dayanmanın güç olduğu sevgiler acı çekenler

yoksul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
51
1
86
35
Antalya
benim derdim acım çok büyük arkadaşlar içimin acısı tam 5 aydır dinmiyor 5 ay önce sabah kahvaltısında sevdiğinizin tekme tokat dövülüp kanlar içinde kaldığını telefonla duydunuz mu hiç ve sevdiğiniz güvendiğiniz adamın cezaevine çok kötü bir şekilde girdiği haberi geldi mi hiç jandarma tarafından ağzından laf alabilmek için sevdiğinizin canını yaktığını duydunuz mu hiç tam 5 aydır içim yanıyor acımı tüm iliklerime kadar hissediyorum dayanamıyorum ölümü denedim çok kez saçma ve yapılmaması gerekiyor biliyorum ama denedim yalan değil
ve nişanımızın tam 1,ci ayında hapise girdi onun suçsuzluğuna okadar inanıyorum ki. kendimden daha fazla güveniyorum ona. benim yavrum benim sevdiğim adam bi yüzük almak için tam 2 ay maaşına dokunmayıp parasını biriktirip yüzüklerini almaya çalışan bi ev eşyası almak için 2 işte çalışan sevdiğim iğrenç bir iftiraya kurban gitti arkadaşlar hergece ağlayarak uyumaktan bıktım gözlerimde yaş kalmadı artık sadece gözlerim değil yüreğim bedenim kalbim heryerim ağlıyor her gece ve gündüz acı çekiyorum çok aklımdan geçen hep ölmek yaşamamak yardım edin nolur ihtiyacım var fikirlerinize ben ölmek istemiyorum onsuz yaşamak istemiyorum

Olmaz ki..
Madem nişanlınızın suçsuz olduğuna inanıyorsanız,güçlü durmak zorundasınız.
Kolay değildir anlıyorum ama onun şu an sizin desteğinize ihtiyacı var.

güçlü olmalısınız.
Ve ona destek olmalısınız. Sizde düşerseniz sizi kim kaldırıcak. ılişkinizi kim kaldırıcak...

Güçlü olmalısın...Suçsuzluğu elbet kanıtlanacaktır
zor bir dönemden geçiyorsunuz ama siz sağlam durunki nişanlınızda sizden güç alsın..
Hakkınızda hayırlısı olsun

sağolun arkadaşlar yorum yazılıcağını hiç sanmıyordum 15 gün sonra ilk mahkemeye çıkıcak ve suçsuzluğunu yüzde 98 kanıtlamış durumda ama tek bir kişi bu işi yapıyordu derse bitti herşey 3 seneden aşağı alamaz gençliği biter yaşayamam ozaman tam 5 aydır bütün gelirlerimiz kesildi babam evlenmiş bi çocuğu olucakmış 10 gün sonra ve ben bunları yeni öğrendim nişanlımın akrabasından birisi vefat etti birisinin dükkanına hırsız girmiş ve teyzesiniin oğlu bu kişi hırsızlara çalamasın diye kavga ederken birisi keserle başına vurmuş şuan yoğun bakımda ve kardeşi de bunu yapanı hırsızlar yakalanıyor yapanı buluyor öldürüyor aynı cezaevinde koğuşları farklı ama bunu nişanlım bilmiyor nişanlımın abisinin eşi abisini aldatıyor abimde nişanlımın abisi yani kardeşine iftira atanı bulup olay çıkarınca onada iftira atıyorlar kardeşinle aynı koğuşta şuanda ve küçük bi kızı var yeni anasınıfına başladı eşi ise onu aldatıyor ve bunu bir tek ben biliyorum yani yengemiz olacak kadın 3 kişiyle birden çıkıyor iğrenç insan msjlrn okudum ve onlarla yatakta da birlikte oluyr bunları kimseye söyleyemiyorum annem geçenlerde bi felç geçirdi sinir boşalmasından çok şükür düzeldi ama sürekli hastalanıyor anlıyacağınız kafayı yemek hatta tırlatmak üzereyim bu arada 2 ay önce dedemi kaybettik nasıl ayakta duracağımı bilmiyorum

bunca olaydan sonra nasıl sabırlı ve güçlü olacağımıda bilmiyorum tek bildiğim aptal gibbi dolanıyorum yemek yemiyorum su içmiyorum ölü gibi yaşıyorum nişanlıma çok güzel moral veriyorum ama bende tükendim artık bu kadar sorunun üst üste gelmesi beni yıktı hele birde bu ilk mahkemede nişanlım suçsuzluğn kanıtlymzsa tutuklanıcak kaç sene kim bilir benim için dua edin nolur

