- Emoji Skoru
- 729
- Puanlar
- 398
Aile çok önemli . Nişanlından ayrıldıktan sonra ailen tam anlamıyla yanında olabilseydi bunları yaşamazdın sanırım
Ama ayrıldıysanız bir sebebi vardır bir hayır vardır o işte onu düşünmeyi bırakmalısın bu zaten zamanla olur öyle pat diye olmaz
İş bulamamak sınavlarla uğraşmak başlı başına bir sıkıntı zaten
Sende biraz üst üste gelmiş hepsi.
Ailenin dediği iş olmasa bile geçici olarak seni fazla zorlamayacak bir işe girsen yada ev ortamından uzaklaşabileceğin bir aktivite bulsan kendine olmaz mı
Bir hobin vardır mesela yapmaktan hoşlandığın bir şey onu geliştirsen bir şekilde tutunmalısın hayata pes etmemelisin
Keşke öyle bir iş çıksa karşıma. Başvurdum birkaç yere ama... Ailemin istediği yer daha kurumsal, sanırım o yüzden bastırıyorlar. Ama mümkün değil oraya girersem ömür boyu çıkamam bir daha. Hep nefret ederek gittiğim bir işim olur üstüne...
yazdığım diğer şeyleride okudunuz mu..
aileniz sizi fazlalık olarak görmez görmüyordur..
artı yanlış anlamadıysam herkes açık bi sen kapalı olacaksın diye çalışmak istemiyormuşsun ne var ki bunda..
ben gayet açıcığım belediyede 3 kapalı bayanla çalıştım hepsinide çok sevdim 5 yıldır hala görüşürüz..
artı ben açığım çalıştığım yerdeki herkes açık ve iş arkadaşımdan 1 tanesi kapalı ve 1 kişi bile kötü gözle bakmadı ters birşey söylemedi kimsenin hakkıda değil zaten..
siz kendinizi kimse beni sevmiyor istemiyor diye koşullamışsın gözüne herkes kötü geliyor..
kapalı kimseyi mi kabul etmiyorlar
Hayır canım öyle düşünmüyorum. Herkes açık bir ben kapalıyım durumu değil. Kapalı çalışmaya müsade edilmiyor. Özel bir bankadan bahsediyorum bu arada.