Dayanılmaz gürültü

Polise haber vermiyorsun.
Esini konusturmuyorsun. Ev sahibi cikarir diye ulasmiyorsun.
Yalitim isine gelmiyor.
Yönetici ne yapabilir ki diyorsun.

Baska secenek birakmadin biz sana nasil yardimci olalim?
Cik biraz sert bi tavirla konus o zaman belki ise yarar
Bana da hiçbir seçenek kalmadığı için buraya danışmak istedim zaten bende elimde koca bir sıfırla oturuyorum böyle

Polise haber vermiyorsun.
Esini konusturmuyorsun. Ev sahibi cikarir diye ulasmiyorsun.
Yalitim isine gelmiyor.
Yönetici ne yapabilir ki diyorsun.

Baska secenek birakmadin biz sana nasil yardimci olalim?
Cik biraz sert bi tavirla konus o zaman belki ise yarar
Tam ben yazacaktım ki sen yazdın , yine de benden de bi tavsiye sürekli tavana vur var gücünle

Ben oğlumu saat 10 dan sonra koşma zıplama atlama araba sürme sürekli uyarıyorum ki altimizdaki insanlar rahatsız olmasın diye kaldık aile apartmanindayiz yani zor bu gürültü mevzulari Allah yardımcınız olsun.

Bana da hiçbir seçenek kalmadığı için buraya danışmak istedim zaten bende elimde koca bir sıfırla oturuyorum böyle

O zaman cik yukari
Bana hicbir secenek birakmadiniz hanfendi, gecem gündüzüm kalmadi ya kendinize cekidüzen verin ya da ben polise, ev sahibine sizi sikayet edecegim deyip gözdagi verin.

ayni dertten muzdaribiz benim birde bu gurultuye sicrayan bebegim var.
2 tane kucugu 15 yasinda olan cocugu var ama zaptedemiyo kadin bem cikip sessiz olun bile diyemiyorum ben cikmaya utaniyorum onlar seslerinden utanmadi terbiye adap uyarmakla olmuyor maalesef bazilarini uyarsanizda anlamiyorlar

ayni dertten muzdaribiz benim birde bu gurultuye sicrayan bebegim var.
2 tane kucugu 15 yasinda olan cocugu var ama zaptedemiyo kadin bem cikip sessiz olun bile diyemiyorum ben cikmaya utaniyorum onlar seslerinden utanmadi terbiye adap uyarmakla olmuyor maalesef bazilarini uyarsanizda anlamiyorlar
Ne düşündüğünüzü öyle iyi anlıyorum ki zaten laftan sözden uyarıdan anlayacak olan insan yapmaz bu gürültüyü

Ne düşündüğünüzü öyle iyi anlıyorum ki zaten laftan sözden uyarıdan anlayacak olan insan yapmaz bu gürültüyü
gece cocugum emmek icin acikip aglayinca hemen kucaklayip emziriyorum ki aglayip ciglik atip insanlari huzursuz etmesin diye ayni saygiyi gormemek insani sinir ediyo

bu ebeveynlerin sürekli bebeleri bahane etmesi de ayrı tuhaf. 3 çocuk varsa al karşıma üçüne de öğret alt katta da bi insan yaşadığını ve rahatsız olabileceğini. Benimde oğlum var 4.5 yaşında alt katımızda hasta amcamız var oğlum uzun süreli gürültü yapacağı zaman hemen uyarıyorum bak amca hasta rahatsız oluyor annecim diye bebekliğinden beri de yerde oynadığı her seye dikkat eder. Ben çocuğumla konuşarak anlaşabiliyorsam o çocuk benim söylediklerimi anlayabiliyorsa bi çok çocukta anlayabilir. Yeter ki anne-baba adam gibi konuşmayı bilsin o çocuğa empati yapmayı öğretsin. Ayrıca gece 12-1 lere kadar ses gürültü geliyorsa yine büyüklerin suçu... bu durumu yaşamış bi insan olarak nefret ediyorum böyle duyarsız ve görgüsüz insanlardan. Kendi sesleri yetmez gibi bi de tv filan açarlar akşamın darında, son ses.

Eskiden biz de çok çektik sadece gürültü yoktu her türlü olay vardı silkeleme,aşağı yemek,çay vs dökme yedikleri kabukları atma,pis su dökme,evin içinde ip atlama,top oynama ki küçük çocuk değildi bunlar büyüklerdi,eve hırsızda girince artık son kata çıktık.

