- 3 Ocak 2016
- 336
- 168
- 33
- 43
- Konu Sahibi katra212121
-
Ben de oyle dedim.git davayi ac.imzayi atmasam bisey bilmiyom dedimAkıllıya bak,boşanma davasını size açtıracak :)
Kendisi açsın davayı,istediği yere kadar da kendisi gitsin.
Cok saygi gosterdim.bikez olsun elin icinde terslemedim.ama o hep bunu yapti.kahveye gidecegine onu alacagimi biliyodu.onceden gelip darabayi indirseydiBu konu bugünün konusu değil uzun süredir olan davranışlarınızın sonucu belli ki. Eşinize saygı göstermeyip ondan saygı mı bekliyorsunuz?
KepenkDaraba ne?
Daraba ne?
Ya anlatamam ne kaba oldugunu.hoduk az kalirBoşanma dilekçende kocanın o pis ağzını da diktirmeyi talep et.Saygısız hödük afedersin.
Daraba ne ola ki. Araba daraba derken beynim yandı..Cok saygi gosterdim.bikez olsun elin icinde terslemedim.ama o hep bunu yapti.kahveye gidecegine onu alacagimi biliyodu.onceden gelip darabayi indirseydi
Sagolun.inanin boyke es zulum boyle evlilik sadece izdirapŞuana kadar yapılacak olanları yapmışsanız yani aranızdaki sorunu konuşmuşsanız ya da evlilik terapistine gitmişseniz ve sonuç aynıysa boşanın gitsin.Bekarım,büyük konuşmak istemem ama boşanalım s.git diyen bir adama anında tekmeyi basar mahkeme kağıdını kendi elimle götürür veririm.Ezdirmeyin kendinizi bu kadar.Öyle tartışmalarda kavgalarda boşanalım diyen kadında olsa erkek de olsa ikinci kez o lafı söyletmeden boşanacaksın,boşanacaksın ki o boşanma lafının öylece bi laf olmadığını blöf yapmak için kullanılamayacağını bilsin...Allah yardımcınız olsun
Darabayi indirip siz gelene kadar kapıda mı bekleseydi?Cok saygi gosterdim.bikez olsun elin icinde terslemedim.ama o hep bunu yapti.kahveye gidecegine onu alacagimi biliyodu.onceden gelip darabayi indirseydi
Benim tek istegim saygi.kibarlik baskada bisey istemiyorumkiDaraba ne ola ki. Araba daraba derken beynim yandı..
Belli ki aranızda başka sıkıntılar var. Ya da bu adam kafadan kontak eserekli..
Ben gelmeden 20 dakika once haber verdim.geldim ben bekledimki sabahin 6 sindan beri ayaktaydimDarabayi indirip siz gelene kadar kapıda mı bekleseydi?
Ki bi yere giderken cogu kez asansorde ayakkabi giyorum hic beklemeyi sevmez.ben o yorgunlukla onu bekledimBen gelmeden 20 dakika once haber verdim.geldim ben bekledimki sabahin 6 sindan beri ayaktaydim
Onun kumaşında kibarlık yok ama. O sonradan olcak bi şey değil. Bu yaştan sonra kaba olan adam kibarlaşmaz. Can çıkar huy çıkmaz. İyi sabırlıymışsınız.. başkasının yanında bağırması falan katlanılcak gibi değil. Haklısınız yani. Canınız nasıl istiyosa öyle davranın..Benim tek istegim saygi.kibarlik baskada bisey istemiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?