım bir insanın eşiyle zıt karekterlerde olmaları çok kötü birşey yasen onun huyuna gideceksin yada o senin huyuna gidecek ortak nokta bulamıyorsanız birinizden biriniz fedakarlık edecek yarın birgün sizin çocuğunuzda olacak onada zindan etmeyin hayatı

Haklisin bende sürmeyeceginin farkındayım zaten ama ne yapimki bende şaşırdım.. inanaın ailem onun gozunu korkutamaya kalksa birsey deslee ona beni kapinin onune firlatr.. oylede çingar biridir iflah olmaz

Keşke senin yaşında olsam neler yapardım neler ...Bak bu duruma sessiz kalma ,git adamın boğazına yapış demiyorum,ama sessiz kalmamanın binbir türlü yolu var ..Sen o evde eşya değilsin bunu unutma ..O senin çocuğunsa onun da çocuğu ,kaç yaşında bu zibidi kocan ? Ayrıca sana bir daha şiddet gösterirse o ülkenin polisi var,kadın sığınma evleri,aileden sorumlu bakanlığı var ..Bu kurumlar boş yere değil ,senin gibi çaresin kadınlar için varlar ..Haklarını bil ,öğren ,oku,araştır ...O bebek doğunca eğitimine devam et,çalış kendin için bir şeyler yap ..Sen bu hayata neden geldin onun farkına var ..Ve şiddetle,saygı olmadan bir evlilik yürümez bunu bil..Bu adam sen hamileyken ,evinin işini yapamazken cebinden 200 lira çıkacak diye temizlikçi bile tutmak istemeyen bir adam ..Bu adamları hiç yoktan önce kendinize koca sonra hiç değmezken baba yapıyorsunuz ..Sonra da hayatınıza gardiyan ..Sen kadınsın,güçlü ol,ezik ezik dolanma ..Önce kendini tanı ..çok şey yazardım ama sen bunları yap önce bir hele ..Bana özelden de yazabilirsin ,sıkıldığında ..Üzüldüm hakıkaten haline ..Ne diyim senden bir haber olan ailene mi kızayım,o kocan olcak hödüğe mi bilemedim..Önce siz sonra onlar el birliğiyle mahvediyorsunuz hayatınızı ..

Hamilelik hormonlri sendede cok fazla normlde o tepkiyi alsan hic takmzdn eminim bosver bugunlrde gececek :)

Biz alıştık kocana sana KV dene herşeyi ne de sen mi alisamadin

Sürekli bu sorunlar bide bu kadar sorunun içine çocuk getireceksiniz.

Anlamadım anlamıyorum...

Keşke senin yaşında olsam neler yapardım neler ...Bak bu duruma sessiz kalma ,git adamın boğazına yapış demiyorum,ama sessiz kalmamanın binbir türlü yolu var ..Sen o evde eşya değilsin bunu unutma ..O senin çocuğunsa onun da çocuğu ,kaç yaşında bu zibidi kocan ? Ayrıca sana bir daha şiddet gösterirse o ülkenin polisi var,kadın sığınma evleri,aileden sorumlu bakanlığı var ..Bu kurumlar boş yere değil ,senin gibi çaresin kadınlar için varlar ..Haklarını bil ,öğren ,oku,araştır ...O bebek doğunca eğitimine devam et,çalış kendin için bir şeyler yap ..Sen bu hayata neden geldin onun farkına var ..Ve şiddetle,saygı olmadan bir evlilik yürümez bunu bil..Bu adam sen hamileyken ,evinin işini yapamazken cebinden 200 lira çıkacak diye temizlikçi bile tutmak istemeyen bir adam ..Bu adamları hiç yoktan önce kendinize koca sonra hiç değmezken baba yapıyorsunuz ..Sonra da hayatınıza gardiyan ..Sen kadınsın,güçlü ol,ezik ezik dolanma ..Önce kendini tanı ..çok şey yazardım ama sen bunları yap önce bir hele ..Bana özelden de yazabilirsin ,sıkıldığında ..Üzüldüm hakıkaten haline ..Ne diyim senden bir haber olan ailene mi kızayım,o kocan olcak hödüğe mi bilemedim..Önce siz sonra onlar el birliğiyle mahvediyorsunuz hayatınızı ..
Okadar güzel anlatmissinki yaşadıklarımı aynen öyle. .. çok sağol keşke beni sevse ydi bunları yapmazdi yaşatmazdi bana... ben kendim birikti rip parayı yaptıracam bu vicdansizin eline düşürmesin kimseyi allah

Vicdanlidir seninki belki ondan iyi oldunuz bunda oyle birsey yok
bence siz söyleyin bu gün yemek yapmadım bir şeyler yiyelim deyin..erkekler bazen kalın kafalı olabilir..