Allahım sabır versinn sabırr sabırr geçecek inşallah.. ii düşünün sağlam durun

Allah yardımcınız olsun, pek anlayamasamda başınızdan kötü olaylar geçmiş...
Her akşamın bir sabahı vardır, sizin sınavınızda böyledir, kendini bırakma...

evet çok karışık cümleler kullandım baya bi devrik oldu ama güzel dileklerin için sağol umarım birgün sabaha çıkarım canım

olmeye sakin dusunme hem sana bir sey olursa sevdigin ne yapar onu dusun emin ol kisa zamanda hapisden cikar .adalet yerini bulur

aminnnnn inşallah canım buna çok ihtiyacım var çünkü ona dokunmayı onunla sohbet etmeyi boynuna sarılıp ağlamayı onunla gülüp kavga etmeyi benim aşkım diye hitab etmeyi kokusunu herşeyini çok özledim çokk

canım ya ne bu böle..allah sabır versin ..nişanlının aileside tam bi kaos yaa....sen onun yengesini falan flan bırak bişanlına birde ailene sahip çıkmaya bak.....
ayakata dur herzaman saın ölmeyi flan düşünme....sen ayakta durki onlara sahip çık..
nişanlının en kısa zamanda çıkar ifitira her turlu açıklıga kavuşur....
allah yardımcım olsun....

adam suçsuz yere hapse girmiş sen buna inanıyorsun tamam yaşadıkların zor ama ölünce ne olacak tüm bu derltlerin sıkıntılar geçecek mi sanki... lmaz:

sen kahvaltı sofrasında onun dövüldüğü haberini almışsın ne hale düşmüşsün , o hapishanede senin ölüm haberini aldı mı dayanacak neyi kalacak adamın lmaz:

senin için de zor bir durum ama nişanlına destek olmalısın,ölüm kurtuluş değil :1no2:

sen ölümü düşünüyorsun o ne yapsın suçsuz yere hapiste olmak kolay birşey mi

dimdik karşısında durup "senin suçsuz olduğunu biliyorum" diyeceksin ki o da hapishanede biraz ümitle kendine iyi bakabilsin lmaz:

Canım benim %98 kanıtlandı suçsuzluğu demişsin. o zaman çıkar avukatı var mı peki. Bir de şunu unutma ceza hukukunda şüpheden sanık yararlanır diye bir ilke vardır. Yani kesinlikle emin olmadan nişanlının ceza alması çok zor. sabırlı olmaya çalış bak daha abisinin hapiste olduğundan haberi yok. Çıkınca sen destek olmalısın.

suçsuz olduğuna inandığımı söylüyorum elimden gelenin fazlasını yapıyorum oda bana mektubunda hep ondan ayrılıcağım korkusuyla yaşadığını söylüyor herşeyin en güzelini yapmaya çalışıyorum onun için ve o kuaför görüşüne gittiğimde hıçkıra hıçkıra ağladı ellerini duvara vurdu ellerimden çalışamadığım burda tıkılı kaldığım için nefret ediyorum diyor :-( seni mutsuz ettiğim tek gözyaşı akıttığm için kendmdn nefret edyrm diyr o bendn daha kötü durumda onu çok seviyorum hem de çok evet ölmek çözüm değil biliyorum ailem için onun için yapmadım zaten ama çok yıprandım arkadaşım eğer çıkarsa ona elimden gelen yardımı yaparım 30 sene de ceza alsa beklerim beklicem dedim namus sözü verdim ondan başkası haram bana yorumlrnz için sağolun Allah hepinizden razı olsun

canım evet kanıtlandı ama bi kız var oda girdi hapise benim nişanlımda gözü var nişanlandığımızda bile nelr yaptı o onu suçluyr biz kavuşamayalım diye :-( evet şüphe var oda pislik patronu yüzünden patronu her haltı yemiş ama elemanlara kaldı suç :-( patronuda diğer elemanlarıda girdi off nasıl bi kader nasıl bi yazgı nasıl bi sınav bu :çok üzgünüm:

Her sıkıntının bir selameti vardır.
Bu yaşta başınıza malesef çok kötü şeyler gelmiş.
Nişanlınız hapisten kurtulsun bakın herşey birer birer yoluna girecektir.
Biraz daha sabır...

ısyan etme isyan edersen acın büyür. Merak etme çıkar o kadar kolay değil o işler.

bir de avukatı var mı. merak etme kızı sorguya alır avukat ortaya çıkartır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…