- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
İşte buna aşk denmiyor aşk iki kişilik yaşanır. Bence madem yaşınız evlilik yaşına gelmiş bırakın bu adamin peşinden koşmayi sizi sevicek birini bulunSeviyorum ben gurursuz degilim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte buna aşk denmiyor aşk iki kişilik yaşanır. Bence madem yaşınız evlilik yaşına gelmiş bırakın bu adamin peşinden koşmayi sizi sevicek birini bulunSeviyorum ben gurursuz degilim...
Ne kadar kendinizden taviz verirseniz o kadar değersiz olursunuz. ben bunu bilir bunu söylerim. seninde çizgilerin olmalı bir insan, sen seviyorsun diye sana bu denli pervasız saygısız davranamaz .eğer seviyorum napiyim derseniz de iste bu kadar değersiz ve vazgeçilir olursunuzYa siz hic sevmediniz mi hic sevmediniz mi
Yine Mutlu olacagızBelli ki bu iliski seni mutlu etmiyor. O da istemiypr zsten. Mutsuz bir iliskiyo neden sirduruyorsun ki? Mutluyum diye kendini kandirma lutfen.
Değersizim inşallah degerlenirimNe kadar kendinizden taviz verirseniz o kadar değersiz olursunuz. ben bunu bilir bunu söylerim. seninde çizgilerin olmalı bir insan, sen seviyorsun diye sana bu denli pervasız saygısız davranamaz .eğer seviyorum napiyim derseniz de iste bu kadar değersiz ve vazgeçilir olursunuz
Soyleyecek birsey yok. Sende takinti haline gelmis bu adam. Bellki o seni birakmadsn srn onu birakamayacaksin. Gitmek isteyeni urganla baglasan da tutamazsin. Birak bitirmek istiyor belli ki. Sende saplanti haline gelmis bu adam.Yine Mutlu olacagız
Soyleyecek birsey yok. Sende takinti haline gelmis bu adam. Bellki o seni birakmadsn srn onu birakamayacaksin. Gitmek isteyeni urganla baglasan da tutamazsin. Birak bitirmek istiyor belli ki. Sende saplanti haline gelmis bu adam.[/QUOTE
Olabilir cok takıntı oldu
OlabilirSoyleyecek birsey yok. Sende takinti haline gelmis bu adam. Bellki o seni birakmadsn srn onu birakamayacaksin. Gitmek isteyeni urganla baglasan da tutamazsin. Birak bitirmek istiyor belli ki. Sende saplanti haline gelmis bu adam.
Bana mı bu söz?Cidden gurur yok
Bana mı bu söz?
Ben kendimi hic anlatamıyorum. Şurada yazılan iki üç şeyle neyi anlatabilirim ki zatenEvet size.
Yaşımız büyük diyorsun ama ergenlik dönemine giren çocuklar gibisiniz.
Adam sadece ayrılıcam ama pişman olursam yalnız da kalıcam korkusu yaşıyor.
Tavsiye istiyorsun insanlara ayrıl demeyin diyorsun. EE çek o zaman.
Aile istemiyor,adam sevmiyor neyi zorluyorsun.
Aşkta gurur olmaz diye bir şey yok arkadaşım bizde sevdik 4-5 yılda yas tuttum ama geçti.
Evlenip boşanadabiliyorsun.
Sen kendinden çok seni istemeyen hırpalayan bir adamı bırakamam seviyorum diye dolanırsan,o adamda zaten ne yapsam gitmiyor havasına giriyor merak etme.
Baya da yanlış yapıyorsun şuan
Ben kendimi hic anlatamıyorum. Şurada yazılan iki üç şeyle neyi anlatabilirim ki zaten
Bi günde değişti her sey. Kabul edemiyorum bu uHayatta herkes kendi değerini kendisi belirler. Ailen istemiyor. Adam istemiyor. Tehdit var. Aşk aşk diye zorlamanın bir alemi yok. Seni istemeyen biri ile ne kadar mutlu olabilirsin ki.
Ben kendimi hic anlatamıyorum. Şurada yazılan iki üç şeyle neyi anlatabilirim ki zaten