Dayanamıyorum

Ya siz hic sevmediniz mi hic sevmediniz mi
Ne kadar kendinizden taviz verirseniz o kadar değersiz olursunuz. ben bunu bilir bunu söylerim. seninde çizgilerin olmalı bir insan, sen seviyorsun diye sana bu denli pervasız saygısız davranamaz .eğer seviyorum napiyim derseniz de iste bu kadar değersiz ve vazgeçilir olursunuz

Diger yorumlari okumadim ama belli ki tek tarafin ite kaka yuruttugu bir iliski var ortada. Diger taraf iliskiyi kurtarmak icin cana sarfetmiyor. Aslinda iliski bitmis diger taraf icin. Siz uzatmalari oynuyorsunuz. Diger taraf bunu anlamanizi bekliyor sanki. Cunku acikca istemiyorum demis. Daha ne denilebilir ki... Neden zorla yurutmeye calisiyorsunuz ki? Toparlanmaz biten iliski. Boyle de bir yere kadar surer. Hic degilse sayginiz bitmesin. Adamin uzerine gitmeyin artik. Olmuyorsa da olmuyordur. Yalnizlik mi sizi korkutan?Hersey sonsuza kadar surecek diye birsey yok ki... bittigini kabul edin artik.

Belli ki bu iliski seni mutlu etmiyor. O da istemiypr zsten. Mutsuz bir iliskiyo neden sirduruyorsun ki? Mutluyum diye kendini kandirma lutfen.

Ne kadar kendinizden taviz verirseniz o kadar değersiz olursunuz. ben bunu bilir bunu söylerim. seninde çizgilerin olmalı bir insan, sen seviyorsun diye sana bu denli pervasız saygısız davranamaz .eğer seviyorum napiyim derseniz de iste bu kadar değersiz ve vazgeçilir olursunuz
Değersizim inşallah degerlenirim

Yine Mutlu olacagız
Soyleyecek birsey yok. Sende takinti haline gelmis bu adam. Bellki o seni birakmadsn srn onu birakamayacaksin. Gitmek isteyeni urganla baglasan da tutamazsin. Birak bitirmek istiyor belli ki. Sende saplanti haline gelmis bu adam.

Ola
Soyleyecek birsey yok. Sende takinti haline gelmis bu adam. Bellki o seni birakmadsn srn onu birakamayacaksin. Gitmek isteyeni urganla baglasan da tutamazsin. Birak bitirmek istiyor belli ki. Sende saplanti haline gelmis bu adam.[/QUOTE
Olabilir cok takıntı oldu

Soyleyecek birsey yok. Sende takinti haline gelmis bu adam. Bellki o seni birakmadsn srn onu birakamayacaksin. Gitmek isteyeni urganla baglasan da tutamazsin. Birak bitirmek istiyor belli ki. Sende saplanti haline gelmis bu adam.
Olabilir

Zorla devam etmez iliski. Sen kaybedersin. Kaybediyorsun da. Neyse sen bilirsin. Ama eninde sonunda bu iliski bitecek belli. Sen sadece kendini kandiriyorsun. Cunku adam istemiyorum diye acikca soylemis. Daha ne demesini bekliyorsun ki? Borazanla her tarafa ilan etmesini mi?
Bence boyle yapmakla sen kendini degersizlestirmissin. O istemiyorum dediginde peki deseydin adamin gozunde kuculmezdin. Oysa seni istemeyen ama kirmamak icin de senin bitirmeni bekleyen bir adam var karsinda. Zorla da sevgi olmaz ki. Ilerde sever diye bekliyorsan yaniliyorsun giderek nefrete donusur bu.

Bana mı bu söz?

