Dayanamıyorum ..

burcii

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
50
0
6
Ankara
Gençliği mimi yaktım ben ? Hayatımı mı bitirdim ? Naptım ben ? Bi önceki konumu okuyabilirsiniz. Kaynanam denecek fesat fellak kadın artık son damla oldu. Takı setimi satmış inanın hiç umrumda değil. Zerre kadar maddiyata değer vermedim ben. Dün düğüne gidildi damadın ailesi yoktu istemiyolardı gelini damat 6 bilezik taktı bzde samimi olarak tanırız hepsini bende belki sahte olabilir dedim. Ama bunu içimde bi fesatlıkla söylemedim. Kaynanam gelirken arabada burcu pek iyi bilir öyle fenalıkları gibi abuk sabuk konuştu zaten takı setimi satmasına sinirliydim.Anne sende beni fesat fellak biri yaptın dedim , eve geldik bılaşığa girdim hemen eşimde berbere gitti.Geldi konusmaya basladı , inanın karnımda iki tane günahsız sabi ağzımı acıp tek kelime etmedim. NE İYİ NE KÖTÜ bişey söylemedim. Aşşa indim orayı topladım uzandım hemen eşimi aradı bende aşşadan duyuyorum diyoki ; oğlum hadi gel babana pasta kescez o zaten bizim aile toplantılarımıza pek katılmaz. Homurdandı homurdandı yattı Ağzımı açmadım ben vicdansız ve merhametsiz namaz kılıosun hiçmi utanmıyorsun yalan söylemeye ne istiyosun benden ? Napıyorum ben sana Bela okudu durdu kızlar yemın ederım kulaklaarımı tıkadım hayatımda ilk defa dişlerimi sıkarak uyuyamaya çalıştım eşimede mesj attım ben annene hiç bişey solemedım allah belamı versınki dedim. Oğlunun mutluluğunu isteyen kadın bölemi yapar dedim ? Kızlar gidicem artık anneme dayanamıyorum bütün bu haksızlıklara yalanlara ve hep haksız çıkmaya bıktım... Dinlenmeyi özledim.. Hizmetçilikten bıktım ... Sevgisizlikten bıktım artık..

namaz kılabilir benim kaynanada kılar ..ağzından yalan dolan iftira eksik olmaz..hani şu camiye allah allah diyerek gidip dönerkende yallah yallah diye dönen cinsten..sen gelinsin takılarda eşinde kaynananın..namaz kılarak işlediği günahı allahın affedeceğini sanıyor..halbuki insan hakkını ao kişi helal etmez ise allahta etmez..allahı kandıracaklarını sanıyorlar..ben kaynanayım herşeyi yapmakta hakkım var diyor..mesafe koyacaksın soğuk davranacaksın..gelin için el kzı derler o zaman el kızı olduğunu hissettireceksin anlayacak..haddini bilmesini sağlayacaksın böylece..umarım sizinle yaşamıyordur..kaynanaya göre gelinin hiç birşeyde hakkı söz hakkı bile yoktur.düğünlerde geline millete karşı takı takarlar düğün bitince takılar hooop kaynananın kesesine..ben şuna karşıyım..evlenmeden önce çiftler aylarca hatta yıllarca arkaaşlık yapıyor birbirlerini tanıdıklarını sanıyorlar..halbuki evlenince maskeler düşüyor..neden hemen çocuk yapılıyor..sanıyoruzki bu mutluluk daim olacak.evlendiniz bari aradan bir kaçyıl geçsin çocuğu öyle yapın..

eşinin tavrı nasıl o önemli.seni haksız görüyorsa çok kötü olur. ama hamilesin sonuçta şimdi bi tepki de versen hamilelikten duygusallaştı diye kimse kaale almaz.üstelik kaynana da bişey demezler. bu cinsleri iyi bilirim benim ki de buna benzer bi kadın.içi başka dışı başka. keşke ayrı yerlerde yaşasanız..
dediğim gibi eşin ne diyor.eğer annesinin huysuzluğunu biliyorsa kızma kocana.duymazdan gelmeye çalış kaynananı.sen kocanla mutluysan şu an katlandığın herşey de bu sevgi için olacağından bence kutsaldır. ama kocan da seni tutmuyorsa işin zor. adamı kıvama getirmen lazım.bence kendi ailesinin farkına varamamış hala annesi falan yanında olduğu için.şartlarınız uygunsa ayırın kaynananla evleri.yani bunları beraber yaşadığınızı düşünerek söyledim.

bende merak ettim...

onda ne var canım.kadınların hisleri kuvvetli değilmidir. belki de ailenin durumu uygun değilse almalarında şüphe duymuştur.ne bileyim rengi falan çok sırıtıyosa da öyle düşünmüş olabilir. bunu ifade etmekten çekinmediğine göre de ne kadar şüphe duysanda içi dışı bir biriymişsin gibi geldi bana.karşındakileri de benimsemişsin ailen gibi kendi ailenle paylaştğın gibi aklından geçeni paylaşmışsın sanki ben öyle hissettim.
ama karşındaki hiçbir zaman annen olmuyor unutma onu KAYNANA o.

bende merak ettim...

