- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
Doğumuma 3 hafta var ama benim ne halim ne moralim var. Doktorum başka bir hastaneyle anlaşmış ve istifa etmiş. Yaklaşık 20 gündür izindeyim diye beni oyalıyordu. İdareten nst ye girmek için aynı hastanede başka bir doktora gidiyordum. Son gittiğimde doktorun izni ne zaman bitecek dedim, istifa ettiğini öğrendim. Hemşiresi numaramı aldı, öbür hastaneye resmi olarak başlarsa beni haberdar edeceğini söyledi. Yani doğumdan bir iki gün önce. . Kendimi kandırılmış ve yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Kaç yıllık doktorum. . İki gündür canım çok sıkkın bu duruma.. ama sorun sadece bu değil.. kimseye tahamülüm yok. 7 yaşında ki oğlumla bile yeterince ilgilenemiyorum. Çok üzülüyorum ama yinede ona bile tahamülüm yok. Eşimin her hareketi bana batıyor. Bugün eşimle ufak bir tartışmada o da alttan almadı oruçlu sinirli diye ben zaten patlamaya yer arıyorum.. valizimi hazırlamaya kalktım. Bana mani oldu, gitmeme izin vermedi ama özür de dilemedi. Hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Dışardan iftar için yemek söyledi. Uzun oldu kusura bakmayın ama ağlayarak yazıyorum şimdi..