Dayanamıyorum ne olacak

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.484
904
123
35
Merhaba esimle kavga ediyoruz esim surekli ben sana bisey yapamiyorum ben senin istediklerini alamıyorum diyor dunde tartışırken bana senin üzerinde hic bi hakkim yok zaten dedi bende sinirlendim evet yok olsaydı beni milletin onune atip herkese laf ettirmezdin dedim oda is yerindeydi sinir krizi geçirmiş is yerinde eve geldi bende bosanmak istiyorum katlanamiyorum sana dedim oda saçmalama vs dedi bisure konustuk sarildik sonra vs ama hala kötü soğuk bana karsi kendimi yapayalniz hissediyorum bizi neden birakmiyorlar neden ? Esimin kardesi eltimle tartıştigim içinbisuru laf soyledi bana esimde oradaydı hic bisey söylemedi korumadi beni ustelik tepkisini bile koymadi kardesiyle sakalasti gulustu iyi yaptin der gibi oysa ben bunlari hakedecek bisey yapmamistim . Kaynanama elimden geldigince iyi davrandım saclarini bile taradim her hizmetini yaptim guleryuz gösterdim ama o bana surekli igneleyici konustu butun bunlar birikti artik esimlede aram acildi birde üstüne gebeyim . Hayatimda yaptigim en büyük hata hamile kalmakti. Dayanamıyorum artik yardım edin

Hamile olmayı hiç bi anne adayı hata olarak görmemeli fazla traje katmışsın hayatına herkes gücünün yettiği kadar alır ağzın var kendinş savun yeter eşin savunması şart değil

Beceremiyorum basa çıkamıyorum. Kanamam oldu ilk haftalarında gebeligin uzulmem gerekirken sevindim bu bebekten diye . Kv ve kp surekli karninda çocuğun var mecbur katlanacaksin diyorlar . Bi kere babamin evine gittim esim tekrar getirdi ama bu seferde ben esime kotu davrandım benim sinir krizi geçirdi

Kayınvalideniz felçli mi? Neden onun saçını siz tarıyorsunuz?
Dış kapının dış mandalı da bir laf etmiş, ağzı olan konuşuyor, iş yerinde sinir krizleri geçirtecek kadar neyini taktınız? Bir başkası beni boşanmaya sürükleyecek ne söylemiş olabilir yani?

Bu arada bebeğinizi kaybetme ihtimali için sevinecektiyseniz niçin korunmadınız?

Hic binzaman birsey istemedim bana sunu al bana bunu al demedim yada alamiyorsun demedim ama esim surekli bu sekilde

Beceremiyorum basa çıkamıyorum. Kanamam oldu ilk haftalarında gebeligin uzulmem gerekirken sevindim bu bebekten diye . Kv ve kp surekli karninda çocuğun var mecbur katlanacaksin diyorlar . Bi kere babamin evine gittim esim tekrar getirdi ama bu seferde ben esime kotu davrandım benim sinir krizi geçirdi
Boşanmak istiyorum diyorsan sinirini de krizini de unursamıcaksın.
Ha adam zaten kendi hatasından dolayı geçirmiş krizleri de bırak napıyosa yapsın bir daha ki sefere seni ezdirmemesi gerektiğini öğrenir.

Kv ye boyle davranirsam hersey iyi olur sandim ama ben iyi davrandikca o bana kotu davrandı diger eltimin yanında beni yok yere azarladı . Bana oglum seni istemiyor sevmiyor dedi bisey demedim . Evlenirken fazla birsey istemedim insanlari yormamak icin ama kv zaten isteyemezdin ki dedi . Ilaclarini verdim duzenli hatirlattim bu seferde mecbursun bana bakmaya dedi . Ama öbür gelinleri surekli azarliyorlar onlara cok iyi davraniyor bana kotu davraniyor

Boşanmak istiyorum diyorsan sinirini de krizini de unursamıcaksın.
Ha adam zaten kendi hatasından dolayı geçirmiş krizleri de bırak napıyosa yapsın bir daha ki sefere seni ezdirmemesi gerektiğini öğrenir.

