• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAYANILIRMI

sana abi diyen bi kıza da acılamazsın o da bişeyler hissediyo da cekindiği için sölemiyo bence hep karsı taraftan beklersen aşkı kaçırırsın bi an önce söyle hatta şimdi mesaj at olmzsa olmaz zaten nolcak ki

hmm evet bu mantıklı olabilir...

o nası bi tavsiye yaa......
nişanlılığımın son bi ayı, eşimi sevip son anda açılan bi basit kızın yüzünden berbat oldu benim...
ne kadar saygısızca bi tavır! evlenmek üzere olan bi adama ilan-ı aşk...Düşüncesizlik, bencillik ötesi bişey..
lütfen bi de insanlar gelin adayıyla empati kursun...kıza yazık değil mi..onun ne suçu var..
açılmanın hiç zamanı değil...zamanında yapcaktı onu konu sahibi..düğün arefesi yılanlığın alemi yok..
Evlenmek üzere değilmiş ki nişanlı da değilmiş sadece bir kız varmış, baba tarafından ama olmayacak gibi demiş esas oğlan. :KK64:
Konuya bir bakarsanız görebilirsiniz

Platonik 12 yil sevdi demek.vayy be.12 yil senin sevdigini bilmyen bir adami nasil bekledin yahu.hicmi baskasi cikmadi karsina.12 yilda onun bir com sevgilisi olmustur.hicmi agzn yanip cesaretini toplayamadin.bence 12 yildir soyleyemediysen vardir bunda bir hayir.git dugunune mutlu oldugunu gor.belki senin kismetinde onun dugununde karsina cikar

Evlenmek üzere değilmiş ki nişanlı da değilmiş sadece bir kız varmış, baba tarafından ama olmayacak gibi demiş esas oğlan. :KK64:
Konuya bir bakarsanız görebilirsiniz

hmm...
ay bi an yanlış anlamışım...
şalterler attı resmen, sıkıntı yaşadığım günlere döndüm..
allizwelle de ayıp oldu..
neyse şimdi düzenledim mesajı tekrardan...:KK22:

Belki oda sizi deniyordur? Abi dediginiz icin nekadar belli ederseniz edin, ki pek belli etmemissiniz arada bi yazisiyorsunuz okadar, oda emin olmadigindan acilamjyordur size... Kiz muhabbeti acip tepkinizi ölcüyordur belki... Belkide belki... Yani böyle biYere varamazsiniz, siz ilk adimi atin, eger olmazsa zaten ayni yerlerde degilmissiniz. Bidahada yazmassiniz, unutulur gider... Böyle keskelerle hayatm mi gecer?..:ssz:

henuz nisan yok.aksam bana pilavim kuru oldu ne yapayim diye msj atti bende bi evlenemedin gitti dedim oda bi isik var babamin tarafindan bi kizi soyluyorlar ama yasi kucuk nasil olacak bilmiyorum dedi bende hayirlisi dedim oyle iste
Akilllimmmmmmm desene seniseviyorummmmmmmm.....hadiiiiii lutfen.
Msj at tam 12senedir seni sevdim,diye.....

[QUOTE="lilyen, post: 36687387, member: 525521öyleyin gitsin ya ne olacak bu kadar yıl beklenir mi belki söyleseniz sizinle evlenecek yaşınız da küçük değilmiş üstelik
bu saatten sonra zaten olmazda.tum cevrem abi demeyi kes diyordu ama yapamiyordum ortadan hitap edemiyordum.bugun canim diye hitapettim sonra okizi soyledi tam bi yikim yasadim[/QUOTE]
Ya soylesinnn..o kiz diye bir sey yok aslinda.belki o da ona abi dediginiz icin yanasamiyor...hadiiii lutfen msj at,ve onu 12senedir sevdigini soyoe.......

canım seninki saplantı ondan hep sana açılmasını beklemişsin bu sırada hayatına devam etmişsin. çocuk sana açılsaydı olayın büyüsü bozulurdu ve sen soğur giderdin. şuan aşk acısı değil egonun acısını çekiyorsun

Ben olsam gitmem ama sizde baştan hata yapmışsınız
1- Abi diyormuşsunuz
2-Açılmamışsınız
Bu durumda karşı taraf siz ne yaparsanız yapın anlaması çok zor ki zaten anlamamış sizi.
Bir de bu saatten sonra şöyle düşünün "hayırlısı buymuş"....

Bence ben sana 12 yıldır sevdaluğummm de. : D
Niye? Olacaksa olur olmayacaksa da koparsınız çünkü olmayacaksa ikinizin de yolunuza bakmanız lazım. Ama sen bu aşkla adamın hayatında olduğun sürece adam da kendi ilişkisinde mutlu olamaz huzursuz etmiş olursun samimiyetinizle adamın karısı olacak kişiyi de.
Yani ya sev ya terk et. Ya karşılık verir ya da koparsınız. Yoksa böyle sürüncemde sna da adama da yazık.
Açılmayacaksan da bırak kop adam hayatına baksın.

12 yıl mı? o süreç içinde hiç mi anlamadın siz diye bır şey olmayacgını? o zaten bişiler hissetseydı bır şekilde yolunu bulur acılırdı.
ee bu süreç içinde hayatında bırı de olmadı sanırım?

Back
X