- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
- Konu Sahibi Mihrimah00
-
2 hafta önce kaybettim bebeğimiiii . Alışmaya çalışıyorum . Kimseeye üzüntümü belli etmek istemiyorum. Etrafa gülücükler saçıyorum. Ama ylanızken hep AğlıyorumDayanamıyorum bebeğim yokluğunaaa. Çok güzl hayallerim vardı senin için. Hpsi yarım kaldı yavrum. En güzel beşikler en güzel arabalara bakıyordumm Alıcaktım sana hepsini Alamadım. Hepsinı bıraktın gittin annem . İçimde kocaman boşluğun yüreğimde yaran kaldı. Çok özledim seni hiç görmedim hiç duymadım sesini ama biliyorum dünyalar talısıydın sen. Seni çok seviyorumm anneeemmmmm
Çok geçmiş olsun, üzülmeyin ağlamayın diyemem Allah sabır versin. Çok üzüldümbebeğinizi neden kaybettiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anensefali dediler. Kafatası gelişmemiş
Çok çok geçmiş olsun, Allah tekrar yaşatmasın. Sizde toparlanmaya çalışın kendinizi farklı şeylerle meşgul etmeye çalışın. Yeniden olacak bebeklerinizi düşünün güçlü olun..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 hafta önce kaybettim bebeğimiiii . Alışmaya çalışıyorum . Kimseeye üzüntümü belli etmek istemiyorum. Etrafa gülücükler saçıyorum. Ama ylanızken hep AğlıyorumDayanamıyorum bebeğim yokluğunaaa. Çok güzl hayallerim vardı senin için. Hpsi yarım kaldı yavrum. En güzel beşikler en güzel arabalara bakıyordumm Alıcaktım sana hepsini Alamadım. Hepsinı bıraktın gittin annem . İçimde kocaman boşluğun yüreğimde yaran kaldı. Çok özledim seni hiç görmedim hiç duymadım sesini ama biliyorum dünyalar talısıydın sen. Seni çok seviyorumm anneeemmmmm
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin.
Ama o melek oldu şimdi öyle düşün.
Allah sabır versin acin çok taze benim 3 ay oldu hala gozyaslarimi tutamiyorum bu gunlerde gececek bol bol dua et allahim bu acidan büyük dert gostermesin bir daha evlat acisi gostermesin.
Amiin. Sen neden kaybettin bebegini geciyormu aci( bugun mezarina gidicem ama cok korkuyorum ya daha kotu olursam diye.
Önce karnındaki yokluğuna alışman zaman alıyor.sonra yanında olmayacağını idrak etmeye çalışıyorsun.sonra aslında tüm planlarını ona göre yaptığından çok büyük bi boşluk(((
Rabbim hepimize dayanma gücü versinn.(
Âmin.gidebildin mi yanına((
yok gidemedim daha kanamam bitmişti ama yine gelmiş. Tertemiz gitmek istiyorum Yanınasen gittin mi
Yok ben eşimi bekliyorum ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum((aslında birazda senden cesaret almak için sormuştum (
bende korkuyorum ama gideceğim. Ağlarım sızlarım içimi dökerim belki biraz rahatlarım böyle daha zor. Gözüm görsün en azından((((((((((((
cnm kardeşim acını fazlasıyla paylaşıyorum ve şuan bende ağlıyorum ama emin ol yüzünü görmediğin sesini duymadığın daha iyibenim yavrum 10 gün yaşadı yüzünüde gördüm sesinide duydum ve şuan daha kötüyüm iki yavrumu 5 aylıkken kaybettim onları göstermediler direk defnettiler onlarada çok üzülüyorum ama doğan bebeğim kadar değil. ne yüzü gözümün önünden gidiyo ne o çıkarmakta zorlandığı sesi canlıyken hiç kucağıma alamadım vermediler çok istedim ama vermediler, melek haliyle aldım öptüm kokladımmm ALLAHIM KİMSEYE YAŞATMASIN BU ACIYI GEÇECEK DİYE BEKLEME GEÇMİYCEK HAFİFLİYCEK. YENİ BİR UMUTLA TESELLİ OLACAKSIN İNŞALLAH. ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN...
Canım benim senin ki çok daha zor nasıl dayanıyorsunnyeniden hamile kalmak çok zor aynı korkular... Allahım şu mübarek günlerde sabrımızı arttırsın. Dayanma gücü versin bizleree (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?