dayanamiyorum olmek istiyorum

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
Belki yine mi ayni sey diyeceksiniz ama cok buyuj bir sorunum var eski nisanlimi UNUTAMAMAK su an bunlari bile aglayarak yaziyorum benim icin ilkti nisanlaninca tamam ya demistim bana onca sey yapti anneme saygisizlik dahi yapti ama aklimdan iyi anilar cikmiyrum cok bunaliyrum ruh gibiyim beni onca uzmesine ragmen keske bunlari yapmasaydi da ayrilmak zorunda kalmasaydik diyrum cok mutsuzum nolur uzerinden bir ay gecti ben daha kotu oluyrum nolur bana akil verinn nolur o kadar ihtiyacik var her yerde anilar var birakmiyor beynimi gitmiyorlsr nolur bana bir yardim edin ben bu durumdan nadil cikayim....:KK14::cry:

Ya canım sürekli aynı döngüdesin. Sürekli aynı mevzu... Ama cidden yeter artık bi kendine gel...
O gününü gün etsin sen ağla devam et ağlamaya...

Daha cok yeni yani normal daha atlatamadiginiz, akliniza geldiginde yasanan güzel seyleri degilde kötü seyleri düsünün, ilerde daha beteri olurdu, beni ezerdi diye düsünün, karistirmiyorsam bide kvle beraber yasama olayi vardi eger evlenseydiniz, bunun nekadar gicik bi durum oldugunu, sizin degil onlarin hayatini yasayicaginizi (eger evlenseydiniz) diye düsünün... Kendinize ugraslar bulun, yeni kisileri tanimaya firsat yaratin ve firsat verin...:KK14:

20yıllık yuvalar dağalıyorda insanlar hayatlarına bakıyor hayatınıza biri girip yeniden sevdiğinizde guleceksiniz bu halinize ne salakmışım diyeceksiniz kendinize zaman tanıyın biraz

Canimm yaa, boyle seyler dusunme, olmek istiyorum falan yazmissin. Calisiyomusun, okuyomusun? Bos vaktin kalmasin kendine ugraslar bul. Bos vaktinde arkadaslarinla gez dolas, alis veris yap :KK70: bana cok iyi gelir. Burdaki konulari oku sorunlu sevgiliden ayrilip hayatinin asklarini bulanlar... Dua et bol bol

Yasadiginiz durum nisanlinizla degil karakteriniz ve hayata bakisinizla ilgili, once bunu fark edin.

Eger ayrilmayip evlenseydiniz de 'kocam ve ailesi bana hayati zindan ediyorlar, ölmek istiyorum' diye konu acacaktiniz.

Cunku zorluklarla mucadele etmeyi, saglam durmayi bilmiyorsunuz.

Ve bunu ogrenmeden de ayrilsaniz da barissaniz da mutsuz olacaksiniz.

Nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum eski nişanlının ama öok seviyorsan ve kesinlikle doğru insan olduğundan eminsen peşinden git derim ama doğru insan olmadığına eminsen ki bunu sen cok iyi bilirsin sakın hayatını mahvetme

Gözünü karart ya öyle ya böyle...

Bu iş böyle olmaz.
Flört bulman lazım bi tane, acilinden.
İstemesen de, birkaç ay kendini meşgul etmen lazım.
Yoksa biz forumcak çılgın aticiiz.

sayenizde tebessüm ettim teşekkür ederim :KK60:. Ama inanın yaşayan biliyor ben bir anda böyle yıkıma uğrayınca zor geldi dertleşecek kimsem yok maalesef :KK12:

Nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum eski nişanlının ama öok seviyorsan ve kesinlikle doğru insan olduğundan eminsen peşinden git derim ama doğru insan olmadığına eminsen ki bunu sen cok iyi bilirsin sakın hayatını mahvetme

Gözünü karart ya öyle ya böyle...

doğru insan olmadığını biliyorum ama ilk diye birsey var ya işte sanki birdaha asla olmayaak duygularım körelmiş gibi his ediyrum

Yasadiginiz durum nisanlinizla degil karakteriniz ve hayata bakisinizla ilgili, once bunu fark edin.

