Zaten hepimiz onun icin sabrediyoruz sanırım. Yoksa hamileliğin hic sevilecek bir yani yok. Tadını çıkar diyenleri anlamiyorum gerçekten..Sonucun mükemmel olması için birazcık sabretseniz nasıl güzel olur, ne kadar zor olduğunu anlıyorum ama dirayet lütfen
15+6 günlük hamileyim. 5.haftaödan beri kanamalı geçiyor. Artık çok yoruldum. Her doktora gitmeme yeni bişey çıkıyor. Dayanamıyorum. Bedenen de ruhen de çok acı çekiyorum. Çok kan kaybettim geçenlerde, az bişey ayakta kalsam bayılacak gibi oluyorum. Derdi veren Rabbim, Dermanı verir elbet diyorum. Ama yataga gömülü yaşıyorum resmen. Artık çok riskli bir gebelik. Plesanta aşagıda. Ben ne yapacagım bilmiyorum. Yürüsem, kalksam, otursam azıcık kanamam geliyor. Bir sürü doktro da gittim ama sonuç aynı..
Tatlım kötünün iyisi babındaZaten hepimiz onun icin sabrediyoruz sanırım. Yoksa hamileliğin hic sevilecek bir yani yok. Tadını çıkar diyenleri anlamiyorum gerçekten..
Tadı cıkarılması gereken hamilelikler saglıklı ve dinç olanlar. Yatmak zorunda olanlar için çok zor bence deZaten hepimiz onun icin sabrediyoruz sanırım. Yoksa hamileliğin hic sevilecek bir yani yok. Tadını çıkar diyenleri anlamiyorum gerçekten..
Sadece progestan kullanıyorum. Çok sağolunGeçmiş olsun. Peki doktor ne diyor? Plasenta ilerleyen haftalarda düzelmiyor muydu? Sanki öyle biliyordum ben. Durumunuza üzüldüm bu kadar doktora gidiyorsunuz bisey demiyorlar mi. Ve aşırı kanama icin herhangi destek bir ilaç vermiyorlar mi ya da besin takviyesi tarzında.
Rabbim yardımcınız olsun insallah. Sağ salim kavuşun yavrunuza.
Terapi düşünüyorum aslında ama benim kanamalarım şiddetli oldugu için doktora mecbur gidiyorum.Üzgünüm ama çok şanssız bir yil. Ben bile dayanamıyorum. Allah yardımcın olsun.
Bugünlerin geçeceğini düşünup moralini yüksek tut. Doktor konusunda bilmiyorum gitmen cok riskli. O yüzden randevulari en aza indirgemeye calis.
Bir de doktoruna danışarak ek takviye alabilirsin. Online terapi dusunmez misin?
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Acil vakalar alınıyor diye biliniyordu hastahanelerde. Eğer acil ise hastahaneye gidinDayan kardeşim . Rabbimin izni ile geçecek bu günler. Geçtiğinde iyiki diyeceksin inşallah. Üstelik 'artık çok riskli bir gebelik' değil 5. Haftandan beri o risk hep varmış. Bak 4 ay olmuş. Koskoca 4 ayı bitirmişsin ha gayret . Ben de baştan sona risklerle dolu bi gebelik geçirdim. İlk 4 ay Kanamalı,düşük rikli.. 4. Aydan beride kan tranafüzyon şüphesi ile geçti. Birinin suyu fazla birinin az . Biri diğerinin ywrı kilosunda falan. İnan çok zordu benim içinde. Her gittiğimde ümitsizlikle döndüm eve. Her hafta kontrollerim var çapa perinotolojide ve bugün virüsten sebep artık hasta kabul etmeyeceklerini öğrendim kalakaldım öyle :) Allah ekberdir. Rabbim bizi darda koymasın dua edeceğiz..
Sizde üzülmeyin lütfen. Halamın kızı 7.aya kadar kanamalı bir gebelik gecirdi. O da ilac kullanıyordu. Ama su an kocaman oldu cocukları. Bazı hamilelikler zor geciyor yakın cevremden biliyorum. Moralinizi yüksek tutun, modunuzu düşürmeyin. Gecicek insallahRabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Acil vakalar alınıyor diye biliniyordu hastahanelerde. Eğer acil ise hastahaneye gidin
Benim de öyle tanıdıklarım var ama şu yönden korkum var plesantanın rahim ağzında olması çok riskli imiş ne bileyim çok mu takıntılıyım bilmiyorum ama gerçekten bedenen ve ruhen yoruldumSizde üzülmeyin lütfen. Halamın kızı 7.aya kadar kanamalı bir gebelik gecirdi. O da ilac kullanıyordu. Ama su an kocaman oldu cocukları. Bazı hamilelikler zor geciyor yakın cevremden biliyorum. Moralinizi yüksek tutun, modunuzu düşürmeyin. Gecicek insallah
Ya haklısınız ben sizi anlıyorum ama takmanızın size olumlu bir getirisi yok maalesef. O yüzden söylüyorum. Hersey çok riskli su aralar ama geciyor, sizinki de gecicek insallahBenim de öyle tanıdıklarım var ama şu yönden korkum var plesantanın rahim ağzında olması çok riskli imiş ne bileyim çok mu takıntılıyım bilmiyorum ama gerçekten bedenen ve ruhen yoruldum
Ben de hamileliğimin 8. haftasından , 19. haftasına kadar aynı şeyi söylemiştim. Hamileliğin keyifli birşey olduğunu söyleyenin ağzına kürekle vururum diyordum:)Zaten hepimiz onun icin sabrediyoruz sanırım. Yoksa hamileliğin hic sevilecek bir yani yok. Tadını çıkar diyenleri anlamiyorum gerçekten..
Terapiyi zor bir donemde oldugumiz icin önerdim. Online terapi alanlar var.Terapi düşünüyorum aslında ama benim kanamalarım şiddetli oldugu için doktora mecbur gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?