Evet size.
Yaşımız büyük diyorsun ama ergenlik dönemine giren çocuklar gibisiniz.
Adam sadece ayrılıcam ama pişman olursam yalnız da kalıcam korkusu yaşıyor.
Tavsiye istiyorsun insanlara ayrıl demeyin diyorsun. EE çek o zaman.
Aile istemiyor,adam sevmiyor neyi zorluyorsun.
Aşkta gurur olmaz diye bir şey yok arkadaşım bizde sevdik 4-5 yılda yas tuttum ama geçti.
Evlenip boşanadabiliyorsun.
Sen kendinden çok seni istemeyen hırpalayan bir adamı bırakamam seviyorum diye dolanırsan,o adamda zaten ne yapsam gitmiyor havasına giriyor merak etme.
Baya da yanlış yapıyorsun şuan

Sana yazık değil mi o insan dahil herkesin gözünde değersiz gurursuz görünüyor gibi oluyorsun.Aşk değil bu acizlik.Aşk karşılıklı olur.
Vazgeçmeyi bilmez net olamazsan bu değil bundan sonra da hayatına biri girse çok yıpratır.
Önce kendini gururunu mutluluğunu düşün.bunun bir garantisi yok. Ayrıca bir adam sevse bahaneleri olmaz.seni sevmeyeni aşkından ölsende unutacaksın.

Bir yakın arkadaşım senin gibi vazgeçemedi 6 yıl gurursuz dediler bilmem ne üstüne çocuk aldattı affetti aldattı affetti.sonunda kızı da terketti bizimki intihara kadar gitti.değer miydi onca yılı heba etti.

Bende 4-5 yıl acı çektim hala gözlerim dolar Zamanında sevdiğim biri için ama aileydi tek sorun o böyle oynamazdı. Sizin ilişkiniz ilişki değilki

Evet size.
Yaşımız büyük diyorsun ama ergenlik dönemine giren çocuklar gibisiniz.
Adam sadece ayrılıcam ama pişman olursam yalnız da kalıcam korkusu yaşıyor.
Tavsiye istiyorsun insanlara ayrıl demeyin diyorsun. EE çek o zaman.
Aile istemiyor,adam sevmiyor neyi zorluyorsun.
Aşkta gurur olmaz diye bir şey yok arkadaşım bizde sevdik 4-5 yılda yas tuttum ama geçti.
Evlenip boşanadabiliyorsun.
Sen kendinden çok seni istemeyen hırpalayan bir adamı bırakamam seviyorum diye dolanırsan,o adamda zaten ne yapsam gitmiyor havasına giriyor merak etme.
Baya da yanlış yapıyorsun şuan
Ben kendimi hic anlatamıyorum. Şurada yazılan iki üç şeyle neyi anlatabilirim ki zaten

Hayatta herkes kendi değerini kendisi belirler. Ailen istemiyor. Adam istemiyor. Tehdit var. Aşk aşk diye zorlamanın bir alemi yok. Seni istemeyen biri ile ne kadar mutlu olabilirsin ki.

Ben kendimi hic anlatamıyorum. Şurada yazılan iki üç şeyle neyi anlatabilirim ki zaten

Bak ben ilişkiden emin değil diye ailemi Karşıma aldığım sevgilimden vazgeçtim değmez siz Haklısınız diye.hala acısını hissediyorum.

Sonra evlendim severek evlendim.
Ama baktım katlanamayacsğım huylari var hamile olsamda istemiyorum dedim.
Vazgeçmeyi bilmek gerek kimse vazgeçilmez değil ve ben aynen sözde çok seviyor gibi davranan bir Çocuktan o beni bırakıp gidemez ya lafını duydum.Kız onun gözünde artık bu elimin altında konımuna düşmüş. Yarın pişman olursun çok

Hayatta herkes kendi değerini kendisi belirler. Ailen istemiyor. Adam istemiyor. Tehdit var. Aşk aşk diye zorlamanın bir alemi yok. Seni istemeyen biri ile ne kadar mutlu olabilirsin ki.
Bi günde değişti her sey. Kabul edemiyorum bu u

Sen illa ayrılamam dersen bence hiç tavsiye isteme bile aklı mantığı ile görebilen insanın yapacağı yorum zaten kendini kurtar olur.

Back
X