• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum ne olacak

bundan sonra kimseye fedakarlık yapmayacaksın. kaynananın saçını falan tarama kendi tarasın saçını. sen sadece eşin ve bebeğinle ilgilen. fazla iyilik ve samimiyete gerek yok. mesafe iyidir.

Hamilemisin ve eltiydi kvdeydi kpdi derdindesin yapma bu kötülüğü kendine ve bebeğine.
Rahat ol, nötr ol.Kimseyi takma.gerekirse telefondan engelle.Ya da gebeyim uykum geliyor uyuyorum sürekli duymadım de açma telefonlarını.Eşin ararsa aç sadece.hep ılımlı konuş.
Eşine sarıl sevgini göster.Adam kendini eksik görüyor demek yapamadım edemedim diye dert yapıyor eziliyor bu durumdan belliki.Sen onun en ufak yaptığı şeye kocaman sevin.teşekkür et.belki çıkar o psikolojiden.en güzeli memnuniyetini hep belli et..En zor erkek bile şayet hasta değilse pohpohlanınca yumuşar değişim başlar.

Hangi insan sevilmekten beğenilmekten takdir edilmekten hoşlanmazki??
Anahtar cümle bu.Bunu uygulayabilirsiniz inş.

Bir an önce 3.kişilere çekirdek ailenizin huzurunu bozdurmamayı öğren.Onunda yolu kocana sarılmak, sert tartışmalardan kaçınmak,haklısın canım deyip 3.kişileri boşvermek!
Sadece bebeğinle ilgili hayaller kur.müzik dinle kitap oku.ve kocanı seviyorsan eğer kıymetini bildiğini her zaman çekinmeden göster.
şimdi hormonların allak bullak olmuş halde kimseyle savaşa girme.Yav he hee de geç.
Eşini ancak sevginle alakanla ve rahatlığınla kendine çekersin ve istediğin gibi davranmasını ona sen söylersin zamanla ama bütün bunlar için sevgi aşk ve rahatlık tohumları gerek ilişkinize.kasma ve kasılma.
Hayatınızı bir an önce sevginin gücü ile değiştirmek senin elinde.Buna odaklan.

Dilerim her bebek sevgili anne ve sevgili babası ile güzel bir aile ortamında büyüsün.

ikinizinde sinirleri yıpranmış. bu ne sürekli sinir krizi geçiriyosunuz.üstelik iş yerinde. öncelikle biraz sakin olmaya çalışın ve sorunlarınızı konuşarak halledin.

bu arada anlayamadığım şey hasta mı kv niz? kolumu tutmuyor. öyle bile olsa saçlarını kendi çocukları tarayabilir. siz kendinize biraz değer verin öncelikle. herşeyi başkalarından beklemeyin.

Haa kayınbiraderi seni ezmiş vs.Eşin ses etmemiş o konuda ayıp etmiş.

Sen sabırla evliliğini aile yapmak için uğraş.Gün gelir kükreme sırası sana da gelir ama o gün bugün değil!
Şimdi evliliğini kurtarmalısın.Çünkü çok büyük bir sorun yok anllatığın kadarı ile.

Merhaba esimle kavga ediyoruz esim surekli ben sana bisey yapamiyorum ben senin istediklerini alamıyorum diyor dunde tartışırken bana senin üzerinde hic bi hakkim yok zaten dedi bende sinirlendim evet yok olsaydı beni milletin onune atip herkese laf ettirmezdin dedim oda is yerindeydi sinir krizi geçirmiş is yerinde eve geldi bende bosanmak istiyorum katlanamiyorum sana dedim oda saçmalama vs dedi bisure konustuk sarildik sonra vs ama hala kötü soğuk bana karsi kendimi yapayalniz hissediyorum bizi neden birakmiyorlar neden ? Esimin kardesi eltimle tartıştigim içinbisuru laf soyledi bana esimde oradaydı hic bisey söylemedi korumadi beni ustelik tepkisini bile koymadi kardesiyle sakalasti gulustu iyi yaptin der gibi oysa ben bunlari hakedecek bisey yapmamistim . Kaynanama elimden geldigince iyi davrandım saclarini bile taradim her hizmetini yaptim guleryuz gösterdim ama o bana surekli igneleyici konustu butun bunlar birikti artik esimlede aram acildi birde üstüne gebeyim . Hayatimda yaptigim en büyük hata hamile kalmakti. Dayanamıyorum artik yardım edin

İşte bunları yaptığın için yaranamamışsın.
Bazen bu söylediklerini eğer kıymet bilmiyorlarsa yapmamak gerek.
Ha bu tarz insanlarla az görüşmek gerek.

