Keşke senin yaşında olsam neler yapardım neler ...Bak bu duruma sessiz kalma ,git adamın boğazına yapış demiyorum,ama sessiz kalmamanın binbir türlü yolu var ..Sen o evde eşya değilsin bunu unutma ..O senin çocuğunsa onun da çocuğu ,kaç yaşında bu zibidi kocan ? Ayrıca sana bir daha şiddet gösterirse o ülkenin polisi var,kadın sığınma evleri,aileden sorumlu bakanlığı var ..Bu kurumlar boş yere değil ,senin gibi çaresin kadınlar için varlar ..Haklarını bil ,öğren ,oku,araştır ...O bebek doğunca eğitimine devam et,çalış kendin için bir şeyler yap ..Sen bu hayata neden geldin onun farkına var ..Ve şiddetle,saygı olmadan bir evlilik yürümez bunu bil..Bu adam sen hamileyken ,evinin işini yapamazken cebinden 200 lira çıkacak diye temizlikçi bile tutmak istemeyen bir adam ..Bu adamları hiç yoktan önce kendinize koca sonra hiç değmezken baba yapıyorsunuz ..Sonra da hayatınıza gardiyan ..Sen kadınsın,güçlü ol,ezik ezik dolanma ..Önce kendini tanı ..çok şey yazardım ama sen bunları yap önce bir hele ..Bana özelden de yazabilirsin ,sıkıldığında ..Üzüldüm hakıkaten haline ..Ne diyim senden bir haber olan ailene mi kızayım,o kocan olcak hödüğe mi bilemedim..Önce siz sonra onlar el birliğiyle mahvediyorsunuz hayatınızı ..