Dayanamıyorum

Onun için vazgecmelisin.. zor biliyorum ama mecbursun kendi iyiliğin için.. Bırak ayrilik ondan gelsin.. Giden sen olma.. Bu arada da kendini kötüye hazırla.. Er ya da geç olacak birşey Çünkü.. Bunu hizlandirmaya bak..görüşme, arama, mesaj gonderme. Zaman senden gidiyor.. Daha fazla zamanını verme böyle bir insana..
Her dakika mesaj atmayayım diyorum bi bakıyorum en fazla 1 saat yazmamışım:-(

Her dakika mesaj atmayayım diyorum bi bakıyorum en fazla 1 saat yazmamışım:-(
Kendini tut. Çünkü zamani gelince daha çok zorlar seni.. Alistir.. En azından daha az hasarla atlatirsin . Bana derlerdi kendini kötüye hazırla diye. Takmazdım.. çünkü inanmazdım. Böyle birden bırakıp gidebileceğini ,bizden vazgececegini.. Ama oldu ve perisanimm. Atlatmaya çalışıyorum.. Geçer... Hayatta herşey Biz istemesek de geçiyor.. Sadece zaman ve dua..

Kendini tut. Çünkü zamani gelince daha çok zorlar seni.. Alistir.. En azından daha az hasarla atlatirsin . Bana derlerdi kendini kötüye hazırla diye. Takmazdım.. çünkü inanmazdım. Böyle birden bırakıp gidebileceğini ,bizden vazgececegini.. Ama oldu ve perisanimm. Atlatmaya çalışıyorum.. Geçer... Hayatta herşey Biz istemesek de geçiyor.. Sadece zaman ve dua..
Cok sagol yorumun için... İçim yanıyor. Bayram bile tat vermiyor

Arkadaşım şimdiden açık açık bunlar sana iyi günlerim diyor ve sen evlendiğinde süt liman mi olacağına inanıyorsun?
Yapma lütfen gerçekçi ol.
Evlendiğinde o depresyonlara girmeyecek mi?
Açık açık sinyal veriyor sana. Daha ne yapsın. Arkana bakmadan kaç mi demesi lazım?

Arkadaşım şimdiden açık açık bunlar sana iyi günlerim diyor ve sen evlendiğinde süt liman mi olacağına inanıyorsun?
Yapma lütfen gerçekçi ol.
Evlendiğinde o depresyonlara girmeyecek mi?
Açık açık sinyal veriyor sana. Daha ne yapsın. Arkana bakmadan kaç mi demesi lazım?
Düzelmez mi diyorsunuz?

Düzelmez mi diyorsunuz?
Daha da kötü olur diyorum.
Hayatı sana zindan eder diyorum.
Ne güzel belli ediyor sorunlu bi kişi olduğunu , maske takmıyor daha ne istiyorsun.
Yakma kendini.
Benim eski eşim sevgiliyken gözümün içine bakıyordu. Onun kadar kibar, merhametli, aşık, süper bi adam bulamam deyip evlendim. O adam bana neler yaptı biliyor musun,
Lütfen evlenince düzelir inancından vazgeçin. Her şey daha da çok b.ka sarıyor.

Daha da kötü olur diyorum.
Hayatı sana zindan eder diyorum.
Ne güzel belli ediyor sorunlu bi kişi olduğunu , maske takmıyor daha ne istiyorsun.
Yakma kendini.
Benim eski eşim sevgiliyken gözümün içine bakıyordu. Onun kadar kibar, merhametli, aşık, süper bi adam bulamam deyip evlendim. O adam bana neler yaptı biliyor musun,
Lütfen evlenince düzelir inancından vazgeçin. Her şey daha da çok b.ka sarıyor.
İnsallah gönlümde kabuk eder bunu. Nasıl böyle oluyorlar anlamıyorum

Yahu millet o kadar yorum yapmış halaaaa düzelmezmi,yok seviyorum, yok terket demeyin diyorsun.

Kusura bakma canım sen bu kafayla devam edersen daha çokkk beklersin. Herşey senin gözünde ne kadar farklı...

Ahhh bizim gördüğümüzü de bi sen görseydin keşke.

Merhaba herkese. Uzun süredir takip ediyorum burayı ve derdimi yazmak için hesap actım.
Ben 1.5 senedir biriyle beraberim. Yaslarımız buyuk ama evlenmek için aile engelimiz var o yuzden sevgili olarak devam ediyoruz. İlk başlarda her sey cok güzeldi her ilişkide oldugu gibi...benim kıskançlığım var tabi. O da cok kıskanç aslında ama cok kriz olmuyor ondaki. Ben sürekli Ada'mı bunalttım ilgi göster peşimde ol diyerek. Cunku ben cok ilgiliyim. O da içine kapandıkça kapandı ben üstüne dustukce. Gecen sene yine bu vakitler ayrılmıştık. Yalvar yakar barıştık. Simdi yine beraberiz ama sevdiğini söylemiyor hic hitap yok seni istemiyorum diyor ama ayrılmıyor da. Daha bu sana iyi günlerim dedi en son:-( ben tabi cok severken bu duruma dayanamıyorum. Ölecek gibiyim ama ölmüyorum. Sizce geçici midir? Depresyonları oluyor bazen. Yine eski günlerimiz olur mu? Bekleyeyim mi? Cok acı cekiyorum:-(
Güncelleme:
Güncelleme: arkadaslar bizim dengesiz ben de ayrılacak g.. Yok ondan ayrılmıyoruz diyor. Seviyor musun özlüyor musun dediğimde bunları sorma diyor. Sizce durum nedir? Nasıl davranmalıyım? Lütfen ayrıl tekmeyi koy demeyi cunku cok seviyorum.

