- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki boylesi hayirlidir. Istedigi kadar hos gozuksun ayni eve girmeden cogu insanin karakteri anlasilmiyor. Daha iyisi cikar karsiniza insallah.haberi yoktu ama belli etiiğimi sanıyordum açılamıyordum.hem utanıyordum hemde tamamen kaybetme korkusu vardı.çok zormuş ya
o benim akrabam.simdiye kadar soylemdim nisanlandiktan sonrada atacagim msj lar konusmalar ayni kalacak.Bana da saplantı gibi geldi. Gerçekten ona âşık olsaydınız mümkünü yok hayatınıza başka hiç kimseyi alamazdınız. Kesinlikle yanlış anlamayın ama bence bir psikoloğa görünmeniz yararınıza olur. Bunun nişanlılık, evlilik evresi de var. Her ne kadar siz o beyefendiyi abi olarak görmüyorsanız bile, belli ki o sizi kardeşi gibi görüyor. Niyetinizi bilse eminim sizinle görüşmek istemeyecektir. Daha az önce eşine arkadaşından gelen bir mesaj nedeniyle haklı gerekçelerle tedirgin olan bir arkadaşımızın konusunu okudum. Kırıcı olmak istemem ama siz müstakbel eşinizin haberi olmasa dahi ondan hoşlanan bir kızla yazışmasını ister misiniz ? Eğer o kişiye karşı boş değilseniz ,ister istemez evleneceği bayana karşı tepkilisinizdir ve o size müstakbel eşini anlatırken, ister istemez duygularınıza kapılıp onu yanlış yönlendirebilirsiniz. Gerek kendiniz gerekse onların mutluluğu için yavaş yavaş bağlarınızı kopartın.
Ooo ben de kesin bir şey var sandımhenuz nisan yok.aksam bana pilavim kuru oldu ne yapayim diye msj atti bende bi evlenemedin gitti dedim oda bi isik var babamin tarafindan bi kizi soyluyorlar ama yasi kucuk nasil olacak bilmiyorum dedi bende hayirlisi dedim oyle iste
henuz nisan yok.aksam bana pilavim kuru oldu ne yapayim diye msj atti bende bi evlenemedin gitti dedim oda bi isik var babamin tarafindan bi kizi soyluyorlar ama yasi kucuk nasil olacak bilmiyorum dedi bende hayirlisi dedim oyle iste