• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum :( :(

Belli etmeden hiçbirşey yokmuş gibi davranarak takip edip delil toplayacaktınız. Ama siz çaktırmışsınız hatta delilöbulursam boşarım demişsiniz. E bu adam eve gelirken telefondaki herşeyi temizleyip gelecek. Kendi kendinize işinizi zorlaştırdınız.

Ayrıca aldatıldığınızı bilmek istermisiniz nasıl bir sorudur? Saf saf bilmeden yaşamak, salak yerine konulmak çok mu güzel? Tabiki öğrenmek isterdim.

direk konuya gireceğim kocami bu gün aradığım da sürekli meşkul çalıyordu eve geldinde bi bayan numarasi gördüm ve işten arkadaş dedi ve sadece kocam aramış onu bu gün ve sekiz buçuk dakika konuşmuşlar bi insan is arkadaşı ile bu kadar dakika ne konuşur birde bu gün what shop dan bana mesaj attı kocam dedim senin internetin yok nasıl mesaj atıyorsun dedi aldım bazen lazım oluyor what shopdanda bütün sohpeti silmiş o kadar gitmek istiyorum şu an burdan ama gidemiyorum . :KK43:

Bilemedim ,eşim gün boyu telde konuşur iş ile ilgili bayanlarlada konuşuyor erkeklerlede
İşi dolayısı ile konuşmak zorunda çünkü.
Acaba yanlış anlıyor olabilir misiniz,öncesinde yaptığı hatalar varmıydı sizde güven sorununu yaşattığı

ya bende tüm gün çalıştığım erkek iş arkadaşımla evde de yarım saat konuşabiliyorum bazen fazla abartmışsınız sanki :kahve:

Back
X