benim derdim acım çok büyük arkadaşlar içimin acısı tam 5 aydır dinmiyor 5 ay önce sabah kahvaltısında sevdiğinizin tekme tokat dövülüp kanlar içinde kaldığını telefonla duydunuz mu hiç ve sevdiğiniz güvendiğiniz adamın cezaevine çok kötü bir şekilde girdiği haberi geldi mi hiç jandarma tarafından ağzından laf alabilmek için sevdiğinizin canını yaktığını duydunuz mu hiç tam 5 aydır içim yanıyor acımı tüm iliklerime kadar hissediyorum dayanamıyorum ölümü denedim çok kez saçma ve yapılmaması gerekiyor biliyorum ama denedim yalan değil
ve nişanımızın tam 1,ci ayında hapise girdi onun suçsuzluğuna okadar inanıyorum ki. kendimden daha fazla güveniyorum ona. benim yavrum benim sevdiğim adam bi yüzük almak için tam 2 ay maaşına dokunmayıp parasını biriktirip yüzüklerini almaya çalışan bi ev eşyası almak için 2 işte çalışan sevdiğim iğrenç bir iftiraya kurban gitti arkadaşlar hergece ağlayarak uyumaktan bıktım gözlerimde yaş kalmadı artık sadece gözlerim değil yüreğim bedenim kalbim heryerim ağlıyor her gece ve gündüz acı çekiyorum çok aklımdan geçen hep ölmek yaşamamak yardım edin nolur ihtiyacım var fikirlerinize ben ölmek istemiyorum onsuz yaşamak istemiyorum
Canım benim %98 kanıtlandı suçsuzluğu demişsin. o zaman çıkar avukatı var mı peki. Bir de şunu unutma ceza hukukunda şüpheden sanık yararlanır diye bir ilke vardır. Yani kesinlikle emin olmadan nişanlının ceza alması çok zor. sabırlı olmaya çalış bak daha abisinin hapiste olduğundan haberi yok. Çıkınca sen destek olmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?