Hamilemisin ve eltiydi kvdeydi kpdi derdindesin yapma bu kötülüğü kendine ve bebeğine.
Rahat ol, nötr ol.Kimseyi takma.gerekirse telefondan engelle.Ya da gebeyim uykum geliyor uyuyorum sürekli duymadım de açma telefonlarını.Eşin ararsa aç sadece.hep ılımlı konuş.
Eşine sarıl sevgini göster.Adam kendini eksik görüyor demek yapamadım edemedim diye dert yapıyor eziliyor bu durumdan belliki.Sen onun en ufak yaptığı şeye kocaman sevin.teşekkür et.belki çıkar o psikolojiden.en güzeli memnuniyetini hep belli et..En zor erkek bile şayet hasta değilse pohpohlanınca yumuşar değişim başlar.

Hangi insan sevilmekten beğenilmekten takdir edilmekten hoşlanmazki??
Anahtar cümle bu.Bunu uygulayabilirsiniz inş.

Bir an önce 3.kişilere çekirdek ailenizin huzurunu bozdurmamayı öğren.Onunda yolu kocana sarılmak, sert tartışmalardan kaçınmak,haklısın canım deyip 3.kişileri boşvermek!
Sadece bebeğinle ilgili hayaller kur.müzik dinle kitap oku.ve kocanı seviyorsan eğer kıymetini bildiğini her zaman çekinmeden göster.
şimdi hormonların allak bullak olmuş halde kimseyle savaşa girme.Yav he hee de geç.
Eşini ancak sevginle alakanla ve rahatlığınla kendine çekersin ve istediğin gibi davranmasını ona sen söylersin zamanla ama bütün bunlar için sevgi aşk ve rahatlık tohumları gerek ilişkinize.kasma ve kasılma.
Hayatınızı bir an önce sevginin gücü ile değiştirmek senin elinde.Buna odaklan.

Dilerim her bebek sevgili anne ve sevgili babası ile güzel bir aile ortamında büyüsün.
Bugune kadar bi kere bile kendimiz icin kavga etmedik hep başkaları dediklerinizi dikkate alıyorum sagolun

ikinizinde sinirleri yıpranmış. bu ne sürekli sinir krizi geçiriyosunuz.üstelik iş yerinde. öncelikle biraz sakin olmaya çalışın ve sorunlarınızı konuşarak halledin.

bu arada anlayamadığım şey hasta mı kv niz? kolumu tutmuyor. öyle bile olsa saçlarını kendi çocukları tarayabilir. siz kendinize biraz değer verin öncelikle. herşeyi başkalarından beklemeyin.
Hasta degil ama esim dedi annemin sacini tara diye bendr taradim. Birisi yorum yapmis yalakalik diye dogru demis yalakayim ben hakettim :(

Haa kayınbiraderi seni ezmiş vs.Eşin ses etmemiş o konuda ayıp etmiş.

Sen sabırla evliliğini aile yapmak için uğraş.Gün gelir kükreme sırası sana da gelir ama o gün bugün değil!
Şimdi evliliğini kurtarmalısın.Çünkü çok büyük bir sorun yok anllatığın kadarı ile.
Tesekkur ederim

Hasta degil ama esim dedi annemin sacini tara diye bendr taradim. Birisi yorum yapmis yalakalik diye dogru demis yalakayim ben hakettim :KK43:

ben olsam eşime kendin tara derdim. her denileni yapıyormusunuz. yani taranır ama gerçekten siz istiyorsanız tarayın. bişeyleri zorla yapmayın. sonra böyle olur işte.

evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız eşinizin ailesine mesafe koyup evliliğinize sahip çıkın. o bunu dedi şu bunu yaptı ile olmaz.

Beceremiyorum basa çıkamıyorum. Kanamam oldu ilk haftalarında gebeligin uzulmem gerekirken sevindim bu bebekten diye . Kv ve kp surekli karninda çocuğun var mecbur katlanacaksin diyorlar . Bi kere babamin evine gittim esim tekrar getirdi ama bu seferde ben esime kotu davrandım benim sinir krizi geçirdi
O bebeği kocanız için mi yaptınız çok üzüldüm bunu duyduğuma...

Back
X