dayanılmaz kasık ağrılarım

askerininLuLuSu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
145
10
26
İstanbul
Bayanlar tavsiyelerinize ihtiyacım var
dayanılmaz derecede kasık ağrılarım oluyo sıcak havalarda güneşli havalarda hiçbir şeyim yok fakat eylül girdi yine başladı :(
havalar az soğumaya başlasın kış bitene kadar kasık ağrılarım devam ediyo

idrar yollarımda iltihaplanma oluyo arada bu yüzdenmi acaba ilaç içiyorum doktor toz vermişti ama kısa süreliğine idare ediyo
ne yapsam iyi gelir bu kasık ağrılarına :(
birde kış geldimi çok afedersiniz sürekli ç.şim geliyo wcden çıkıp tekrar wc ye giriyorum

Aynı bende de öyle havalar soğudu 1 saat de 5 defa gidip geliyorum dur bir de çalışıyorum :1:Bende doktora gitmeyi düşünüyorum idrar yollarım iltihaplı olabilir dedi iş yeri doktoru sen de bi görün

Kışın insanın daha çok çişi gelir diye biliyorum :)) bir de kasık ağrılarınız için kadın doğum doktoruna gitmeniz gerekli diye düşünüyorum.

Aynı bende de öyle havalar soğudu 1 saat de 5 defa gidip geliyorum dur bir de çalışıyorum :1:Bende doktora gitmeyi düşünüyorum idrar yollarım iltihaplı olabilir dedi iş yeri doktoru sen de bi görün

cnm bende çalışıyorum..git bakalım ne diycek doktor ben daha önce acillik oldum bu kasık ağrısından :) ilaç içiyosun ama fayda etmiyo bikaç ay evvel toz içtim ama eylül bi girdi yaz bitti başladı benim kabus kasık ağrılarım :(

bitkisel bişey yokmudur acaba iyi gelen

üşütmemekte lazım aslında terliği çorabı ihmal etmiycem hiç :(

Benim yumurtlama dönemlerimde kasıklarımdaki ağrı korkunç oluyor. Hemen maydonoz kaynatıp suyunu içiyorum. Çok rahatlatıyor..

cnm bende çalışıyorum..git bakalım ne diycek doktor ben daha önce acillik oldum bu kasık ağrısından :) ilaç içiyosun ama fayda etmiyo bikaç ay evvel toz içtim ama eylül bi girdi yaz bitti başladı benim kabus kasık ağrılarım :(

bitkisel bişey yokmudur acaba iyi gelen

üşütmemekte lazım aslında terliği çorabı ihmal etmiycem hiç :(

İşyerinden izin alırsam gideceğim kesin yazarım buraya :)

Back
X