• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAYANILIRMI

[QUOTE="lilyen, post: 36687387, member: 525521öyleyin gitsin ya ne olacak bu kadar yıl beklenir mi belki söyleseniz sizinle evlenecek yaşınız da küçük değilmiş üstelik[/QUOTE]
bu saatten sonra zaten olmazda.tum cevrem abi demeyi kes diyordu ama yapamiyordum ortadan hitap edemiyordum.bugun canim diye hitapettim sonra okizi soyledi tam bi yikim yasadim

Bence mutlaka söyleyin hayatta keşke lerle yaşamak kötü birşey platonik çok zor ama sizinki biraz karışık hem o ne diye sana mesaj atıyor belki o da sana karşı boş değil

Bence mutlaka söyleyin hayatta keşke lerle yaşamak kötü birşey platonik çok zor ama sizinki biraz karışık hem o ne diye sana mesaj atıyor belki o da sana karşı boş değil
aslinda bende acaba diyordum.erzuruma geldimi muhakkak aradi.abisinin dugunune gitmemistim formeye dayanamam diye annemgil daha kapida iken esra nerde niye gelmedi gidip alip geleyim demis.son ra dugunun ilerleyen saatlerinde yine gidip niye gelmedi arasam gelirmi demis.gecen sene ben msj atmistim ne yapiyosun diye turku bardayim musaitsen ac sanada dinleteyim demisti hem dinletti hemde be agladim.bazen essek degil anlamistir sevdigimi o adim atsin o zamn diyorum.dogum gununde tam 00:00 da msj atmistim ilk sen hatirladin cok mutlu oldum demisti :(

insanın abi dediği akrabasına aşık olması doğru bişey değil zaten.
iyi olmuş boşver zaten 12 yıl sürdüğüne göre bence de saplantı.
kendine göre bir aşk bulacağından eminim.

Açılırsan karşılıksızsa kötü bir tepki alırsan ayrı bir yıkım daha yaşarsın bence unutmaya çalış artık

Açılırsan karşılıksızsa kötü bir tepki alırsan ayrı bir yıkım daha yaşarsın bence unutmaya çalış artık
zaten sirf bundan dolayi sustum.yoksa simdiye soylemistim.liseydeyken baglanmistim ozaman soyleseydim keske diyorum bazen.

henuz nisan yok.aksam bana pilavim kuru oldu ne yapayim diye msj atti bende bi evlenemedin gitti dedim oda bi isik var babamin tarafindan bi kizi soyluyorlar ama yasi kucuk nasil olacak bilmiyorum dedi bende hayirlisi dedim oyle iste

Ortada kesin bir sey yok, nisan yok, iliski yok, tanisip etmemis bile. Tanismalarina ne yap et engel ol bence, soyle gitsin. Istemese bile kaybedecek bir seyin yok sekerim, bence mutlaka soyleyip ustune duseni yapmalisin yoksa hayatin boyunca keskeyle yasarsin.

Akrabalık dereceniz ne merak ettim.Bence açılmalısın,sonradan söyleseydim, söylemeseydim ne olurdu diye düşünmekten iyidir.

Şu düğün meselesi bide türkü bar muhabbeti onun da size karşı boş olmadığını gösteriyor bence. Belki de abi dediğiniz için sizin hislerinizden emin olamıyor ve açılamıyordur. Bence acabalarla yaşayacağınıza bir şansınızı deneyin. Tamamen açılmayında hisslerinizi biraz belli edin

29.lise sondu ona ilk duygularim basladiginda ayni okukdaydik.ve insanlar biraz daha dalga gecsinler bari ama yinede soyleyeyim senede bir kac kez goruyorum kendisini baska sehirde polis.ama surekli yazisiriz sonki konumu acmadan 10 dk onceydi

12 yıl bana da biraz fazla geldi. takıntı yapmışsın yüksek olasılık. takıntı yapmanın sebebi de karşına gerçekten bir şeyler hissedeceğin birinin çıkmaması bence. birine gerçekten aşık olsan anında silersin eminim.

ben de bir süredir şuanda görmediğim ve bir daha görmeyeceğim birini düşünüyorum ama benimki boşluktan. bu aralar işim yok. iş arıyorum arada dışarı çıksam da çoğunluk evdeyim. boşluktan kafamı taktığımın farkındayım. bence seninki de takıntı. yeni ortamlara girmeye çalış yeni insanlarla tanış. unutmaya çalış.

bir de akrabam demişsin uzaktan akraba falan mı?

onun icin cok dua ettim geceleri abdest alip yataga girdim uyuyana kadar tespih cektim.onu niyetleyerek hatim yaptim.cok dilek dualari okudum.isteyenlerde oldu sirf belki o olur diye kabul etmedim.suan bi ogretmen var.benimle ileri donuk dusundugunu sans vermemi istedi.onuda yillardir taniyorum.artik beklemiyecegim onu dedim Ma yinede kotu oldum ondan bi kiz var lafini duyunca

en sevdiğim aşk platonik aşk gerçeği bu kadar tutkulu olmuyor emin ol:KK48: hayır belki onunla bi ilişkin olsa nefret edip kavga ederek ayrılcaktın adını duymak istemicektin 12 yılda neler olmaz:oops: o artık nişanlanacak ilerde aklında kalmamasını istiyosan sakayla karısık bi daha nişan lafı gecince bende sana asıktım küçükken falan de bak bakalım napıo:KK48:

Okadar da yakın değil,söyle kurtul bu dertten.Abi dediğin için yanaşamıyor bence.Sana telefon edip türkü dinletmesi arkadaşça olan bir ilişkiye fazla.O an aklına sen gelmişsin.Ne kaybedersinki 12 yılın yanında...:KK24:

henuz nisan yok.aksam bana pilavim kuru oldu ne yapayim diye msj atti bende bi evlenemedin gitti dedim oda bi isik var babamin tarafindan bi kizi soyluyorlar ama yasi kucuk nasil olacak bilmiyorum dedi bende hayirlisi dedim oyle iste
eee daha neyi bekliyorsun ki o zaman. ya şimdi cesaretini topladın ya da hiç. başka şansın yok. belli ki aşık olduğu düşündüğü biri yok kim ne derse he diyecek. belkide seni deniyor bilemedim.
son zamanların orası kesin. o adım atsın diye 12 yıl beklemişin daha da bekleme bari. keşke dememen için...c

12 yıl boyunca nasıl durdun söylemeden..:KK57::KK57: Açıl diyen arkadaşlara katılmıyorum,artık vakti geçmiş.:KK63:

Konu sahibesi , bir de adam hic nisanlanicam diye bir sey dememis ki, boyle bir sonuca nerden vardiniz? Siz soyleyin bence, alin simdi telefonu ama Allah rizasi icin abi demeyi birakin.

Back
X