Dayanamıyorum..

Trankobuskas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
61
6
36
Dayanamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum.Her gece böyleyim düşünmekten uyuyamiyorum.Ne olur bana yol gösterin.Benim bu tüylerle başım belada.Boynumda bile vardı ince uzun uzun.Dayanamadım geçen gün yuzumle birlikte aldırdım.Çok pişmanım.Çıkarken traş olmuş gibi çıkarsa ne yaparım ben..Yüzümde de fazlaca var ben nasıl baş edeceğim bunlarla?Birden takıntı oldu bende aşırı derecede.Kpss ye hazırlanıyordum onu falan da bırakmak üzereyim.Sırf bu yüzden evden çıkamaz hale geldim.Ozguvenim bitti.Ben perişan ailem bana uzulmekten perişan.Erkek arkadaşım evlenince gidersin epilasyona diyor ama ben şimdiden nisanlansak evlensek ne yapacağım onu düşünüyorum kara kara.Kafayı yemek üzereyim.Kendimi toparlayamıyorum bir türlü aynalara bakamıyorum ne yapacağım ben

Yüzünü aldıran çok arkadaşım var.Daha birinde bile traş olmuş gibi çıktığını görmedim.Nerede olması gerekenden fazla tüy varsa aldırılmasıda gayet normal bence.Daha kötü çıkarsa diye ömür boyu tüylerle yaşanmazki.Ben kolumu aldırırkende insanlar ay kol aldırılır mı ay çok sert çıkar ay kolda tüy olsa ne olur diyolardı.Kimseyi dinlemedim ne sertleşti ne sıklaştı.Hatta azaldı bile.Bazen aynı muhabbeti üst bacak içinde yapıyolar ne gerek var diye.Ben kendimi temiz görmek istiyorum yani gereklilikle ne alaksı var bununn.O açıdan yüzünü aldıran arkadaşlarımda var ki hiç garip garip çıktığını görmedim.Benimde boğaz kısmımda var ince ince tüyler güneşte parladığı için bende onları aldırıyorum.Onlardan yanada sıkıntım olmadı.Sizde nerenizde tüy varsa aldırın bunda dert edicek bişey yok.

Kpss geçsin gidersin takma kafana bu kadar çözümsüz dert değil ya şükür ki

Benimkiler siyah ve oldukça fazla çıkarken dipleri belli oluyor bu sebepten yıllardır hiç aldirmamistim çok göze batacak o çıkış aşaması..

Benimkiler siyah ve oldukça fazla çıkarken dipleri belli oluyor bu sebepten yıllardır hiç aldirmamistim çok göze batacak o çıkış aşaması..

Fotoğrafınızı koymuştunuz zaten yanılmıyorsam hatırlıyorum o yüzden durumu.Ama bence bikaç kere aldırmayla seyrekleşicektir.Yinede öyle kalmasındansa bi süre uğraştırıp sonra normale dönmesi daha olması gereken.

Kpss geçsin gidersin takma kafana bu kadar çözümsüz dert değil ya şükür ki
Çok fazla benim ya lazer ya iğneliye gitmem gerek lazer yazın olmuyormuş iğneliye de iz kalırsa diye ben cesaret edemiyorum kış gelmeden geçici çözümler üretmek zorundayım malesef geçici çözümler de çok kötü..

İnşallah dediğiniz gibi olur..Evet koymuştum o zaman ne yapayım diye sormuştum başta sarartacaktım sonra nasıl olduysa aldırdım ama pişman oldum dediğim gibi..her günüm buna üzülmekle geçiyor..anormal bir durum oluşu vs benim bunu kabullenememem..

Arkadasim cozumsuz degil yaa bu...ben de cok buyuk bisi sandim...resmini de gordum gecen..tamam baya kıllısın ama bi ton lazer cesidi var ...igneli yaptirip iz kalmayan cok kisi var...bos yere kafani yorma...

Dert ettikçe azalmayacak öncelikle çözümü olan bir derdin var bunu bil çok şükür. Ben önce bir doktora gitmeni öneririm canım, hormonlarla alakali bir durumdur diye düşünüyorum. Ilac verirse kullanır sonra lezere gidersin. Yüzü öyle kılla doluydu ki kuzenimin 1 buçuk sene belki biraz daha fazla olabilir, lazere gitti şimdi yine çıkıyor ama büyüteçle bakarsan ancak görürsün cook çok azaldı ve cok inceldi gerçi hala gidiyor ama 2 ayda bir gidiyor. Ve inan ben gitme artık diyorum. Çünkü görünmüyor bile

Hormonlarda bir şey çıkmıyor malesef genetik diyor doktor.İlerde gideceğim zaten ama şuan elimden gelen bir şey yok bu beni üzüyor..

Arkadasim cozumsuz degil yaa bu...ben de cok buyuk bisi sandim...resmini de gordum gecen..tamam baya kıllısın ama bi ton lazer cesidi var ...igneli yaptirip iz kalmayan cok kisi var...bos yere kafani yorma...
inan benim için çok büyük ve çok zor bişey iğneliye yazın gidemem iz kalırsa diye korkuyorum kışın düşünüyorum zaten de..

Sarartmak daha kötü inanın. Gayet normal çıkacaktır aldırdıktan sonra.

bende aldırıyorum canım ne yapalım insanlık tarihinden beri kadınların en büyük sorunlarından biri. Baktım yüzüm tahriş oluyor ev batıyor ağda yaparken gittim lazere başladım bende. Maddi imkanın varsa tavsiye ederim. Zaren artık öyle çok yaygın ki eskisi kadar pahalı değil lazer epilasyon.

Ay evlendiğin adam metroseksüelmi? Neyin telaşındasın o kadar? O senden daha kıllı emin ol.
Bir de düşündüğün kadar erkekler kılda tüyde hassas değil. Öyle takıntılı bir iki manyak vardır, sevgilin takmıyorum da diyormuş boş yere kendini panikletiyorsun.
Bir sürü çözüm var artık, çok çok sıkıntıysa aileni al karşına konuş, borç harç git doktora ama bence bu takıntın mutsuzluğun biraz pskolojik gibi de geldi. Seninle bu konuda dalga geçilmiş birileri seni yargılamış gibi.

Hormonlarda bir şey çıkmıyor malesef genetik diyor doktor.İlerde gideceğim zaten ama şuan elimden gelen bir şey yok bu beni üzüyor..

Hiç takma kafana çıktıkça gider kuaföre aldirirsin canım. Hem agdayla alınan tüyler traş olmuş gibi çıkmıyor kökleri sertlestirmiyor ağda üzülme:-*

Kendi kendime yaptım aynaya baka baka eskiden onemsemezdim en iyisini yapıyormuşum çok fazla sıkıntı haline getirdiğim için psikolojim de bozuldu malesef insanlar nasıl bakar ne derler hakkımda diye kendimi yiyip bitiriyorum.

Yaz dönemi geçince lazer ya da iğneli epilasyona başlayacağım inşallah..

Lazer epilasyon yaptırın gecer dıye dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…