Kızlar oğlan tarafı gelmedi düğüne ben kız tarafınıda tanıyorum oğlan tarafınıda , oğlanın maddi durumu zaten yok 6 tane bilezik takılınca kaynanamgil konuştu baya taktı falan diye bende belki sahte olabilir dedim . Ama art niyetle söylemedim bunu. Benim arkdaşlarım var düğünde sahte bilezik taktıran ordan geldi aklıma .

Aynen öle hanımefendi inanın bi art niyetle söylemedim ben . KAYNANAMDA bana sataşcak yer arıyomuş zaten ....

tüm konularından çıkan tek sonuç;

mutsuzsun.
eşin senin yanında değil.

Her satırınıza hak veriyorum çok çok çok haklısınız.... Ama olan oldu .. Bundan sonrasını bakmam lazım... Elin günü içinde taktılar dediğiniz gibi düğün bitincede hepsiii hopp kaynananyaaa allah ıslah etsin bu kadını başkada bişey demiyrm.

Bu kadar sorun sıkıntı ayrılma isteğin vs herşeyi anlarım.
Ama bu sorunlar arasında neden çocuk yapılır ben bunu anlamıyorum.
Hiç sorunum yok evliliğimde çok şükür ama buna rağmen çocuk için bir kaç yıl zaman verdim kendime herşey otursun büyük sorumluluk diye.
Tamam olan olmuş ama o çocuğa yazık değil mi şimdi. Ya annesi babası ayrı doğacak ya da sorunlu bir evde büyüyecek.

kaynanan çok fena art niyetli biri eşinde annesinin etkisinde kalıyor maalesef sen bir an önce evini ayırmaya bak o evde olduğun sürece huzurlu olamazsın

kaynananızla aranızdaki mevzu gerçekten çok çirkin bir hal almış o aşikar. ama şunu göremiyorsunuz, olayın hararetiyle annesi oğluna bir şey diyor, siz eşinize bir şey diyorsunuz o adam emin olun olaydan hiçbir şey anlamıyor. siz sinirle, annesi sinirle o öyle bi oradan bi öteki taraftan duyuyor. inanın ikinize de bir anlam veremiyordur. sakin bir zamanınızda olayları ona annesini şikayet etmeden sakince anlatmalısınız. böyle olay sıcakken annesini oğluna şikayet etmeyin, annesi de sizi şikayet ediyor ne farkınız kalıyor. sizin için el insanı o kadın, yalan söylese buna ihtimal verirsiniz de unutuyorsunuz o onun annesi. annesine kolay kolay kim yalancı diyebilir? siz de annesi gibi şikayet ede ede inandırıcılığınızı iyice yitireceksiniz. sakin kalın, sakin zamanda olayları anlatın. hatta bir gün eşiniz evde yok gibi yapsın bir yerde dursun da annesinin tavırlarına kulak misafiri olsun. siz şikayet etseniz de bu olay sizin için iyi olmayacak.

sizden izinsiz takılarınızı satması falan zaten buna bir laf etmiyorsa eşiniz, ne şikayet etseniz de fayda yok. madem ezdirseniz de ezdirmeseniz de kaynananız sizi suçluyor. ağzınıza geleni yutmayın bundan sonra. eğer ki eşinizden bir çözüm yolu gelmeyecekse. siz de ezdirmeyin kendinizi. evi terk etmek de işleri ne kadar iyi yapar bilemiyorum ama hamileyseniz streste olmamanız için sakin bir yere gidin tabii.

Sana neki elalemin takisina tokasina yorum yapiyosunuz once siz kendi maliniza sahip cikin

Mecburi iletişim dışında konuşmamak en ideali galiba
Paylaşma o gün ne yaptın nere gittin bi konuda düşüncen ne paylaşmazsan muhabbetlerine dahil olmazsan problemlerin bir noktaya kadar azalabilir ama doğumdan sonra ne olur hiç kestiremiyorum
iki bebekle başa çıkmaya çalışırken bu insanları nasıl tatmin edebilirsinki zaten paralansanda yaranamayacaksın?

canım aynısından bendede var bi tane... artık eşime diyorum ben onları affettim artık allah affetsin.. 8 ay orada yaşadım yanlarına taşındığımda 4 aylık hamile falandım... görümcem bizden 300 tl kira istedi. 7 aylık hamileydim bizi evden kovdu kaynanam. eşim tekrar geri getirdi. bu arada söylediklerinin yaptıklarının haddi hesabı yok tabi. doğuma girmeden 1 gün önce bütün koltukları falan çektim temizlik yaptım elini bile sürmedi. doğumdan geldim ertesi günü çok afedersin evi yine b.k götürüyor ameliyatlı halimle temizlik yaptım. en son kızım 2 aylık ken saçsaça başbaşa girdik birbirimize evimi ayırdım çok şükür rahatım.. bu günlerde eşim hep benim yanımdaydı.. şimdilerde evime geliyor ne yüzle geliyorsa artık... muhattap olmuyorum benim için önemli olan eşim ve kızım gerisi boş... allah senide kurtarsın bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…