Okadar güzel anlatmissinki yaşadıklarımı aynen öyle. .. çok sağol keşke beni sevse ydi bunları yapmazdi yaşatmazdi bana... ben kendim birikti rip parayı yaptıracam bu vicdansizin eline düşürmesin kimseyi allah

Bir saattir konularını okuyorum o kadar aşağılama ,o kadar şiddet görmüşsün ki ,gerçek anlamda üzüldüm haline ..Elimden bir şey gelmez sadece tavsiye verebilirim ..Allah yardımcın olsun..Çocuğun kız olacaksa lütfen onu okut,bilinçli yetiştir olur mu ?

bebeğin olunca korun başka çocuk yapma..çocuk sayısı arttıkça sorunlarınızda artacak..içinden çıkamayacaksın

Bir saattir konularını okuyorum o kadar aşağılama ,o kadar şiddet görmüşsün ki ,gerçek anlamda üzüldüm haline ..Elimden bir şey gelmez sadece tavsiye verebilirim ..Allah yardımcın olsun..Çocuğun kız olacaksa lütfen onu okut,bilinçli yetiştir olur mu ?
Amin Rabbim yardimcim olsun... bir kızım olacak ve benim yaşadığım hicbirseyi yasamasina musaade etmeyeceğim

Ya bunlarda dertmi en azindan parka qetirmis kucuk seylerle mutlu olmayi bilmiyoruz o kadar zor durumda insanlar warki...

Ben sorun goremedim bunda. Parka gittiniz, yurudunuz diye mi agliyorsunuz? Zaten ne yazdiginiz da anlasilmiyor.

Bildigim kadariyla surekli kavga eden bir ciftsiniz. Bunu kabul ederek bir evlilik surduruyorsaniz evliliginizde kavga gurultuye alisin. Her kavganizi forumda okuyoruz. Gerek yok. Degisen bir sey yok, olmayacak da. Ayni tas, ayni hamam. Daha hala esinizden beklentileriniz garip geliyor bana. Konularinizi okumus biri olarak. Evliliginizden ve esinizden beklentilerinizi biraz gercekci tutarsaniz bu kadar uzulmezsiniz saniyorum.

ilk konundan itibaren yazdıklarımızı dinleseydin bu durumda olmazdın suan..
o yuzden artık bize sorma bence.

Adam pazar demiyor çalışıyor evine mutlu yuvasına geliyor.

Kadın evde dışarı çıkma hayalleri kuruyor (burada hamile).
Hanım eşine ev ihtiyaçlarımızı giderelim hemde biraz gezeriz diyor.
(Hanımlar erkekler düzdür birazsa birazdır).
Alış veriş derken saat en az 6 geçmiştir.
Kendisi yorgun zaten saatte geç en doğrusu eve gidelim. Hanım ben hamileyim evdeyim sürekli, sıkılıyorum bana vakit ayırmıyor ben bugün dışarda yemek istiyorum. dikattt!!! Düşünüyor isteğini söylemiyor.
Adam eee alış veriş tamam hanım gezmek istemişti şu parkta birazda gezsin.
Aaaa hanım ağlıyor of ya canından bezdim çekemem seni dikattt!!!! diye düşünmüyor direk söylüyor.
Olay bu şekilde mi olmuş?

Sen yada o haksız denmez bu durumda birbirimizi anlamaya çalışın. Evlilik hiçte kolay değil. 16 yıllık evli bir bayandan, yeni evli bir bayana tavsiye şu olabilir belki beklentilerle yaşama elindekilerle mutlu ol. Ha birde birşey istediğinde direk söyle..

Back
X