Dayanamiyorum

Birdenbire böyle olmadınız sanırım. Çok öncesi var değil mi?

Saygi ve kibarliga dair hic bir sey kalmamis ki adamda..
Ne yapmayi dusunuyorsunuz ?
Bosanma davasi acacak misiniz ?

Sen ac dedim ona.o da benim icin resmiyet bi anlam ifade etmiyo.sen benim icin yoksun dedi
Sizin acmaniza ihtimal vermiyor olabilir mi ?
Bu yuzden size ac diyordur..
Gercekten bu evlilikte mutsuzsaniz, siz acin..
Kim actiginin bir onemi olmamali bence.
Eger aklinizda bosanma gibi bir dusunceniz yoksa, sessiz kalip bekleyin..

Sizin acmaniza ihtimal vermiyor olabilir mi ?
Bu yuzden size ac diyordur..
Gercekten bu evlilikte mutsuzsaniz, siz acin..
Kim actiginin bir onemi olmamali bence.
Eger aklinizda bosanma gibi bir dusunceniz yoksa, sessiz kalip bekleyin..
O kadar istiyorumki ayrilmak.ama kizim henuz 1.5 yasinda

Aranızdaki sevgiyi de saygıyı da yitirmişsiniz. Bu yüzden küçük şeyler bile büyük kavgalara dönüşüyor. Tahammül kalmamış. Belki de ayrı daha mutlu olursunuz.

Evet esim mukemmel biri.beni o ortamdan aldi.universite okuttu.meslek sahibi oldum sayesinde.ozguven verdi.sefkatini hic eksik etmedi.o bi es degil benim icin hersey.dunyalar tatlisi bir esim var demissin

esin icin bunlari soylemissin mayis 2016 da..esimle aramiz 3 senedir kotu dedin simdi.bu mesajlari yazalida birbucuk sene olmamis..nasil oluyor simdi..

Eşinin küfür etmesi kabul edilemez ama sinirlenebilir insan o halde. O kadar sıcaksa açın klimaları. Ne kadar sürebilir kepenk indirmek? Ya da ne kadar dayanılmaz bi sıcak olabilir ki. Tekrar ediyorum küfür elbette kabul edilemez ama siz de biraz sabırsız birisiniz sanırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…