ben de nisan attim sonra kandirdi ailemi evlendik hayatim kaydi. cok daha agir seyler yasadim. belki boylesi hakkinda daha hayirlidir. bak onca seye ragmen Allah bana cok guzel kapilar acti hayatimi sadece bi iki yilligna kaydirabilmis oldu o pislik. simdi elhamdulillah her sey yolunda. belki senin icin de boylesi hayirlidir bilemezsn ki. benim de ailem ise girmemi istedi ama ben yuk oldgumu dusunmedim. sadece ayaklarmn ustnde durmami istiyorlar bunun fark daym. arti cok sevdgm iki tane kedim òldu. cok uzuldm ama simdi cok sevdgm iki kedim daha oldu. su an yanmda yatiyorlar. hayata bakis acinla ilgili olablr bunalman. Allah kmseye kaldiramayacgi bi yuk vermez. bol bol insirah suresi oku dua et.
ve sana yeni yasadgm bi ornek. minicik bi kedi yavrusu annesiz kalmis bi deri bi kemik, beyaz renkli oldugu halde sokakta kapkara seklde buldk. veteriner igne bile yapmadi ölcek dye. aldk baktik Allah sifasini da verdi simdi pamuk gbi bi kedi oldu kilo aldi yasiyor su an :) ben o kedi yavrusuna bakip iki sene once ettgm isyanlardan utandim. demek ki tam bitti dedigmz anda Allah bi kapi acabiliyor. hic bi zaman umidi kesmemek lazim. insllah yardimci olabilmisimdir :)
ve sana yeni yasadgm bi ornek. minicik bi kedi yavrusu annesiz kalmis bi deri bi kemik, beyaz renkli oldugu halde sokakta kapkara seklde buldk. veteriner igne bile yapmadi ölcek dye. aldk baktik Allah sifasini da verdi simdi pamuk gbi bi kedi oldu kilo aldi yasiyor su an :) ben o kedi yavrusuna bakip iki sene once ettgm isyanlardan utandim. demek ki tam bitti dedigmz anda Allah bi kapi acabiliyor. hic bi zaman umidi kesmemek lazim. insllah yardimci olabilmisimdir :)