Merhaba esimle kavga ediyoruz esim surekli ben sana bisey yapamiyorum ben senin istediklerini alamıyorum diyor dunde tartışırken bana senin üzerinde hic bi hakkim yok zaten dedi bende sinirlendim evet yok olsaydı beni milletin onune atip herkese laf ettirmezdin dedim oda is yerindeydi sinir krizi geçirmiş is yerinde eve geldi bende bosanmak istiyorum katlanamiyorum sana dedim oda saçmalama vs dedi bisure konustuk sarildik sonra vs ama hala kötü soğuk bana karsi kendimi yapayalniz hissediyorum bizi neden birakmiyorlar neden ? Esimin kardesi eltimle tartıştigim içinbisuru laf soyledi bana esimde oradaydı hic bisey söylemedi korumadi beni ustelik tepkisini bile koymadi kardesiyle sakalasti gulustu iyi yaptin der gibi oysa ben bunlari hakedecek bisey yapmamistim . Kaynanama elimden geldigince iyi davrandım saclarini bile taradim her hizmetini yaptim guleryuz gösterdim ama o bana surekli igneleyici konustu butun bunlar birikti artik esimlede aram acildi birde üstüne gebeyim . Hayatimda yaptigim en büyük hata hamile kalmakti. Dayanamıyorum artik yardım edin