Sorun onun sevgisinin zamanla tükenmesi,sana sabrı da gittikçe azalıyor.Ve korktuğun başına gelecek ,sana ben gidiyorum demesi de yakın.

Ayrılmaktan neden bu kadar korkuyorsun?Şu an da mutlu değilsin ki zaten.Seni istemeyen ve sevmediğini söyleyen bir adamla ileriyi görüyor musun sahi..

Konu sahibi,biraz gözlerini aç ..Aslında ortada da bir ilişki yok zaten,derme çatma senin ısrarınla yürütmeye çalıştığın bir şey var.

Bunu kendine yapma , seni sevecek gerçekten isteyecek birileri olabilecekken bir adama yapışıp kalma.

Kendi iyiliğin için,bu ilişkiyi bitir..

Merhaba herkese. Uzun süredir takip ediyorum burayı ve derdimi yazmak için hesap actım.
Ben 1.5 senedir biriyle beraberim. Yaslarımız buyuk ama evlenmek için aile engelimiz var o yuzden sevgili olarak devam ediyoruz. İlk başlarda her sey cok güzeldi her ilişkide oldugu gibi...benim kıskançlığım var tabi. O da cok kıskanç aslında ama cok kriz olmuyor ondaki. Ben sürekli Ada'mı bunalttım ilgi göster peşimde ol diyerek. Cunku ben cok ilgiliyim. O da içine kapandıkça kapandı ben üstüne dustukce. Gecen sene yine bu vakitler ayrılmıştık. Yalvar yakar barıştık. Simdi yine beraberiz ama sevdiğini söylemiyor hic hitap yok seni istemiyorum diyor ama ayrılmıyor da. Daha bu sana iyi günlerim dedi en son:-( ben tabi cok severken bu duruma dayanamıyorum. Ölecek gibiyim ama ölmüyorum. Sizce geçici midir? Depresyonları oluyor bazen. Yine eski günlerimiz olur mu? Bekleyeyim mi? Cok acı cekiyorum:-(
Güncelleme:
Güncelleme: arkadaslar bizim dengesiz ben de ayrılacak g.. Yok ondan ayrılmıyoruz diyor. Seviyor musun özlüyor musun dediğimde bunları sorma diyor. Sizce durum nedir? Nasıl davranmalıyım? Lütfen ayrıl tekmeyi koy demeyi cunku cok seviyorum.

İlave edemeden duramayacağım..Senin gibi kızları gördükçe erkek olup süründürüresim geliyor.

O kadar sinir oluyorum ki,böyle kendinizi ayaklar altına almanıza .

Senin kendine saygın yok ki,adamın saygısı olsun.

Azıcık gurur ya,o sen de hiç mii yokk?

Vallahi sevdiğin çoçuğundan yerinde olsamm,senin yerine dibine sokarr çıkarırım..

Tekrar söylüyorum,böyle olmak seni kişiliksiz bir kız yapıyor.Artı bir şey katmıyor sana,anla bunu.

Olacağı varsa da senin bu tavrın yüzünden olmuyor..

Çünkü adamın karşısında ,ciddiye alacağı bir hatun yok.

Öl dese ölecek,köle ol dese olacak bir gölge var.

Ada'mı karşına al konuş. Hakikaten kendini süründürdüğüne değer mi zannediyosun. Bu iş olmayacaksa herkes yoluna gitsin diyeceksin. Kaldı ki aile istemiyorsa evlendikten sonra yüz tane başlık açarsın buraya. Bu işler kısmet yaşın ilerliyor diye saçmasapan evlilik yapıp acı çekeceğine bekar ol keyfini sür. bu kadar kadın sana aynı aklı veriyorsa elbet bir bildikleri vardır. Bu Ada'mla konuşup yoluna bakmalısın kardeş. Hayatını kimse için mahvetmeye değmez. Saçını süpürge de etsen yaranamazsın. İstediğin kadar köle ol gururunu yitirdiğinle kalırsın.

Tamam arkadaslar; ben ahmak bi kızım. Sevgilim beni sevmiyor yedekte tutuyor. Hepiniz haklısınız. :-(

Adam yüzüne tukurse ya havalar sıcak serinletmek için yaptı diyeceksin.gurursuz değilim seviyorum ne demek adam istemiyor sevmiyor ailesi daha beter ne bekliyorsun bu ilişkiden.yasin verdiği bir bunalım bence seninkisi başkasını bulamamak...şuan yasadigin daha korkunç bir durum

Adam yüzüne tukurse ya havalar sıcak serinletmek için yaptı diyeceksin.gurursuz değilim seviyorum ne demek adam istemiyor sevmiyor ailesi daha beter ne bekliyorsun bu ilişkiden.yasin verdiği bir bunalım bence seninkisi başkasını bulamamak...şuan yasadigin daha korkunç bir durum
Ya siz hic sevmediniz mi hic sevmediniz mi

Back
X