Dayanamıyorum

PORSELEN

oTu ÇeK KöKüNe BaK ...
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
182
3
26
38
Kahramanmaraş
Kızlar küçüklüğümden beri vücudumda çok fazla ağrı var. Herkesin sonuçta ağrısı vardır ama benimki dayanılmaz. Romatizma teşhisi koyuldu aylık deposilin kullanıyorum. Doktor kortizon tedaviside görmen lazım iğne tek başına çözüm değil dedi. Kortizonda kilo yapıyo zaten son dönemde çok fazla kilo aldım. Ağrılarım romatizmadan mı bilmiyorum ama vucüdumun her yeri eksiksiz her yeri çok ağrıyo . Artık dayanamıyorum.. Küçüklüüğümden beri böyleyim.. Bu yüzden aşırı gerginim ve 24 saat huzursuzum.. En kuvvetli ağrı kesicileri yapılıyorum yinede fayda etmiyo..bazen o kadar artıyo ki ağrılarım artık hissizlik oluşuyo vücudumda.. Ağlıyorum dayanamıyorum. Inanın abartmıyorum.. Yaa bi insanın hep mi ağrısı olur bi saniye bile ağrısız günüm geçmiyo.. Sizce ne yapmalıyım. Hangi bölüme gidip tedavi olmalıyım.. çünkü ciddi ciddi hayatımı mahvediyo bu ağrılar.

Canım öncelikle vücudundaki agrıların kesin kaynagını ögren hastahaneye gidip daha sonra bir psikologa gitmen egrekebilir belki çünkü böylesine agrılar psikolojik olabilir hem kanıtlanmıs eger sen 'vücudum agırıyor' şeklinde sürekli söylersen ağırmıyorsa dahi beyin komut veriyor ve ağırmaya da baslıyoır.Baş ağrılarının da cogu bu sekildedir.Geçmiş olsun Allah şifa versin.

Back