• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum bu nedır lutfen cvp verın

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
arkadaşlar 1 aylık bır ılıskım var basta hersekılde ılgılıydı.. ıkımızde calısyoruz ıse gıder gıtmez msn acardı msj atardı 2 saatte bır benı sorardı merak ederdı.. ama bazen yoğun olabılırsem benı yanlış anlama dedı cvp veremeyebılırım arayamaya bılırım. derdı ama bukadarda olacağını sanmazdım.. bız ıkımızde cok sık olmasada ıslerınden dolayı haftada 2 yada 3 kere gorustuk bı ay ıcınde ama bu boslugu tlf msn le kapatmaya calısyorduk..bana gayet ılgılıydı.. son ıkı haftadır yoğunluğundan dolayı cok sık gorusemedık.. gecende haftasonu gorusecektık fakat ısı cıktı gorusemedık kendı ısını yapıyor.pazar gunu gorusmesı olduğunu soyledı buluşma ıptal oldu bende uzulureke tamam dedım zaten bayadır anlayış gosterıyordum.ama dedımkı aksam barı goruselım cok ozledım oda ınsallah dedı ne zamn bıtecegı bellı olmaz ama o güne kadar aramalar kısaldı yoğunluktan msj lar azaldı. bende calısrken moral olsun dıye senı sevıyorum yazmıştım cvp vermdı sonra ne yaptın yazdım gorusebılecekmıyız aksam henüz bellı degıl dedı.. bende ne kadar uzun surdu dedım zaten senı sevıyorum yazdığıma cvp vermedın deyıp ağlayan surat yaptım..ben ısım erken bıter demdımkı dedı sonra 4 saat hbr gelmedı sınırlendım sakın bı sekılde arayı dedım cvp gelmedı sonra aradı eve gelmıs sana kızdım tlf bakmadım dedı.. ya ben cokmu kabahatlıyım.. bıde bana sözler vermıstı asla ayrılmıcaz yuvamız olacak ve daha neler neler.. dünde cok soğuk davrandı normade evde çıkarken arardı sabahları eve gıdınce arardı gun ıcınde msj atardı dun hıc yapmadı hastaydım bıde en son sabah ben aradıım dıye aradı bı cvpszız gorup 9 dan berı su saate kadar yanı 2 buçuğa kadar hbr yok.. ben de aramadım bekliyorum ama dayanamıyorum arkadaşlar ne yapmalıyım bu ınsanın amacı nedır ınsan hıcmı vakıt bulmaz..bıde aramız lımonı onun sayesınde bı tartışırım ustunde durmam derdı ıcım ıcımı yıyor kendıme hakım olamıyorum kafayı yıcem

Aşırı ilgisizlik var. Ne kadar yoğunda olsa bir erkek, isterse 5 dakika görmek için bile gelir.
Ayrıca mesajınıza cevap veremeyecek kadar mı yoğun bir işte çalışıyor? Lavaboya gider yine cevap verir. Örnek iyi olmadı ama demek istediğim yani ne olursa olsun ulaşabilirdi bence. Üstelik sizin bir kabahatiniz yok, ilgi istemek en doğal hakkınız.
Onunla konuşun, eğer hep böyle devam edecekse ona göre karar verirsiniz.

Aşırı ilgisizlik var. Ne kadar yoğunda olsa bir erkek, isterse 5 dakika görmek için bile gelir.
Ayrıca mesajınıza cevap veremeyecek kadar mı yoğun bir işte çalışıyor? Lavaboya gider yine cevap verir. Örnek iyi olmadı ama demek istediğim yani ne olursa olsun ulaşabilirdi bence. Üstelik sizin bir kabahatiniz yok, ilgi istemek en doğal hakkınız.
Onunla konuşun, eğer hep böyle devam edecekse ona göre karar verirsiniz.

bende gorusebılırsem konuşacağım yuz yüze bende aynı düşünüyorum.. hep lavabo ornegı gelır aklıma ınsan tuvalaette cvp yazar msj yazmak 2 dk lavaboya bıle gıtmesen

canım bence sebep ne olursa olsun sonuç olarak adam seni sallamıyor. 1 ay geçirmişsiniz beraber, yol yakınken uzak durmaya bak sende. zaten uzak durursan muhtemelen gelir. sebebi öğrenir misin bilemem..

arkadaşların da dediği gibi, aramak isteyen arar. bırak ne istiyorsa onu yapsın. sen güçlü ol ama. peşine düşme derim.

bende gorusebılırsem konuşacağım yuz yüze bende aynı düşünüyorum.. hep lavabo ornegı gelır aklıma ınsan tuvalaette cvp yazar msj yazmak 2 dk lavaboya bıle gıtmesen

Bu durum sabrınıza bağlı.
Zira ben ilgisiz erkeğe tahammül edemem.
Zaten 1 ay olmuş daha yeni sayılır, şimdiden kararlarınızı gözden geçirin derim.

Bence biraz siz mesafe koyun.Onu onun silahıyla vurun.Durup dururken seni seviyorum demeyin örneğin.O yoğunsa sen de yap onun yaptığını.Başka çözüm gelmedi aklıma.

adam sizi umursamıyor, ayrıca bir ay gelecekle ilgili plan yapmak için kısa bir zaman. bir süre arayıp sormayın, siz de onun mesajlarını görmezden gelin. Ne kadar içiniz gitse de eliniz telefona gitmesin, kafanızı dağıtın. üstünüze tekrar düşerse o zaman düşünürsünüz ama "ayrılmayacağız, yuvamız olacak," türü sözler her ilişkinin başında söylenir. canım cicim ayında bu hale gelen adama çok da bel bağlamayın derim ben.

bu ınsan benı terk ettı zaten cumartesı gunu adam bana artık senı ıstemıyorum demıs bıle zaten

Back
X