Dayanamıyorum ..

ah burci ah
önceki konunda da dedik çık git o evden diye
annen var arkanda ne güzel
bide yok mu dayın falan onları da alırsın yanına
geç olmadan uzaklaş onlardan
hadi bi cesaret..
yapılacak başka bişey yok gibi görünüyor

SENİN COGUGUN YOK KARSINDA ADAMIN ASABINI BOZMA .... Zırtlan

bu kullandığın kelime nedir yaaa burci
ne diyosun sen hemen kızmışsın kadına
önceki konundan da takıksın bu arkadaşa ama önceki konunda da yazmıştım
konu açıyorsan yorumlara açık olacaksın.. biraz daha sabırlı ol diye
çok ayıp!

Sana neki elalemin takisina tokasina yorum yapiyosunuz once siz kendi maliniza sahip cikin

SENİN COGUGUN YOK KARSINDA ADAMIN ASABINI BOZMA .... Zırtlan

Kullandığınız kelimelere dikkat edin! Doğru söylemiş, size ne milletin takısından! Kayınvalidenizle sizin aranızda pek bir fark yok gibi.

Kadın sana bela okuyor, sende susuyorsun. Bu nasıl iş ya?

Ben olsam mutfaktan çıkardım, bana mı diyorsun anne derdim. Edepsizleşti dimi "Sen devam et Allah kime vereceğini bilir!" der gider yatardım. Nedir yani?

Evini ayır hem de acilen. Bu işin sonu saç başa bitebilir.

"Sahtedir" kelimesi sahiden çok antipatik ama ben konu içerisinde öylesine söylendiğine inanıyorum. Kaynanan olacak kadınla muhatap olma bence...

Canım ikiz mi bebeklerin ? Evleneli ne kdr Oldu ?
Neden bu kv. ler böle anlamıyorum.. Şuan bnde şikayetçiyim ve aynı evde yaşıyoruz.. Hamile olmayı bnde çok istiyorum ama 2 sene sonra fln anca Allh izin verirse. Şuan yaparsam daha zor olucak bnm için

Son düzenleyen: Moderatör:
dah önceki konunuza baktımda; ben sizin gibileri anlayamıyorum...
herşeyi bir yana bıraktım,kv falan ,siz hamileyken eşinizden dayak yemişsiniz,hem de bir değil..eşinin saygısı olmazsa insana kayınvalidenin olur mu???
anneniz arkanızda ,daha neyi düşünüyosunuz gitmek için??sizi daha ne kadar aşağılayabilir??
karnınıdaki bebeklerse düşündüğünüz anneniz yanınızda,böyle adamla aynı evde o çocuklar ne şartlarda ne mutsuzlukla büyüyecekler?? ne olur azıcık mantıklı düşünün..yazık o çocuklara kıymayın..
Allah rızası için,şu kk da bir tanesi de çıkıp yazsın ki,dayak aşağılama yüzünden eşimden auyrıldım,çocucuğumu yalnız büyütmeye razıyım yeter ki,lokmam huzurlu olsun diyen...vallahi yardım edeceğim elimden geldiğince..
yeter kadınlar artık gözününüzün önüne bakın,çocuklarınıza sahi,p çıkın yazık o bebelere...

ayy inanmıyorum hamileyken dövmüşmüü Hatılıyorum quarta arkadaşımıza annen yanında boşver o adamı o anca sneı mutsuz eder !

Eşinizin size saygısı yoksa kaynananızın hiç olmaz eşinde arayın kabahati o sizi ezdirmese, altınlarınızı vermenize müsaade etmese, karıma böyle konuşamazsınız dese bak yapabiliyor mu. Neden veriyorsunuz ki yani altınlarınızı kendi taktıkları şeyleri mi alıyorlar. Kaynananızın huyunu madem biliyorsunuz aranız iyi değil neden yanlarında sahte olabilir altınlar diyorsunuz belki borç almışlardır belki birşeyler yapmışlardır almışlardır ne biliyorsunuz da sahtedir diyorsunuz bunu kim söylese bende kötü niyetinden dolayı tepki veririm yani. Benim bir arkadaşım da takılan altınları saymıştı ekrandan gösteriliyordu yakın çekim oh zengin oldu falan diyordu bende dedim yani işin gücün yok onları mı saydın demiştim. Kaynananızı sevmiyorsanız görüşmeyin size kötü davranıyorsa eşinizde görüyorsa. Yom eşin ısrar ederse o zaman eşin sana değer vermiyor demektir.

Zirtlan mi ? Agzin baya laf yapiyor,dikkat et ne kadar konusursan o kadar dayak yemeye devam edersin hanimefendi dayak yiyip oturan ben degil sizsiniz herkez nasibini alir bu dunyada
Terbiyesiz

Elalemin takısına yorum yapan gelin haklı, ona fesat diyen kayınvalide haksız !!!

Bu tür şeyler kulaktan kulağa yayılır damadın durumu yokmuş size ne ??? Sevdiği kadına bilezik almak için belki borç aldı, belki kredi çekti.

Bilip bilmeden bileziğe bile sahte diyenin, kayınvalidesi hakkında doğruları söylediğine ne kadar emin bazı arkadaşlar.

canım benım bence kaynana sorunundan önce eş sorunu var burda... esın sana yeterı kadar deger vermıyor... bıde hamılesın neden ezdırıyor senı bunu çözmüş deılım...

burci den ses çıkmamış günlerdir
zırtlan deyip de tepki alınca hepimizden ya kaçtı
ya da inşallah annesine temelli gitti
????????

Hatirladim seni canimm onceki konunuda okumustum..pess demistim bi kez daha pess dedim kaynanana..Allahndan bulsun o kadin insallahh gormeden nefret ettim ! Kim oluyoda o senin taki setini satiyor ya ? Senin yerinde olsam o kadinin yaninda 1 gün dahi oturamam,esinin gozunu korkut bi git annenin yanina degerini anlar belki.ustelik dayak yemissin hamileyken esinden..esin sana boyle davraniyosa kaynananin saygi gostermemesi cok normal..esin seni el ustunde tutsun bak ozaman kaynanan sana laf soyleyebiliyormuu..Allahim yardimcin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…