Hislerimi anlatma konusunda pek becerikli değilimdir. Aslında buraya yazma konusunda biraz kararsız kaldım, ama dayanamadım. Etrafınızda sizi anlamayan insanlar olunca, mecburen içinize atıyorsunuz. Ama bi yerden sonra dayanılmaz bir hâl alıyor biriktirdikleriniz. Hayatımın en büyük karar aşamısındayım. Ama bunu yaparken, zaaflarıma yenildim. Şu son 3 aydır mutluluk adına hiçbir şey yaşamadım. Sadece Gözyaşları, hüzün, tedirginlik.. Şu zamana kadar hep sevmiş ama hiç sevilmemiş biri olarak yaşamaya alışkındım. Ama şu an benimle evlenmek istediğini belirten hatta beni sevdiğini aracılarla duyurmaya çalışan biri var. Ben 22 Yaşında bir genç kızım. Ve bunu duyunca etkilendim. Belki Saçma gelecek ama araştırdım onu sosyal medyada ki hesaplarına baktım ve elimde olmadan mutlu oldum ve heyecanlandım. Öyle ki tek bir fotoğrafı bile kalbimde kelebekler uçuşturdu. En büyük aptallığım bu zaten. Tanımadan etkilenmek.. beni isteyeceklerini biliyorum. Bi karar vermem gerekiyor ama ne yapıcam bilmiyorum. Hayatımın en önemli kararı. ama gözümün önünde hep mutsuzluk belirliyor sanki kimse beni sevmeyecekmiş gibi geliyor. Evlilik önemli bir konu ama ne yapıcam bilmiyorum...
Son düzenleme: