Dayanılmaz gürültü

ImTheDevil

I’m a devil of my world
Pro Üye
28 Şubat 2017
9.103
26.395
548
32
Türkiye
Arkadaşlar bana bir fikir verin artık kafayı yemek üzereyim üst katıma yeni taşınan komşum beni hayata küstürdü resmen illallah ettim.

Öncelikle size ön bilgi vereyim hayatım boyunca sesten rahatsız olan bir insan olmadım öyle ki kapımın önünde düğün varken bile vurur kafayı yatarım asla rahatsız etmez beni o derece rahat biriyim bundan bir önceki komşularım iki günde bir bağır çağır eşiyle birbirine hakaret ederlerdi duvarlara vururlardı en son boşandılar sanırım evden çıktılar onlar bile beni rahatsız etmiyordu sadece ilk zamanlar adamın kadına bağırışları vicdanımı sızlatmış yöneticiye eğer bir daha yaparlarsa polisi arayacağım belki kadını dövüyordur demiştim yöneticide onları tanıdığını onların taşındığı günden beri böyle olduğunu ertesi güne canım cicim olduklarını benim müdahil olmamamı söyledi sen kötü olursun boşver gibi bir şeyler dedi neyse asıl konuya geleyim bir ay kafam rahattı sonra yeni komşular geldi inanın şu an ses kaydı yapsam şok geçirirsiniz yukarıda öyle bir koşuşturma var ki akıllara zarar.

Sabah 6 da çığlık çığlığa başlıyorlar sürekli koşma bir şeyleri yere vurma yüksek sesle sohbetler gece saat 12-1 e kadar istisnasız her gün devam ediyor ya hiçbir şekilde uykusu bölünmeyen ben uykudan sıçrayarak kalkıyorum sabah inanın ki benim alt katımda kimse olmadığı halde ben evde ses çıkaran terlik bile giymiyorum süpürge çamaşır makinesi gibi şeyleri akşam 7 den sonra asla açmıyorum ben böyleyken bu üst katımın böyle olması adalet mi sorarım size?

Gürültüden rahatsız olarak iki hafta önce sabah çıktım yukarıya küçük biri açtı kapıyı evin hanımı siz misiniz dedim evet dedi rahatsızlığımı belirttim 3 çocuk olduğunu başa çıkamadığını söyledi dikkat ederiz dedi ama o günden beri değişen hiçbir şey yok anlıyorum onu da bu yaşta zor 3 küçük çocuk, bende ev sahibi değilim yalıtım şu bu yapmak açıkçası işime gelmiyor benim evim değil o parayı gözden çıkarsam bile bu gürültü tek bir yerde değil mutfak banyo dahil her odada bazen öyle bir şey vuruyorlar ki yere korkudan sıçrıyorum yerimden anlıyorum çocuk var zor ama ben bunu çekmek zorunda mıyım? Sürekli bir bağırma sürekli koşturma sürekli eşyaları fırlatma o ayak seslerinin bir çocuğa ait olduğuna bile inanamıyorum öyle güm güm güm geliyor ya ben ne yapayım akıl verin birde kapıları çarpa çarpa kapatma huyları var kafayı yiyeceğim artık her gün gece 12-1 e Kadar kafam bu gürültüyü kaldırmıyor kalıcı çözüm önerisi olan var mı?

Eskiden biz de çok çektik sadece gürültü yoktu her türlü olay vardı silkeleme,aşağı yemek,çay vs dökme yedikleri kabukları atma,pis su dökme,evin içinde ip atlama,top oynama ki küçük çocuk değildi bunlar büyüklerdi,eve hırsızda girince artık son kata çıktık.

Konuşma falan fayda etmiyor bunu anladım artık yönetici varsa onlara söyleyin onlar konuşsunlar,hep gece 12 den sonra ses vs yasak deriz aslında bu kuralar sabah 7 akşam 19 .

Ya yönetime söyle yada esin ciksin yukari uysrsin. Olmaz ki öyle gece gündüz ses cikarmak..

Bende biliyorum cok rahatsiz edici bi durum.

Bugün bi program dinledim de, insan zihnindeki sorunları sadece sessizken düşünüp çözebilirmiş. Yani insanin zihninin ve duygularının dinlenmesi için sessizliğe ihtiyaç varmış. On frontal lob falan fıstık anlattı bi uzman. Ben de artık hayatımdan gereksiz gürültüleri susturmaya karar verdim. Bir an önce çözün bu sorunu.

O minicik ayaklar pat pat koşunca inanılmaz ses gidiyor alt komşuya. 3 tanesi fena ses olur. Anne de belli ki ses etmiyor. Polis çağırabilirsiniz gece. Ama gündüz için çözüm zor.
Gece için de zor gerçi. Kardeşim üst komşusunu şikayet etti. Adam polisin önünde seni bıçaklarım dediği halde ne oldu, polis işlem yapmadı, kardeşim mecburen taşındı.

yöneticide en fazla bizim gibi konuşacak ne yapabilir ki diyorum kendi kendime yani adamların elini kolunu bağlayamaz ya aslında ev sahiplerine ulaşıp söylemeyi düşündüm ama evden çıkın derse bu kış günü ne yaparlar o çocukla ondan korkuyorum

Ya yönetime söyle yada esin ciksin yukari uysrsin. Olmaz ki öyle gece gündüz ses cikarmak..

