Belki gerçekten masumdur.Sizden çekindiği için,yanlış anlayacağınızdan korktuğu için gerçeği söylememiştir.Araştırın,yalansa ihaneti affetmeyin.
siz emin misiniz bir işler karıştırdığına
Takinti mi aliskanlik mi bbilmiyorum ama cok ozluyorum, ne uyuyabiliyorum, ne yemek yiyebiliyorum. Bunlari hak etmiyo biliyorum ama elimde değilKonunuzu hatirliyorum. Bircok yorum yapildi ama tum bu yorumlar bir kulaginizdan girip digerinden cikmis.
Takinti haline getirmissiniz bu adami.
İs yeri 7 de kapaniyo nerdeyse 9 a kadar yoktu. Patronundan ogrendim is yeri kapaliymis o saatte. Ve ben sordugumda israrla iste oldugunu soyledi. Bitaz daha israr ettim sadece sekreteri bıraktim avm ye sonra zaten seni aradim dedi. İs yeri ile avm arasi 10 dakika
Nasıl bir ilişki istiyorsunuz.Sizin gibi tutkulu bir aşık olmasını mı.Hep beni düşünsün,hep bana önem versin,benim için dağları delsin mantığı mı.Öyle aşıklar geçmişte kaldı,haberin olsun.Takinti mi aliskanlik mi bbilmiyorum ama cok ozluyorum, ne uyuyabiliyorum, ne yemek yiyebiliyorum. Bunlari hak etmiyo biliyorum ama elimde değil
Benim anlattiklarimla yorumda baglanti kuramadim. Ben oyle bisey istiyorum dedim mi?Nasıl bir ilişki istiyorsunuz.Sizin gibi tutkulu bir aşık olmasını mı.Hep beni düşünsün,hep bana önem versin,benim için dağları delsin mantığı mı.Öyle aşıklar geçmişte kaldı,haberin olsun.
O sabah gelse bian önce :)Eger bi isler cevirdigini dusunuyorsaniz asla iletisime gecmeyin.
Unutulur gider.
Bi sabah uyanirsiniz puf yok artik aklinizda.
Bosa uzmeyin kendinizi. Kendinizi uzecek seylerden de kacinin.
Gelir merak etme.O sabah gelse bian önce :)
sormanızdan. Aldattığını düşündüğünüz halde uyuyamadığınızdan,yemek yiyemediğinizden,kaybetme korkusundan,arayıp aramama konusunda kararsızlığınızdanBenim anlattiklarimla yorumda baglanti kuramadim. Ben oyle bisey istiyorum dedim mi?[/QUOTE
İstiyorum demedinizde nerede olduğuna dair ısrarla hesap
Cok tsk ederim destegin icin :) 78 oylesine yazilmis bi rakamGelir merak etme.
Sadece bu filmin basrol oyuncusu benim, yanimdaki adam yardimci oyuncu de. Kendini sev. Seni uzecek seylerden uzak dur. Kimse icin kisiliginden karekterinden taviz verme. Unutursun.
Bu arada 78 derken karabuklu musun?
Yok yanlis anlamisiniz, o oyle bisey demedi. Eger ben ona yazarsam oyle düşünür, demek istedimBen neler neler yaptım kendi kendine affetti diyen bi insanı gene affetmekten mi bahsediyorsunuz?
Bu kadar değersiz olmayın ya.
Cok haklisiniz ama bazen duygular mantigi bastiriyo. O donem birilerinin uyarmasina, kendine getirmesine ihtiyac duyuyo insan. O yuzden buraya konu actim.Bende hatırladım Önceki konunu Sen o sekreterden hiç hoşlanmamıştın ve uzak durmasını söylemiştin ama o seni dinlememişti bide yalan söylemişti bunun üstüne bide haklıymışngibi senden ayrılıyor!!!
Bi düşün bakalım bu adam arayıp sorulmayı hak ediyor mu?
Hemde arayıp özür dilememişken, hata yaptığını bile kabul etmezken....
Bizde uyarıyoruz o zaman sananyalan söylemiş senin istemediğin bişeyi yapmış bunu sadece mantıken değil duygusal açıdan da düşünüp yorumlayabilirsin...Cok haklisiniz ama bazen duygular mantigi bastiriyo. O donem birilerinin uyarmasina, kendine getirmesine ihtiyac duyuyo insan. O yuzden buraya konu actim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?