Merhaba arkadaşlar anlatmaya paylaşmaya öyle ihityacım var ki
Ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum iş için. Babam geçen yıl kansere yakalandı. Midesnin tamamı ameliyatla alındı kemoterapi aldı. Süreci tamamladık geriye kontroller kaldı. Babam bipolar. Kanser sebebiyle bipolar ilacını kullanamıyor.
Kardeşim ise obsesif şuan üniversiteye gidiyor
Hergün aralıksız sabaha kadar kavga ediyorlar kardeşim alttan alsa babam küfür kıyamet ardından fenalaşıyor ve ağrıdan ağlamaya başlıyor
Hergün yalvarıyorum kendin için yapma baba dayanamıyırum diye
Annem arada kalıyor sürekli annemi ağaltıyorlar
Hergece aklım evde gene ne oldu diyerek
Yaşayamıyroum hayattan zevk alamıyorum nefes alamıyorum mideme kramplar giriyor
Babam iyi olsa kardeşim annemle tartışcak bsy buluyor
Kimseyi psikoloğa gitmeye ikna edemiyorjm
Evdeki tüm eşyaları krımışlar
Annem aradı ağladı bem ağladım ben ölmek istiyırum delircem bende kanser olcam dedim ilk kez ağzımdan çıktı çıkmaz olaydı dahada üzüldü
Kafam o kadar dalgın ki bugün araba çarpıyordu
Çaresizlik içinde kıvranıyorum
Elimden birşey gelse sonuna kadar yaparım
Bu süreçte erkek arkadaşımın kanında mikrop olduğunu karaciğerinde sorun olduğunu öğrendim ama şuan yataktan çıkamayacak durumda kesin bir sonuca varılamadı hakkında
Canım çok yanıyor nefesim göğsüme batıyor
Çözüm ne bulamıyorum
Tek yaşıyorum zehirlendim geçen aileme diyemedim
Baş edemiyorum çaresizlik içindeyim
Boş günlerimde yataktan çıkmıyorum tavanı izliyorum
Yıllık izinde ailemin yanjna gittim hergün ağladım hergün babam huysuzlandu tamam huysuzlansın bana bağırsın ama öyle değiş huysuzlanıp kendi kıvrnyor acıdan yapma kendin için yapma yalvarıyorum asla dinlemiyır
Geçecek mi bunlar Allah beterini vermesin ama ömrümden önür gidiyor parçalandım yaşam enerjim bitti yok oldu
Ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum iş için. Babam geçen yıl kansere yakalandı. Midesnin tamamı ameliyatla alındı kemoterapi aldı. Süreci tamamladık geriye kontroller kaldı. Babam bipolar. Kanser sebebiyle bipolar ilacını kullanamıyor.
Kardeşim ise obsesif şuan üniversiteye gidiyor
Hergün aralıksız sabaha kadar kavga ediyorlar kardeşim alttan alsa babam küfür kıyamet ardından fenalaşıyor ve ağrıdan ağlamaya başlıyor
Hergün yalvarıyorum kendin için yapma baba dayanamıyırum diye
Annem arada kalıyor sürekli annemi ağaltıyorlar
Hergece aklım evde gene ne oldu diyerek
Yaşayamıyroum hayattan zevk alamıyorum nefes alamıyorum mideme kramplar giriyor
Babam iyi olsa kardeşim annemle tartışcak bsy buluyor
Kimseyi psikoloğa gitmeye ikna edemiyorjm
Evdeki tüm eşyaları krımışlar
Annem aradı ağladı bem ağladım ben ölmek istiyırum delircem bende kanser olcam dedim ilk kez ağzımdan çıktı çıkmaz olaydı dahada üzüldü
Kafam o kadar dalgın ki bugün araba çarpıyordu
Çaresizlik içinde kıvranıyorum
Elimden birşey gelse sonuna kadar yaparım
Bu süreçte erkek arkadaşımın kanında mikrop olduğunu karaciğerinde sorun olduğunu öğrendim ama şuan yataktan çıkamayacak durumda kesin bir sonuca varılamadı hakkında
Canım çok yanıyor nefesim göğsüme batıyor
Çözüm ne bulamıyorum
Tek yaşıyorum zehirlendim geçen aileme diyemedim
Baş edemiyorum çaresizlik içindeyim
Boş günlerimde yataktan çıkmıyorum tavanı izliyorum
Yıllık izinde ailemin yanjna gittim hergün ağladım hergün babam huysuzlandu tamam huysuzlansın bana bağırsın ama öyle değiş huysuzlanıp kendi kıvrnyor acıdan yapma kendin için yapma yalvarıyorum asla dinlemiyır
Geçecek mi bunlar Allah beterini vermesin ama ömrümden önür gidiyor parçalandım yaşam enerjim bitti yok oldu