Bana dun gece ya bana bisey olsaydi dedi . Gecen ay kanamam oldugu için 2 tane serum taktilar saat aksam 9 da gelebildim eve sonra yoruldum yattım esim bu seferde benim annem sana ne yaptı benim kardesim sana ne yapti diye bagirdi cagirdi sinir krizi gecirdim kendime engel olamadim agladim surekli sonra sancim basladi tekrar hastaneye gittik bebege bakildi vs . Bende bu konuyu hatirlattim sen bana hastaneden gelmeme ragmen acımadan bunları yasattin bende en az senin kadar kotu olmustum ogun diye ama gene de seviyorum sanirim bilmiyorum

Bana dun gece ya bana bisey olsaydi dedi . Gecen ay kanamam oldugu için 2 tane serum taktilar saat aksam 9 da gelebildim eve sonra yoruldum yattım esim bu seferde benim annem sana ne yaptı benim kardesim sana ne yapti diye bagirdi cagirdi sinir krizi gecirdim kendime engel olamadim agladim surekli sonra sancim basladi tekrar hastaneye gittik bebege bakildi vs . Bende bu konuyu hatirlattim sen bana hastaneden gelmeme ragmen acımadan bunları yasattin bende en az senin kadar kotu olmustum ogun diye ama gene de seviyorum sanirim bilmiyorum
Valla kusura bakma ben eşinin sinir krizi geçirdiğini sanmıyorum.
Eşini o halde o kadar üzen adam, kendi bi ufak kriz geçirince ya bana birşey olsaydı!!.
Senin damarını bulmuş ordan yürüyo oh ne ala memleket...

Valla kusura bakma ben eşinin sinir krizi geçirdiğini sanmıyorum.
Eşini o halde o kadar üzen adam, kendi bi ufak kriz geçirince ya bana birşey olsaydı!!.
Senin damarını bulmuş ordan yürüyo oh ne ala memleket...
Kardesimle ayni yerde calisiyorlar inandım . Pişman bile oldum ama sabah cok soğuk davrandı

Kayınvalideniz felçli mi? Neden onun saçını siz tarıyorsunuz?
Dış kapının dış mandalı da bir laf etmiş, ağzı olan konuşuyor, iş yerinde sinir krizleri geçirtecek kadar neyini taktınız? Bir başkası beni boşanmaya sürükleyecek ne söylemiş olabilir yani?

Bu arada bebeğinizi kaybetme ihtimali için sevinecektiyseniz niçin korunmadınız?

Korunuyordum hersey güzeldi ama 2 aylik evliyken korunmayı bırakmam hataydı sonra hersey bozuldu ama hep tartışma konumuz esimin annesi kardesi

Sinir krizi geçirirp napmış ?
Masalarıımı umruklarmış inanamadım o_O

Ayrıca artık hamilesiniz pişman olmak için geç . Böyle düşünmeyin rabbim elinden alırsa mahvolursun

Sinir krizi geçirirp napmış ?
Masalarıımı umruklarmış inanamadım o_O

Ayrıca artık hamilesiniz pişman olmak için geç . Böyle düşünmeyin rabbim elinden alırsa mahvolursun
Aynen etrafa saldirms sonrada ağlamaya baslamis . Bebek gitse bu seferde hersey mukemmel olur benim daha cok uzulmem icin

Ben herşeyi geçtim ama suna takildim bebeğiniz düşecek diye sevindiniz mi ben yanlış mı anladım?bakın böyle bir ortamda dogmamasini isteyebilirsiniz o zaman hiç hamile kalmayacaktınız siz şu anda bebeğinize karşı bu psikolojideyseniz doğunca ve büyüme aşamasında nasıl sabırla büyüteceksiniz?çocuk büyütmek çelik gibi sinir,sabır ve fedakarlık ister

Kv ye boyle davranirsam hersey iyi olur sandim ama ben iyi davrandikca o bana kotu davrandı diger eltimin yanında beni yok yere azarladı . Bana oglum seni istemiyor sevmiyor dedi bisey demedim . Evlenirken fazla birsey istemedim insanlari yormamak icin ama kv zaten isteyemezdin ki dedi . Ilaclarini verdim duzenli hatirlattim bu seferde mecbursun bana bakmaya dedi . Ama öbür gelinleri surekli azarliyorlar onlara cok iyi davraniyor bana kotu davraniyor
bu ne yalakalık yahuu kusura bakmayın kesinlikle bunun adı yalakalık

aynı durumu bende defalarca yaşadım inan bu senle alakalı bi durum degil karşındaki adam ile alakalı seni çok iyi anlıyorum verilen deger kadar deger ver salla zira yapacak hiç bir şey yok

Bayağı bildiğin kimseye değer vermiyorum sanırım kötü de davranmıyorum epey nötrüm,evliliğimizin başında daha samimi mıç mıç bi ilişkimiz vardı kv ile ayy onu dedi ayy bunu dedi daha çok yoruluyordum,şimdi düşündüm de tee aylardır rahatım,ayy kimsenin saçını tarayamam kızım dışında,kendim ameliyat oldum saçımı yıkayalım diye eşimi bekledim vs vs ki kv karşı evde oturuyor,demem o ki sen kendi kıymetini kendin belirle zeki ol savaş hepsiyle hiçbirine de yüz verme.

Onu kucağına aldığında hata dediğine pişman olacaksın. Bu dönem çok sıkıntılı ama geçecek emin ol.iyi doğumlar

Back
X