Dayanamıyorummmmm kızlarrr...

amin cnm dualrında benide an nolur :109::109::109:

Sabah kalktığımdan beri kötüyüm(.oğlum hiç aklımdan çıkmıyor.en küçük bişey onu hatırlatıyor,((.çok özledim bebeğimi( Allah I'm güç ver sabır ver (

Allahim hepinize guc kuvvet sabir versin. Cok zor yasadiklariniz. Yasayan bilir. Ben sizler kadar buyuk olmasada iki yavrumu karnimdayken kaybettim. Iki sefer kurtaj oldum yani. Pihtilasmadan kaynakliymis. Cok suksur Allahima suan 2.5 aylik kuzum koynumda uyuyor. Allahim sizlere de nasip etsin. Acilarinizi hafifletsin. Unutmayacaksiniz ama biraz da olsa hafifleyeceksiniz. Ben o iki bebegimin hamile oldugumu ogrendigim gunleri ile kaybettigim gunlerinde hala agliyrm. Duami edip onlara yolluyrm.

Cnm allah sifa ve sabir versin. Uzmeyin kendinizi allah herseyin en iyisini bilir. Demekki boylesi hayirliymis diye dusunun. Rabbim yeniden benek sahibi olmak nasib etsin tum benek sahibi olmak isteyenlere.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Oyle tabi Rabbim herseyin iyisini bilir ama zor ne bileyim. Beterin beteri var cok sukur halimize daha kotuleri olabilirdi. Rabbin kimseyi evladiyla imtihan etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…