Bende biliyorum cok rahatsiz edici bi durum.
Yani gerçekten belli saatlerde olsa mesela çocuk bu sabah 8 de kalksa yine 8 9 da yatsa yine razıyım sadece ses yapsalar ona da razıyım ama insan banyoda yere vuracak güm diye büyük ses çıkaracak ne bulabilir şaşırıyorum inanın ya. Eşimi çıkarmak istemiyorum kadın hem küçük hemde kapalı bir hanım eşimin çıkması pek uygun gelmedi o yüzden

Umarım bir çözüm bulurum gerçekten şikayet etmek binadan gitmesini sağlamak istemiyorum çocuklar olmasa yaparım bir ses kaydı almam yeter inanın ki o kadar fazla ses

Ozaman kendin cik cnm.

Bizimde üst kat komsumuz hep geceleri ses yapiyordu sonunda annem cikti sordu neler oldugunu. Neymis temizlik yapiyormus gece gece. Annem agzinin payini verdi ondan sonra da ses cikmadi bidaha

Daha önce annem yan komşu için çağırmıştı polis o zaman geldiler kapıyı çalıp uyardılar komşular yoo biz ses yapmadık diyince tıpış tıpış gittiler hiçbir yaptırım yok yani haklısınız

Şuan sitede oturuyorum ilk taşındığımda alt katımda ki kadın her gece neredeyse yarısı ev süpürürdü gece 12 den sonra bazen gece 1-2 ki çıkan sesi tahmin edersiniz neredeyse benimle yaşıt çocukları var son ses müzik bir kere gece 2 sanırım tam hatırlamıyorum saatini müzik sesiyle yerimden sıçradım yönetime söyledik her seferinde tek biz değil onun alt katında oturanda kapı komşusuda şikayet etti yönetim ciddi bir uyarı yaptı şikayet edilirsin,ceza ödersin vs yıllardır ses yok artık.

Kısasa kısas.
Uymayın birkaç gece.
Gece 1'den sonra birkaç gün siz coşun.
Anlasınlar ne çektiğinizi.
Aklıma geldi e ama yan komşumun karşı komşumun ne suçu var onlara yazık bu sefer şimdi iki erkek yukarıda bağıra bağıra kavgaya başladı koloni gibi mi yaşıyorlar nedir anlamadım ki saate bakın ya gerçekten pes

Para cezasıyla korku çok mantıklı aslında teşekkürler

Ayni durumu bende yasiyorum canim kosturmaca yuksek sesle konusma pat pat sesler. Yukardan birseyler silkelemek balkonumu yikiyorum sabaha bi bakiyorum sigara tozlari ekmek kirintilari oyun hamuru parcalari vs. Sanki benim balkon copluk ciktim yukariya gelin direk balkonuma dokun zahmet etmeyin yukardan atmakla falan dedim ben hergun balkon yikamak baskalarinin pisligini temizlemek zorunda degilim dedim 2 kere ciktim yukariya ama yine ayni bildiklerini okuyorlar cocuk seslerine birsey diyemiyorum cocuktur yarin bi gun benimde cocugum oldugunda aynisini yapar diyorum ama biraz olsun uyarmak lazim tabi hergun hergun olucak sey degil hasta olan mi var rahatsiz olan mi var kimse dusunmuyor inanki

çocuk seslerine bende başta çocuktur diyordum
ama artık ihmal diyorum kadını kısmen anlıyorum çocuklara uğraşmak çok zor ve evet benimde çocuğum olacak gürültü yapacak ama çocuğu bütün gün de koşması için de salmam çocuk bir kere mutfakta sürekli yere atacak bir şey nasıl buluyor tak tak tak sürekli yere vuruyor bir şeyi bu sorumsuzluk demekki anne peşinde değil ya bi gün cam bir şey bulup atsa kırılsa gözüne girse çocuk kilidi var en basit, ev planı 4 odalı benim çocuğum olsa gerekirse iki odayi komple onlara bırakırim ve oranın dışında bir yerde gürültü yapmalarını önlerim en azından komşu şikayet etti mi açıklama yapacak yüzüm olur .

Ağaç yaşken eğilir çocuklar gördüm dur yapmadan anlayacak yaştalar ama kadın saldım çayıra yapıyor artık bundan çok eminim ben her dk koşturma derken inanın abartmıyorum bu kadarı olmaz .
Sizin komşuların da bunlardan fazlası var eksiği yok insan uyarıdan sonra az utanır ya

Polise haber vermiyorsun.
Esini konusturmuyorsun. Ev sahibi cikarir diye ulasmiyorsun.
Yalitim isine gelmiyor.
Yönetici ne yapabilir ki diyorsun.

Baska secenek birakmadin biz sana nasil yardimci olalim?
Cik biraz sert bi tavirla konus o zaman belki ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…