• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanmaya Halim Kalmadı

Bir gün evlenip gidince babanın son ses bagirttirdigi tvyi de özlersin.. ben öyleyim mesela :KK43:[/QUOTE

Yok ozlemiyor insan.baba evinde mutlu huzurlu degileniz evlenincede ozlemiyorsunuz. Ben simdi bile en fazla 10 gun kaliyorum cocuklar istedigi icin. 10 sene gitmesem ozlemem . annemi ozlerim ama o gelsin bizde daha rahatiz.

Baban neyin derdinde ben anlamadim. Kütüphaneye gitmene niye izin vermiyo okumanı mi istemiyo evden cikmani mi istemiyo. Hiç laf söylenmiyo mu seni dovuyo falan mi. Ne biçim adam ya sınır oldum. Evinizin yakınında bi camiye gitsen. Kadınlar bölümünde oturur çalışırsın. Kış günü sıcak olur.

Tafsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim neredeyse tum gun evde dersem yeridir
Maalesef annemin elinden gelen biseyde yok bende kutuphaneyi dusundum ama iste gidip gelislerimi bahane edecek birde ona bagirip cagiracak diye evde calisiyorum

Annenin destek olmasi gerekli dediniz ya annemin babamdan yana yapabilecegi birsey yok ne yazikki babam oyle biri anlayacaginiz ama annemde is yaptigim zamamlar sen calis ben yaparim falan diyir o sekilde calismama yardimci oluyor
Anneannen babaaannen falan var mı? bir süre onlarda mı kalsan acaba.

Canım açıköğretim okuyorsan çıkmış sorulara çalışırsan cok rahat geçersin oturupta koca kitabı bitirmeye uğraşma. bu arada bölümün ne bazı üniversiteler açıköğretim için ders veriyor onlara gidebilirsin 2 saat sürüyor o kadar izin verir diye düşünüyorum

Canım açıköğretim okuyorsan çıkmış sorulara çalışırsan cok rahat geçersin oturupta koca kitabı bitirmeye uğraşma. bu arada bölümün ne bazı üniversiteler açıköğretim için ders veriyor onlara gidebilirsin 2 saat sürüyor o kadar izin verir diye düşünüyorum
O kitaplarin hepsini bitirdim ama kafanda ne var dersen inan hic bilmiyirum

Bu arada dusundugun seyi benimde aklima geldi ama okul cok uzakta yani yol masrafi vs bahane edip yollamaz diye vazgectim

Cikmis sorulara bakiyordum ama zaten son gunler artik bende cikmis sorulara daha agirlik veririm dusundugun icin tesekkur ederim canim

Ya bise sorcam baban anneni aldatmış, sobaya attığınız kömürü, otobüs parasını elektriği laf ediyo, evde huzursuzluk cikariyo.. Annenin bu adamın kahrini cekme sebebi ne. Hanı ekonomik sebepler desen adam su an sizin temel ihtiyaçlarınızı bile karsilamiyo ki. Hiç yoktan kafaniz rahat eder.

Ya bise sorcam baban anneni aldatmış, sobaya attığınız kömürü, otobüs parasını elektriği laf ediyo, evde huzursuzluk cikariyo.. Annenin bu adamın kahrini cekme sebebi ne. Hanı ekonomik sebepler desen adam su an sizin temel ihtiyaçlarınızı bile karsilamiyo ki. Hiç yoktan kafaniz rahat eder.
Kendisini sahiplenecek aile yok egitim tahsil yok kendi ayaklarinin ustune basamiyor elinde meslegi herhangi bir imkani yok

Eee birde ustune ustluk yasadigi yer kucuk bir yer olunca herseyin ayip sayildigi bir yerdede babam olacak sahis ayip olmasin insanlarin dilinine dusmemek icin bosanmamis yada baska nedenler bilmiyorum boyle boyle uzayip gider

Bunu sadece annem icin soylemiyorum hic kimse omru boyunca eziyet cekerek yasamayi tercih etmez

Kendisini sahiplenecek aile yok egitim tahsil yok kendi ayaklarinin ustune basamiyor elinde meslegi herhangi bir imkani yok

Eee birde ustune ustluk yasadigi yer kucuk bir yer olunca herseyin ayip sayildigi bir yerdede babam olacak sahis ayip olmasin insanlarin dilinine dusmemek icin bosanmamis yada baska nedenler bilmiyorum boyle boyle uzayip gider

Bunu sadece annem icin soylemiyorum hic kimse omru boyunca eziyet cekerek yasamayi tercih etmez
Hmm.. Hayırlısı olsun hakkinizda ne diyim. Allah yardimciniz olsun

Ben de son zamanlarda hep kavga ediyordum babamla hayatı bana zindan ettiğini düşünüyordum şimdi çocuklarım olunca babamı daha iyi anladım inanin ben çok özlüyorum çok babadan babaya değişiyor olabilir tabi ama insanın ailesi evi yuvası çok arıyorum o günleri ..

Back
X