Dayanamıyorum yardım edin ne olur:(?

Dişimde iki üç gündür çok ağrı vardı. Bugün gittim diş hekimine diş etinde iltihap var dedi antibiyotik verdi, ama hiç yararı olmadı antibiyotiğin. Hamileyim bide 23 haftalık. Ne yapmalıyım yarfım edin ne olur
Sarımsağı ez ve pamuk yardımı ile dişine koy 3gün gecd yarken koy ben sabaha kadr bekletmiştim öyle uumuştum Allahın izni ile geçeçek

Dişimde iki üç gündür çok ağrı vardı. Bugün gittim diş hekimine diş etinde iltihap var dedi antibiyotik verdi, ama hiç yararı olmadı antibiyotiğin. Hamileyim bide 23 haftalık. Ne yapmalıyım yarfım edin ne olur
parodontax sür cnm bi de tohum karanfil beklet agzinda her gun iyice yumusayana kadar arada ısır ki icindeki madde cıksin

Ben de sırasıyla karanfil, sarımsak, zeytin, tuzlu su diyorum.
Ağrıyan diş üzerine koyup sikistirin.
Çok geçmiş olsun.

sapık gibi görünmek istemiyorum ama sevişin, yakınlaşın, yani illa birebir ilişki olmasa da olur. acı çekilen durumlarda, bu tarz bir şey yapmak beyine rahatlama gevşeme sinyalleri gönderdiği için farklı hormonlar salgılanır ve bir süreliğine beyninizi kandırırsınız. geri kalan sarımsak vs yöntemleri diğerleri yazmış zaten, ben aklınızda bulunsun diye yazıyorum.

Antibiyotik agri kesiciler gibi degil ki dakikasinda agrinizi kessin.
Birkac gun icince etkisini gostermeye baslar.

Aynı sorunu yasamıs biriyim pandemi surecınde, ben uc hafta kullandım antıbıyotık. Rahatlatan ıse nar oldu. Nar alıp el sıkma aparatı ıle sıkıp bır bardaga dolduruyorum ama o beyaz kısımlar üstünde olacak sıkarken sonrada yudum alıp çalkalayıp tukuruyorum saat bası yaptım iki saatte bir bazen. Gunde bir nar bir bardak cıktı zaten. İltihap öyle kurudu bende. Istersenız arastırın internette ben de ibrahım saracoğlundan duymuştum

İltihap fazlaysa 3-4 güne etki eder antibiyotik, kullanmaya devam edin.

Aynı sorunu yasamıs biriyim pandemi surecınde, ben uc hafta kullandım antıbıyotık. Rahatlatan ıse nar oldu. Nar alıp el sıkma aparatı ıle sıkıp bır bardaga dolduruyorum ama o beyaz kısımlar üstünde olacak sıkarken sonrada yudum alıp çalkalayıp tukuruyorum saat bası yaptım iki saatte bir bazen. Gunde bir nar bir bardak cıktı zaten. İltihap öyle kurudu bende. Istersenız arastırın internette ben de ibrahım saracoğlundan duymuştum
Teşekkür ederim deniyim cevap bile yazıcak halim yok o drrrce ağrıyo

Antibiyotiği yeni kullanmaya başlamışsınız hemen etki etmez
Yarın daha da hafifleyecektir sakın keseyim demeyi
Diş ağrısı.. of nedir bilirim Allah acil şifalar versin

Cekemezler de ssimdi.. mecburen yeniden gitcen doktora bu antibiyotik iyi gelmedi diycen

Benimde 3 4 gündür 20 lik dış ağrısı başladı karanfil koyunca rahatlatıyordu ama sizinki iltihap yapmış geçmiş olsun bende hamileyim diye gidemiyorum doktora çektirecek kadar bile çıkmadı.

Back
X