Gençliği mimi yaktım ben ? Hayatımı mı bitirdim ? Naptım ben ? Bi önceki konumu okuyabilirsiniz. Kaynanam denecek fesat fellak kadın artık son damla oldu. Takı setimi satmış inanın hiç umrumda değil. Zerre kadar maddiyata değer vermedim ben. Dün düğüne gidildi damadın ailesi yoktu istemiyolardı gelini damat 6 bilezik taktı bzde samimi olarak tanırız hepsini bende belki sahte olabilir dedim. Ama bunu içimde bi fesatlıkla söylemedim. Kaynanam gelirken arabada burcu pek iyi bilir öyle fenalıkları gibi abuk sabuk konuştu zaten takı setimi satmasına sinirliydim.Anne sende beni fesat fellak biri yaptın dedim , eve geldik bılaşığa girdim hemen eşimde berbere gitti.Geldi konusmaya basladı , inanın karnımda iki tane günahsız sabi ağzımı acıp tek kelime etmedim. NE İYİ NE KÖTÜ bişey söylemedim. Aşşa indim orayı topladım uzandım hemen eşimi aradı bende aşşadan duyuyorum diyoki ; oğlum hadi gel babana pasta kescez o zaten bizim aile toplantılarımıza pek katılmaz. Homurdandı homurdandı yattıAğzımı açmadım ben vicdansız ve merhametsiz namaz kılıosun hiçmi utanmıyorsun yalan söylemeye ne istiyosun benden ? Napıyorum ben sana Bela okudu durdu kızlar yemın ederım kulaklaarımı tıkadım hayatımda ilk defa dişlerimi sıkarak uyuyamaya çalıştım eşimede mesj attım ben annene hiç bişey solemedım allah belamı versınki dedim. Oğlunun mutluluğunu isteyen kadın bölemi yapar dedim ? Kızlar gidicem artık anneme dayanamıyorum bütün bu haksızlıklara yalanlara ve hep haksız çıkmaya bıktım... Dinlenmeyi özledim.. Hizmetçilikten bıktım ... Sevgisizlikten bıktım artık..
Siz neden herkesin icinde sahte olabilir taki dediniz ki ?
bende merak ettim...
bende merak ettim...
onda ne var canım.kadınların hisleri kuvvetli değilmidir. belki de ailenin durumu uygun değilse almalarında şüphe duymuştur.ne bileyim rengi falan çok sırıtıyosa da öyle düşünmüş olabilir. bunu ifade etmekten çekinmediğine göre de ne kadar şüphe duysanda içi dışı bir biriymişsin gibi geldi bana.karşındakileri de benimsemişsin ailen gibi kendi ailenle paylaştğın gibi aklından geçeni paylaşmışsın sanki ben öyle hissettim.
ama karşındaki hiçbir zaman annen olmuyor unutma onu KAYNANA o.
off canım ya kocan olumsuz bişey dedimi sana
tüm konularından çıkan tek sonuç;
mutsuzsun.
eşin senin yanında değil.
namaz kılabilir benim kaynanada kılar ..ağzından yalan dolan iftira eksik olmaz..hani şu camiye allah allah diyerek gidip dönerkende yallah yallah diye dönen cinsten..sen gelinsin takılarda eşinde kaynananın..namaz kılarak işlediği günahı allahın affedeceğini sanıyor..halbuki insan hakkını ao kişi helal etmez ise allahta etmez..allahı kandıracaklarını sanıyorlar..ben kaynanayım herşeyi yapmakta hakkım var diyor..mesafe koyacaksın soğuk davranacaksın..gelin için el kzı derler o zaman el kızı olduğunu hissettireceksin anlayacak..haddini bilmesini sağlayacaksın böylece..umarım sizinle yaşamıyordur..kaynanaya göre gelinin hiç birşeyde hakkı söz hakkı bile yoktur.düğünlerde geline millete karşı takı takarlar düğün bitince takılar hooop kaynananın kesesine..ben şuna karşıyım..evlenmeden önce çiftler aylarca hatta yıllarca arkaaşlık yapıyor birbirlerini tanıdıklarını sanıyorlar..halbuki evlenince maskeler düşüyor..neden hemen çocuk yapılıyor..sanıyoruzki bu mutluluk daim olacak.evlendiniz bari aradan bir kaçyıl geçsin çocuğu öyle yapın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?