Konuşma falan fayda etmiyor bunu anladım artık yönetici varsa onlara söyleyin onlar konuşsunlar,hep gece 12 den sonra ses vs yasak deriz aslında bu kuralar sabah 7 akşam 19 .
Son katın avantajları nedır gürültü dışında çatı akma problemi veya baska bır sorun yasıyormusunuz merak edıyorum bende son kat duşunuyorum da.

Son katın avantajları nedır gürültü dışında çatı akma problemi veya baska bır sorun yasıyormusunuz merak edıyorum bende son kat duşunuyorum da.

Babaannem ve bir akrabam son katta oturuyor. Yazin sicak, kışın soguk oluyor ev ısınmıyor . Ayrica çatı akmasi durumunda apartmanin diger uyeleri catinin tadilatina kesinlikle karismak istemiyor

çocuk seslerine bende başta çocuktur diyordum
ama artık ihmal diyorum kadını kısmen anlıyorum çocuklara uğraşmak çok zor ve evet benimde çocuğum olacak gürültü yapacak ama çocuğu bütün gün de koşması için de salmam çocuk bir kere mutfakta sürekli yere atacak bir şey nasıl buluyor tak tak tak sürekli yere vuruyor bir şeyi bu sorumsuzluk demekki anne peşinde değil ya bi gün cam bir şey bulup atsa kırılsa gözüne girse çocuk kilidi var en basit, ev planı 4 odalı benim çocuğum olsa gerekirse iki odayi komple onlara bırakırim ve oranın dışında bir yerde gürültü yapmalarını önlerim en azından komşu şikayet etti mi açıklama yapacak yüzüm olur .

Ağaç yaşken eğilir çocuklar gördüm dur yapmadan anlayacak yaştalar ama kadın saldım çayıra yapıyor artık bundan çok eminim ben her dk koşturma derken inanın abartmıyorum bu kadarı olmaz .
Sizin komşuların da bunlardan fazlası var eksiği yok insan uyarıdan sonra az utanır ya
Kesinlikle haklisiniz konu ebeveyinlerde bitiyor onlar uyaricak yapma etme diyecek ciddiye almiyorlar galiba insanlari sadece onlar varmis gibi yasiyorlar. Benimde sastigim o ztn uyarilmaya mi gerek var insan yasiyor asagida insanda biraz utanma olur bu nedir ya bizim burda duvarlar ince konustugun gidiyor o sekilde yani. insan bi uyarir iki uyarir bunlar anlamiyor arkadasim

Malesef kurtuluş sadece en üst kata taşınmak,çünkü artık insan gibi apartmanda yaşamayı bilen insan kalmadı.
Gün içinde sosyal medya olsun,dışarıda gezerken olsun tek duyduğum konu bu.
Aynı şekilde mağdur ötesi mağdurum bu konuda.
Üç çocuk var ne yapayım,bunları yapmayacaktın yapılacak en iyi çözüm buydu demek lazım.

Taşınabiliyorsanız tasinin başka çare yok gibi .
3 küçük çocuk aman Allahım kabus gibi valla o kadına daha çok acıdım yaşıda küçükmüş belli ki başa çıkamıyor .

Maalesef cocuklar icin yapacak birsey yok
Kizim 10 yasinda kendi kendine konusur oyun oynar kitap okur tv izler
Ama bazen bagrismalar opera soyler gibi sarki soylemeler kosturmalar
Kizim sus ,otur, sessizol,kiziyorum,yeter,odana git vs.
Dinlemeyince dinlemiyor
Ust komsumdanda bazen gurultu gelir
Ama cocuk iste heleki 3 tane
Allah yardim etsin
Genede gordukce sıkıntınizi belirtin
Kadinda eminim rahatsizdir

Babaannem ve bir akrabam son katta oturuyor. Yazin sicak, kışın soguk oluyor ev ısınmıyor . Ayrica çatı akmasi durumunda apartmanin diger uyeleri catinin tadilatina kesinlikle karismak istemiyor
Normal :) onlarin tepesi akmiyor cunku:)
Ben 1. Katta oturuyorum zemin kat degil. Alt kat bos. Soguk oluyor..ancak 23 derecede isiniyor.. halbuki ustteki komsumun evi 21 derecede daha sicak oluyor..

Back
X