• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum :( :(

konuştum az önce birseyler söyledi bende inanmıyorum dedim elle tutulur birsey görürsem seni boşarm dedim
Neden böyle dedin? Şimdi birşey karıştırıyorsa da daha temkinli olacak. He tamam deyip geçiştirseydin keşke.

direk konuya gireceğim kocami bu gün aradığım da sürekli meşkul çalıyordu eve geldinde bi bayan numarasi gördüm ve işten arkadaş dedi ve sadece kocam aramış onu bu gün ve sekiz buçuk dakika konuşmuşlar bi insan is arkadaşı ile bu kadar dakika ne konuşur birde bu gün what shop dan bana mesaj attı kocam dedim senin internetin yok nasıl mesaj atıyorsun dedi aldım bazen lazım oluyor what shopdanda bütün sohpeti silmiş o kadar gitmek istiyorum şu an burdan ama gidemiyorum . :KK43:

ne diyeyim

gidemiyorsan ,yutacaksın

Whatsapp whatsapp olalı böyle zulüm görmedi.

Sen niye adama delil bulursam boşarım diyosun ki? Azcık sakin ol ki delil bulasın. Bu kafayla delil falan bulamazsın. Aldatılsaydınz bilmek ister miydiniz de ne demek kim kandırılmak ister ki?

Baska birsey varsa bilemeyecegim ama is icin 8.5 dk konuşulur. Ben erkek is arkadasimla bazen saatlerce konusuyorum. Ayni sekilde esim de konusuyor

Esiniz ne is yapiyor
Gerekirse is arkadasiyla 8.5 dakika konusulabilir internetsiz telefon mu var artik :)
Sizin icinizi bulandiran baska bir suphe daha varsa bilemem ama

Çok da emin olunacak birşey değil çok da sıkma canını.bekle birşey varsa yine belli olur.ama bunlar kesin aldattığını gostermez

Belliki eşine pek güvenemiyorsun, mesela benim eşim 8,5 değil 80, 5 dakika konuşsa dahi ben sorun etmem.

ben ona zerre kadar güvenmiyorum bu günde dedi çok kıskacısn bende seni kıskanmiyorum ben sana güvenmiyorum dedim asıl mesele bu tabi ki daha önce de birkaç hatasını gördüm
O zaman tabikide şüphelenmekde haklısın canım, takipe al ve delil topla.

direk konuya gireceğim kocami bu gün aradığım da sürekli meşkul çalıyordu eve geldinde bi bayan numarasi gördüm ve işten arkadaş dedi ve sadece kocam aramış onu bu gün ve sekiz buçuk dakika konuşmuşlar bi insan is arkadaşı ile bu kadar dakika ne konuşur birde bu gün what shop dan bana mesaj attı kocam dedim senin internetin yok nasıl mesaj atıyorsun dedi aldım bazen lazım oluyor what shopdanda bütün sohpeti silmiş o kadar gitmek istiyorum şu an burdan ama gidemiyorum . :KK43:
Kesinlikle yeterli delil degil.. gozlemlemeye devam et ama belli ettirme her zamanki gibi davran.. gozun uzerinde oldugunu farkettirme

Back
X