Eger ayrilmayip evlenseydiniz de 'kocam ve ailesi bana hayati zindan ediyorlar, ölmek istiyorum' diye konu acacaktiniz.

Cunku zorluklarla mucadele etmeyi, saglam durmayi bilmiyorsunuz.

Ve bunu ogrenmeden de ayrilsaniz da barissaniz da mutsuz olacaksiniz.

işte kesinlikle haklısınız güçlü duramıyorum olaylar karşısında böyle olsaydım şuanki durumu yaşamazdım

Canimm yaa, boyle seyler dusunme, olmek istiyorum falan yazmissin. Calisiyomusun, okuyomusun? Bos vaktin kalmasin kendine ugraslar bul. Bos vaktinde arkadaslarinla gez dolas, alis veris yap :KK70: bana cok iyi gelir. Burdaki konulari oku sorunlu sevgiliden ayrilip hayatinin asklarini bulanlar... Dua et bol bol

okuyorum canım tatil dönemindeyim daha :KK43:

Daha cok yeni yani normal daha atlatamadiginiz, akliniza geldiginde yasanan güzel seyleri degilde kötü seyleri düsünün, ilerde daha beteri olurdu, beni ezerdi diye düsünün, karistirmiyorsam bide kvle beraber yasama olayi vardi eger evlenseydiniz, bunun nekadar gicik bi durum oldugunu, sizin degil onlarin hayatini yasayicaginizi (eger evlenseydiniz) diye düsünün... Kendinize ugraslar bulun, yeni kisileri tanimaya firsat yaratin ve firsat verin...:KK14:

kimseyi istemiyorum şu sıralar bu bir gerçek. tek istedğim bunu sağ salim atlatabilmek. Çok çok sagolun yorumunuz için

bir erkek için ölmek istemek,çok gereksiz ve saçma!o senin için şuan öyle mi düşünüyor acaba?hiiçç sanmıyorum!

bir erkek için ölmek istemek,çok gereksiz ve saçma!o senin için şuan öyle mi düşünüyor acaba?hiiçç sanmıyorum!

yok asla umrunda değildir çoktan başkaları girmiştir hayatına asla değildir.

gerçek aşk çıkınca karşına o zaman bunları düşündüğünde gülüp geçeceksin kendine!

gülüp geçeceğim gün Allahım yardım etsin atlatayım tek istediğim bu galiba şu anda onunla birlikte iken sürekli konuşurduk belki de bunun boşluğunu yaşıyrum.

Tatil bitsin okulda kafan dagilir, baska seyler dusunursun bana oyle olur

inşallah kuzumm inşallah

Belki yine mi ayni sey diyeceksiniz ama cok buyuj bir sorunum var eski nisanlimi UNUTAMAMAK su an bunlari bile aglayarak yaziyorum benim icin ilkti nisanlaninca tamam ya demistim bana onca sey yapti anneme saygisizlik dahi yapti ama aklimdan iyi anilar cikmiyrum cok bunaliyrum ruh gibiyim beni onca uzmesine ragmen keske bunlari yapmasaydi da ayrilmak zorunda kalmasaydik diyrum cok mutsuzum nolur uzerinden bir ay gecti ben daha kotu oluyrum nolur bana akil verinn nolur o kadar ihtiyacik var her yerde anilar var birakmiyor beynimi gitmiyorlsr nolur bana bir yardim edin ben bu durumdan nadil cikayim....:KK14::cry:
dua.. zaman.. simdi cok taze.. Allah'in izniyle bi kac zaman sonra o yaptigi cirkinlikler daha bi netlesecek gozunde ve sogyacaksin..
senden ricam, bu duygusalligin etkisiyle, o adamla yeniden bir araya gelmeyi dusunme.. acini cek ama geri donmeyi asla dusunme..

X